Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Υπογράφηκε το προσύμφωνο για την αξιοποίηση του «ΗΧΟΣ και ΦΩΣ»

0751957b-5765-4a26-b29a-60ebc1c766ef.jpg
Spread the love

 

 

 

 

 

 

 

0751957b-5765-4a26-b29a-60ebc1c766ef.jpg

Ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος υπέγραψε σήμερα (Πέμπτη) με τους εκπροσώπους της κοινοπραξίας αξιοποίησης του «ΗΧΟΣ και ΦΩΣ», κ.κ. Βασίλειο Πάνο, Κωνσταντίνο Βρούχο και Ιωάννη Γλυνό, το προσύμφωνο αξιοποίησης του «ΗΧΟΣ και ΦΩΣ», μετά τη θετική γνωμοδότηση του Ελεγκτικού Συνεδρίου.

Η εταιρεία, η οποία αναδείχθηκε μέσω ανοιχτού διεθνούς διαγωνισμού, θα αναλάβει να επενδύσει 1.500.000 ευρώ πλέον Φ.Π.Α. για τις απαραίτητες εργασίες καταβάλλοντας στον Δήμο Ρόδου ετήσιο μίσθωμα 85.000 ευρώ, καθώς και 2% επί των εισπράξεων της.

Με βάση τους όρους του προσυμφώνου, η ανάδοχος εταιρεία έχει στη διάθεση της 8 μήνες για την έκδοση των απαιτούμενων αδειοδοτήσεων και ακολούθως θα υπογραφεί η οριστική σύμβαση για την υλοποίηση του έργου.

 

Στόχος της αναδόχου κοινοπραξίας είναι η επιτάχυνση των διαδικασιών ούτως ώστε το έργο να είναι περαιωμένο με την έναρξη της τουριστικής περιόδου 2017.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Δήμαρχος τόνισε ότι ο Δήμος θα συνδράμει στην επίσπευση των διαδικασιών προκειμένου το συντομότερο δυνατόν, να ολοκληρωθεί η ανάπλαση ενός ιστορικού και πολιτιστικού αξιοθέατου στο κέντρο της πόλης, που θα προσελκύσει το ενδιαφέρον των επισκεπτών του νησιού μας και θα ικανοποιήσει μια επιθυμία ετών των δημοτών της Ρόδου.

 

SHARE
RELATED POSTS
Αλέξανδρος Μανωλάκης: Διευκρινίσεις για τον ΒΙΟ.ΚΑ Ρόδου: μέχρι σήμερα εκτελείται η αναβάθμιση”
Πρωτοποριακή πανελλαδικά η Ρόδος στην Ασφάλεια Λιμένων-Φ.Χατζηδιάκος: “Εξασφαλίσαμε την ασφαλή Ανάπτυξη Θαλάσσιου Εμπορίου & Τουρισμού”
ΡΟΔΟΓΚΑΖ: Η περιφερειακή αρχή υπό τον Γ.Χατζημάρκο να ενημερώσει και να απαντήσει στους πολίτες, του Αντώνη Χατζηιωάννου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.