Ανοιχτή πόρτα Βιβλίο ΕΥ ΖΗΝ Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Δυο βιβλία του Ηλία Κόλλια για δυο αναγνώστες του iPorta.gr – Η 1η δωροθεσία του 2019

Spread the love

Ο Ηλία Κόλλιας Αρχαιολόγος, συγγραφέας και λάτρης της Ρόδου γεννήθηκε στις 9 Ιανουαρίου του 1936. Τον Δεκέμβριο του 2018 παρουσιάστηκε στον Προμαχώνα του Αγίου Γεωργίου στη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου το βιβλίο του ‘Τα Χειρόγραφα των Μαϊστόρων”, βιβλίο πολλαπλής αξίας και πολύχρονης εργασίας, καθώς είναι μυθιστόρημα που στηρίζεται στην ακαταπόνητη έρευνα του Ηλία Κόλλια στα χειρόγραφα των Μαϊστόρων αλλά και στην ουσιαστική ανάδειξη της Μεσαιωνικής Πόλης Ρόδου με τις προσπάθειες του Ηλία Κόλλια. Περισσότερα για τον ίδιο θα διαβάσετε εδώ, όπου συνεργάτες, φίλοι και άνθρωποι που τον αγάπησαν και τον θαύμασαν, μιλούν για αυτόν.

Το βιβλίο έχει ιδιαίτερη επιπρόσθετη αξία, καθώς τα σκίτσα που το συνοδεύουν είναι του διεθνώς βραβευμένου και αναγνωρισμένου σκιτσογράφου και εκλεκτού συνεργάτη της Πόρτας μας του Βαγγέλη Παυλίδη.

Δυο αναγνώστες θα κερδίσουν από ένα  αντίτυπο. Οι συμμετοχές σας θα ολοκληρωθούν στις 19 Ιανουαρίου 2019 στο e-mail: [email protected] με την ένδειξη “Ηλίας Κόλλιας”. Απαραίτητα στοιχεία ονοματεπώνυμο και τηλεφωνικός αριθμός.

Ευχαριστούμε θερμά την οικογένεια του Ηλία Κόλλια, την κα Μαρία Μιχαλάκη-Κόλλια και κο Φοίβο-Άγγελο Κόλλια, σύζυγο και υιό του Ηλία για την δωροθεσία. Θερμά συγχαρητήρια στην Kasseris Publications για την άψογη έκδοση.

SHARE
RELATED POSTS
Ερντογάν γιόκ! – Erdogan’s existential issues!, του Γιώργου Σαράφογλου-George Sarafoglou
Kostis A. Makris
Η σπαραξικάρδια ιστορία του Βρεδέμ Ασχέζη, του Κωστή Α. Μακρή
Άϊ Γιώργης ο Ιοκτόνος! St.George the “Covid-19” Slayer!, του Γιώργου Σαράφογλου-by George Sarafoglou

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.