Πόρτα στη Δωδεκάνησο Υγεία

Δράση για το Μελάνωμα και τον Καρκίνο στο Στρατιωτικό Νοσ/μειο Ρόδου από τον Σύλλογο Υπαλλήλων Επιμελητηρίων Ν.Αιγαίου

Εθελοντική δράση του Συλλόγου Υπαλλήλων Επιμελητηρίων Νήσων Αιγαίου και Κ.Ε.Ε.Ε με τη συμβολή της Ιατρού -Δερματολόγου Μαρίας Πιζήμολα και την Πρόεδρο του Συλλόγου Καράμπελας Φωτεινής.

Στο πλαίσιο του εθελοντισμού του Συλλόγου Υπαλλήλων Επιμελητηρίων Νήσων Αιγαίου & Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηριων Ελλάδος, πραγματοποιήθηκε σήμερα 13 Δεκεμβρίου στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο Ρόδου, ενημέρωση με θέμα « ΜΕΛΑΝΩΜΑ-Καρκίνος του Δέρματος – δερματοσκοπική εξέταση σπίλων”, σε στελέχη του στρατού και στρατιώτες από την ιατρό δερματολόγο κ. Μαρία Πιζήμολα με την παρουσία της Πρόεδρο του Συλλόγου κας Φωτεινής Καράμπελα. Στην συνάντηση έγινε ενημέρωση για τους τρόπους πρόληψης και καταπολέμησης του Μελανώματος – καρκίνου του δέρματος και πραγματοποιήθηκε δειγματοληπτική εξέταση στους παριστάμενους στρατιώτες . Στην συζήτηση που ακολούθησε απαντήθηκαν από την γιατρό ερωτήματα και λύθηκαν απορίες. Όπως τόνισε η πρόεδρος κα Καράμπελα, ο Σύλλογος θα συνεχίσει ανάλογες δράσεις ανταποκρινόμενος στις ανάγκες της κοινωνίας με αίσθημα ευθύνης και προσφοράς.


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
5180945d-6d5e-4b3f-960e-4c9d46bdf9d1.jpg
Κοπή βασιλόπιτας από το Σύλλογο “Θάλεια” στο Best Western Plaza
“Ας ελέγξει ο κος Καμπουράκης το παράλληλο σύμπαν της δικής του πραγματικότητας.Ζει σε σύγχυση”-Απάντηση του Δημάρχου Ρόδου στον σχολιασμό του Α.Καμπουράκη
Μ. Γλυνός, Τήνος: “Διακυβέρνηση με νέο ύφος, νέο ήθος στην Περιφέρεια την επόμενη μέρα

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.