Ανοιχτή πόρτα Πόρτα στη Δωδεκάνησο Πόρτα στην Πολιτική

Δημήτρης Κρεμαστινός: “Πιστεύω στην Ευρώπη των Λαών”. Σαφής η στήριξη σε Γλυνό και Χατζηδιάκο στις αυτοδιοικητικές 2019

Spread the love

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλώ στην κεντρική ομιλία μου και στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου της «Συμμαχίας», στην αίθουσα του Ροδινιού την Τρίτη 14/05/2019 στις 8:30μμ .

“Πιστεύουμε και θέλουμε την Ευρώπη των Λαών. Αυτή είναι η πολιτική του παλαιού ΠΑΣΟΚ και νυν Κινήματος Αλλαγής” αυτή είναι η επιδίωξη των υποψήφιων Ευρωβουλευτών με τον δικό μας  σχηματισμό” δήλωσε σε σημερινή συνέντευξη ο βουλευτής Δωδεκανήσου κος Δημήτρης Κρεμαστινός συμπληρώνοντας ότι η σημερινή Ευρώπη πρέπει να μεταλλαχθεί σε Ευρώπη στα πλαίσια της Αμερικής, δηλαδή όπως ο Πανσυλβανός λέει είμαι Αμερικανός, έτσι και ο πολίτης της Ευρώπης πρέπει να δηλώνει Ευρωπαίος. Ο καθηγητής κος Κρεμαστινός επεσήμανε επίσης  ότι αποτελεί αδυναμία για την Ευρώπη η μη κοινή ευρωπαϊκή πολιτική, επεξηγώντας την εξωτερική, εσωτερική και οικονομική. Τάσσεται υπέρ του Ευρωστρατού, όπως άλλωστε τόνισε προ λίγων ημερών ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής κος Νίκος Παπανδρέου από τη Ρόδο και πριν από το Πάσχα ο Ευρωβουλευτής και εκ νέου υποψήφιος με το ΚΙΝΑΛ κος Νίκος Ανδρουλάκης.

Επέκρινε την πολιτική τακτική κομμάτων εκμετάλλευσης των ΑμΕΑ, ενώ όσον αφορά στον ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι είναι αναξιοπρεπές να δίνονται προεκλογικά χρήματα στους ψηφοφόρους οδηγώντας τους με γεμάτες τσέπες στις κάλπες, ενώ επενέλαβε ότι πιστεύει στην αξιοπρέπεια και την πολιτική σκέψη των πολιτών που δεν θα υποκύψουν σε απαράδεκτες και ευτελείς τακτικές. Για το θέμα που έχει ανακύψει με την ΑΟΖ και την Τουρκία επεσήμανε ότι τόσο εμείς, όσο και οι Τούρκοι είμαστε φιλειρηνιστές, ωστόσο για να καταστεί σαφής οποιαδήποτε προοπτική και εκμετάλλευση η λύση είναι η Ενωμένη Ευρώπη.

Τέλος, σχετικά με τις αυτοδιοικητικές εκλογές ο κος Κρεμαστινός δήλωσε ευθέως την στήριξή του τόσο προσωπικά, όσο και ως θέση του κόμματός του, στον κο Μανώλη Γλυνό που διεκδικεί την θέση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου και τον κο Φώτη Χατζηδιάκο που διεκδικεί εκ νέου τον Δήμο Ρόδου.

Για το iPorta.gr: Τζίνα Δαβιλά

13.05.2019, Ρόδος

SHARE
RELATED POSTS
Υποκρισίας εγκώμιο, του Αλέξανδρου Κανταρτζή (Μπέμπης)
Απών ο Γ.Χατζημάρκος ως Περιφερειάρχης ΠΝΑι: Δυσαρέσκεια από την Ομοσπονδία Δωδεκανησιακών Σωματείων Αθηνών-Πειραιώς
Λιοντάρια εναντίων Χριστιανών ή “το μυαλό της κότας”, του Νίκου Βασιλειάδη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.