Ανοιχτή πόρτα Κοινωνία - Ελλάδα - Οικονομία

Ειδήσεις πολυτελείας…, του Γιώργου Αρκουλή

Γιώργος Αρκουλής

Γιώργος Αρκουλής

Αν ήθελε κάποιος να… χαλαρώσει την ώρα των ειδήσεων και να παραδεχτεί ότι η τηλεόραση είναι απλώς ένα χαζοκούτι, δεν είχε παρά να παρακολουθήσει το βραδινό δελτίο του Star, στην παγίδα του οποίου έπεσε η ταπεινότητά μου. Έμεινα, λοιπόν, στη συμπαθή Μάρα Ζαχαρέα και το πλήρωσα (για την ακρίβεια εισέπραξα) μπόλικες ασημαντότητες της ενημερωτικής -υποτίθεται- εκπομπής. Προφανώς, ήταν είδηση το ότι πλεύρισε το 4ο σε μέγεθος κρουαζιερόπλοιο του κόσμου στο λιμάνι του Πειραιά. Όμως, το ρεπορτάζ που ακολούθησε δεν αφορούσε στις καμπίνες, στην πολυτέλεια, στα σαλόνια και στις αίθουσες καζίνου, αλλά στον δήμαρχο Μώραλη να βγάζει διάγγελμα για το πώς η πόλη του (λέγεται ότι μένει σε βόρειο προάστιο, όπως συνηθίζουν οι κατά καιρούς δήμαρχοι!) θα γίνει ανταγωνιστική της Αθήνας και άλλες προεκλογικές παρόλες, δεν μας έκαναν σοφότερους.

Πριν από τον τουρισμό, το κανάλι είχε ασχοληθεί και έδειξε μεγάλο ρεπορτάζ κομμωτηρίου, περιποίησης προσώπου κ.λπ., που -ως κλάδος- αυτές τις ημέρες δουλεύει στο φουλ! Με το συμπέρασμα να είναι εξαιρετικά εντυπωσιακό: οι εργαζόμενοι δεν προλαβαίνουν να δουν τους δικούς τους, ένεκα φόρτου περιποίησης (της πελατείας…).

Απορία: γιατί δεν τους φέρνουν στο μαγαζί για συμπαράσταση;

* Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.

The article expresses the views of the author

iPorta.gr


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
Προσφυγή για το ΦΠΑ στα νησιά θα κάνει ο Δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος. Στηρίζουν ο Δήμαρχος Σάμου και ο Γ.Γ ΠΕΔ Ν.Αιγαίου
Ο “Ανεύθυνος Υπεύθυνος”! (“The Irresponsible Responsible”!), του Γιώργου Σαράφογλου-by George Sarafoglou
llll.png
Χριστούγεννα στην «Φάρμα των Ζώων», του Νίκου Βασιλειάδη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.