Ανοιχτή πόρτα Πόρτα στη Δωδεκάνησο Πόρτα στην Πολιτική

Δημήτρης Σπανός: “Με τον Φώτη Χατζηδιάκο για την ανιδιοτέλειά του, για το πάθος του για το νησί μας”

«Ένας καλός φίλος, ενεργός πολίτης, με πολύχρονη τριβή με την πολιτική, ένας έμπειρος άνθρωπος της αγοράς και του εμπορίου, συμπορεύεται μαζί μας, μοιραζόμενος το πάθος και την αγωνία μας, με στόχο να ολοκληρωθεί το έργο μας στην επόμενη θητεία.

Δημήτρη Σπανό σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη».
Φώτης Χατζηδιάκος

▸ «Η ανάμειξη μου με τα κοινά του τόπου μας και με την πολιτική, από τη νεαρή μου ηλικία, ήταν πάντα στην ζωή μου, στηρίζοντας παρατάξεις ή πρόσωπα που πίστευα ότι μπορούν να προσφέρουν με ανιδιοτέλεια στον τόπο μου. Έχοντας με τον Δήμαρχο μας Φώτη Χατζηδιάκο μια πολυετή σχέση φιλίας, εκτίμησης και σεβασμού, γνώρισα πρώτα τον άνθρωπο και μετά τον πολιτικό. Μοιράστηκα το όραμά του, το πάθος του για το νησί μας, την αγωνία του.

Σαν άνθρωπος της αγοράς, αντιμετωπίζω καθημερινά τον αγώνα επιβίωσης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, οι οποίες καλούνται να λειτουργούν και να αναπτύσσονται μέσα σε ένα δραματικά  δύσκολο θεσμικό περιβάλλον. Μπορώ κατ’ αντιστοιχία να κατανοήσω ότι ο δημόσιος μηχανισμός είναι δυσκίνητος και «αγκυλωτικός». Άρα αποτελεί ουτοπία να πιστεύουμε σε θαύματα και σε ανεφάρμοστες υποσχέσεις. Πιστεύω στην στρατηγική, την επιμονή και την εργατικότητα. Ως εκ τούτου, θεωρώντας ακράδαντα ότι η παρούσα Δημοτική Αρχή έχει ένα σημαντικό  έργο να ολοκληρώσει, πιστεύοντας ότι όλοι μας ,σαν συνειδητοποιημένοι πολίτες πρέπει να συμβάλουμε σε αυτό, συντάσσομαι με την παράταξη του φίλου και Δημάρχου Φώτη Χατζηδιάκου.

Εύχομαι σε όλους του συνυποψήφιους και υποψήφιους να κάνουμε έναν πολιτισμένο και ευγενή  αγώνα, ώστε να κοιταζόμαστε στα μάτια και την αυριανή μέρα».

Με εκτίμηση,
Δημήτρης Σπανός

▸Βιογραφικό
Γεννήθηκε στην Ρόδο το 1958,  γιος του Σταμάτη Σπανού,  από την Αρχίπολη και τα Κοσκινού και της Βαλασίας το γένος Ραφτόγλου, Μητροπολίτισσας. Είναι παντρεμένος με την Βάσω Μονογιούδη και έχει δύο κόρες την Σοφία και την Βάλια. Αποφοιτώντας από την σχολή λογιστών ακολούθησε την οικογενειακή παράδοση και ασχολήθηκε με το εμπόριο. Σήμερα διατηρεί επίσης, μαζί με την οικογένειά του, δύο καταστήματα λιανικής στην πόλη της Ρόδου.

#ΜιλαμεΜεΕργα #ΡοδοςΔυναμηΠολιτων #Rhodes2019  #FotisChatzidiakos #DimitrisSpanos

 

 


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
“All the President’s Men”!, του Γιώργου Σαράφογλου
1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018 ξεκινά στα Μαριτσά Ρόδου-5 & 6 Μαΐου -Ποιοι Ρόδιοι οδηγοί συμμετέχουν
Κ.Αρβανίτης: Η Ευρώπη δεν μπορεί να στέκεται ουδέτερος παρατηρητής σε όσα συμβαίνουν στις ΗΠΑ

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.