Κοινωνία - Ελλάδα - Οικονομία

Επιχειρηματίας πλήρωσε τον ΕΝΦΙΑ για το «Χαμόγελο του Παιδιού»- Το tweet το Πάνου Μπιτσαξή

01-143153xamogelotoupaidiou-1021x576.jpg
Spread the love

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

01-143153xamogelotoupaidiou-1021x576.jpg

 

 

“ΕΝΦΙΑ στο Χαμόγελο του Παιδιού; Δε ντρέπεστε; Ουαι υμίν .Το κάλυψε και ας είναι καλά ο άξιος πολίτης. Πόσα παιδιά θα είχαν στοργή με 70.000 €”

 

Πάνος Μπιτσαξής 

 

Πάνος Μπιτσαξής 

 

 

Ο επιχειρηματίας Δημήτρης Νικολούζος προσέφερε το ποσό των 70.335,24 ευρώ στο «Χαμόγελο του Παιδιού» για την πληρωμή του ΕΝΦΙΑ, που καλείται να πληρώσει φέτος η οργάνωση.

 

Την είδηση ανακοίνωσε η οργάνωση, που εξέφρασε τις ευχαριστίες της προς τον κ. Νικολούζο, ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου Art Maisons στη Σαντορίνη, «για την ευαισθησία του και την τεράστια προσφορά του».

 

Όπως επισημαίνει ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος «δεχτήκαμε με μεγάλη ευγνωμοσύνη την προσφορά αυτή, ωστόσο δεν μπορούμε κάθε φορά να αγωνιούμε και να βασιζόμαστε στην πληρωμή κάποιων ανθρώπων».

 


Για το λόγο αυτό, συμπληρώνει «δεν τελειώνει ο αγώνας να αποδείξουμε ότι δεν θέλουμε απαλλαγή, θέλουμε ανταποδοτικότητα γιατί το Χαμόγελο προσφέρει ένα έργο, το οποίο είναι μετρήσιμο και οικονομικά και ανθρώπινα».

 

Κύκλος επαφών με πολιτικούς αρχηγούς

 

Τις επόμενες ημέρες το Χαμόγελο του Παιδιού ξεκινάει ένα κύκλο επαφών με τους πολιτικούς αρχηγούς, υπουργούς και βουλευτές «για να δούμε τι μπορεί να γίνει, ώστε να δοθεί η δυνατότητα σε αυτούς που προσφέρουν σε αυτό τον τόπο να έχουν την αξιοπρέπειά τους και να μην πληρώνουν φόρους», καταλήγει ο κ. Γιαννόπουλος.

 

Ο επιχειρηματίας Δημήτρης Νικολούζος σε γραπτή δήλωσή του αναφέρει: «Ελπίζω όλοι μας, ακόμα και το κράτος, παρά τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες που ζούμε, να γίνουμε λίγο πιο ευαίσθητοι, ιδίως για τα παιδιά και γι’ αυτούς που έχουν πραγματικά ανάγκη».

 

ΑΠΕΜΠΕ

SHARE
RELATED POSTS
Δίχως “τσίπα”, του Κλεάνθη Λοΐζου
Για τα πανηγύρια, του Κωστή Α.Μακρή
Οι τύψεις, της Τζίνας Δαβιλά

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.