Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος: “Ας πουν κι ας γράψουν ό,τι θέλουν: Στις οδούς Γρίβα, Μανδηλαρά, Νιοχωρίου και Μ.Π. θα μπει τάξη για την λειτουργικότητα της πόλης” [video]

Spread the love

Από την Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018, αφού προηγήθηκαν οι απαραίτητες συστάσεις στους καταστηματάρχες του κέντρου της Ρόδου και της Μεσαιωνικής Πόλης τα συνεργεία του Δήμου Ρόδου αποκαθιστούν τις παραβάσεις που εντοπίζονται σχετικά με τις καταλήψεις των κοινόχρηστων χώρων εντός Μεσαιωνικής Πόλης και εκτός στις  οδούς Μανδηλαρά, Γρίβα και Νιοχωρίου.

“Ας πουν κι ας γράψουν  ό, τι θέλουν για την καταγωγή μου και το χωριό μου. Τιμή μου και καμάρι μου είτε είμαι χωριάτης, είτε δεν είμαι. Όσοι δεν σέβονται τους κοινόχρηστους χώρους θα βρεθούν μπρος στο Νόμο. Γλάστρες, μηχανάκια, καρέκλες και αυτοκίνητα εγκαταλελειμμένα θα φύγουν. Με συνεργίες και συνεργασίας με τον Αστυνομικό Διευθυντή και τον Διοικητή της  Τροχαίας θα πετύχουμε το στόχο μας: οι ασυνείδητοι που παριστάνουν τους έξυπνους και τους μάγκες θα μπουν σε τάξη. Σβήσαμε 500 μέτρα παράνομης κίτρινης διαγράμμισης των εξυπνάκηδων που τη νύχτα έβαφαν κίτρινη την μπλε ή την άσπρη γραμμή, την επόμενη τα συνεργεία του Δήμου  ξαναέβαφαν τις διαγραμμίσεις  στο χρώμα που έπρεπε και τη νύχτα την ξαναέβαφαν κίτρινη νομίζοντας ότι με τα λεφτά τους, θα παραβλέψει ο Δήμος την παρανομία τους. Αυτά που βλέπουμε σε μια ευνομούμενη πολιτεία σαν τη Ρόδο είναι ανεπίτρεπτα” τόνισε σε χθεσινές του δηλώσεις ο Δήμαρχος Ρόδου κος Φώτης Χατζηδιάκος μην παραλείπονταν να ευχαριστήσει τους συνεργάτες του Ελεγκτές του Δήμου, όπως λέγονται πια μετά την κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας.

Ακολουθεί ολιγόλεπτο βίντεο:

SHARE
RELATED POSTS
Για τη μεταστέγαση των Ρομά στηρίζουμε τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, του τ.Δημάρχου Φώτη Χατζηδιάκου
Μήνυμα του Θανάση Μπαράκα για την 7η Ιουλίου 2019: “Είμαστε το μέλλον”
World Taekwondo Beach Championships, του Χρήστου Μυστιλιάδη [video]

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.