Ανοιχτή πόρτα Βιβλίο ΕΥ ΖΗΝ Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Δυο βιβλία του Ηλία Κόλλια για δυο αναγνώστες του iPorta.gr – Η 1η δωροθεσία του 2019

Ο Ηλία Κόλλιας Αρχαιολόγος, συγγραφέας και λάτρης της Ρόδου γεννήθηκε στις 9 Ιανουαρίου του 1936. Τον Δεκέμβριο του 2018 παρουσιάστηκε στον Προμαχώνα του Αγίου Γεωργίου στη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου το βιβλίο του ‘Τα Χειρόγραφα των Μαϊστόρων», βιβλίο πολλαπλής αξίας και πολύχρονης εργασίας, καθώς είναι μυθιστόρημα που στηρίζεται στην ακαταπόνητη έρευνα του Ηλία Κόλλια στα χειρόγραφα των Μαϊστόρων αλλά και στην ουσιαστική ανάδειξη της Μεσαιωνικής Πόλης Ρόδου με τις προσπάθειες του Ηλία Κόλλια. Περισσότερα για τον ίδιο θα διαβάσετε εδώ, όπου συνεργάτες, φίλοι και άνθρωποι που τον αγάπησαν και τον θαύμασαν, μιλούν για αυτόν.

Το βιβλίο έχει ιδιαίτερη επιπρόσθετη αξία, καθώς τα σκίτσα που το συνοδεύουν είναι του διεθνώς βραβευμένου και αναγνωρισμένου σκιτσογράφου και εκλεκτού συνεργάτη της Πόρτας μας του Βαγγέλη Παυλίδη.

Δυο αναγνώστες θα κερδίσουν από ένα  αντίτυπο. Οι συμμετοχές σας θα ολοκληρωθούν στις 19 Ιανουαρίου 2019 στο e-mail: [email protected] με την ένδειξη «Ηλίας Κόλλιας». Απαραίτητα στοιχεία ονοματεπώνυμο και τηλεφωνικός αριθμός.

Ευχαριστούμε θερμά την οικογένεια του Ηλία Κόλλια, την κα Μαρία Μιχαλάκη-Κόλλια και κο Φοίβο-Άγγελο Κόλλια, σύζυγο και υιό του Ηλία για την δωροθεσία. Θερμά συγχαρητήρια στην Kasseris Publications για την άψογη έκδοση.

SHARE
RELATED POSTS
11805980_1612074449065268_1929602863_n.jpg
Μεταξύ αστείου και σοβαρού, της Ματίνας Ράπτη-Μιληλή
Χάλκη: τόπος γένους αρσενικού, της Τίτσας Πιπίνου
Και μετά περνιέσαι για καλύτερος από τον δολοφόνο;, του Πάρι Σεβαστόπουλου

Leave Your Reply

*