ΕΥ ΖΗΝ Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Δήμος Ρόδου: 30/1/19 στο ΕΒΕΔ: Προώθηση Βιώσιμης Κινητικότητας στην Ρόδο στο πλαίσιο του έργου ‘MOTIVATE’

Πρόσκληση συμμετοχής σε Βιωματικό εργαστήριο για την προώθηση της Βιώσιμης Κινητικότητας στην πόλη της Ρόδου στο πλαίσιο του έργου ‘MOTIVATE’

Ο Δήμος Ρόδου με τη στήριξη του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου και του Τεχνικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου σας προσκαλεί στο Βιωματικό εργαστήριο (Living Lab) για την προώθηση της Βιώσιμης Κινητικότητας στην πόλη της Ρόδου στο πλαίσιο του έργου ‘MOTIVATE το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου και ώρα 18.00 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου (Γρ. Λαμπράκη 8, Τ.Κ. 85131 Ρόδος).

Στο πλαίσιο της συνάντησης θα παρουσιαστεί η διαδικτυακή πλατφόρμα και η mobile εφαρμογή του ενιαίου κέντρου αστικής βιώσιμης κινητικότητας του Δήμου Ρόδου που θα παρέχει πληροφορίες για τη μετακίνηση με λεωφορείο αλλά και την κυκλοφορία στην πόλη της Ρόδου και αναπτύσσεται στο πλαίσιο του έργου.

Το έργο ΜΟΤΙVATE- Promoting citizens’ active involvement in the development of sustainable Travel Plans in Med Cities with Seasonal Demand” χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Interreg-MED 2014-2020 και στόχος του είναι να εξασφαλίσει τη συμμετοχή των πολιτών στο σχεδιασμό της Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας μέσω της χρήσης κοινωνικών μέσων και εφαρμογών πληροφορικής.  Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τον ιστότοπο:

https://motivate.interreg-med.eu ή επικοινωνήστε: Διεύθυνση Προγραμματισμού και Οργάνωσης Δήμου Ρόδου,  τηλ. 22410 43086, email: [email protected]

Ο Δήμαρχος Ρόδου

 Χατζηδιάκος Φώτιος


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
Το Ευχέλαιο της Μ. Τετάρτης – Συμβολισμοί Ορθοδοξίας
12305954_10153727138082970_1885707229_n.jpg
Μια απάντηση στον κ. Νικολή από τον Σύλλογο Νέων Αφάντου “Άγιος Γεώργιος”
Τα Πασχαλινά αυγά της iΠόρτας, του Γιώργου Σαράφογλου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.