Ανοιχτή πόρτα Πόρτα στη Δωδεκάνησο Πόρτα στην Πολιτική

Δέσμευση του Μανώλη Γλυνού να δοθεί λύση στο γηπεδικό πρόβλημα ώστε να αναπτυχθούν οι ακαδημίες όλων των ομάδων με έδρα την πόλη της Ρόδου

Spread the love

Μήνυμα του υποψήφιου περιφερειάρχη Μανώλη Γλυνού για την άνοδο της Ρόδου στη Γ΄ Εθνική

-Δέσμευση του Μανώλη Γλυνού να δοθεί λύση στο γηπεδικό πρόβλημα ώστε να αναπτυχθούν οι ακαδημίες όλων των ομάδων με έδρα την πόλη της Ρόδου

Η στέψη της Ρόδου ως πρωταθλήτριας στην προγραμματισμένη εκδήλωση της Κυριακής, αποτελεί το επιστέγασμα μίας άκρως επιτυχημένης χρονιάς για έναν ιστορικό σύλλογο του νησιού μας.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον πρόεδρο κ. Τ.Μαρτίνη και σε όλα τα μέλη της Διοίκησης, στον προπονητή και στους ποδοσφαιριστές που ολοκλήρωσαν με επιτυχία την προσπάθειά τους, επαναφέροντας την Ρόδο σε εθνική κατηγορία, εκεί όπου ανήκει.

Αντίστοιχων επαίνων αξίζουν όλοι όσοι στήριξαν την ομάδα όπως και οι  φίλαθλοι της Ρόδου που δίνουν το “παρών” τους στους αγώνες.

Εύχομαι καλή επιτυχία στην Γ’ εθνική,  με την ίδια αποτελεσματικότητα που όλοι μαζί οι παράγοντες της ομάδας και οι φίλαθλοι επέδειξαν, κατά την κατάκτηση του Α΄ Τοπικού Πρωταθλήματος.

Ως αυριανή περιφερειακή Αρχή θα είμαστε δίπλα σε όλους τους αθλητικούς συλλόγους στηρίζοντας τις προσπάθειές τους τόσο σε αγωνιστικά και οργανωτικά θέματα όσο και στην δημιουργία κατάλληλων υποδομών και ακαδημιών.

Ειδικά η ανάπτυξη των ακαδημιών συνεισφέρει σε θέματα ψυχικής και σωματικής υγείας αλλά και στην καλλιέργεια ομαδικού πνεύματος και συνεργασίας, που πρέπει να εμφυσήσουμε στα νέα παιδιά.

Η ενασχόληση με τον αθλητισμό και μάλιστα με ομαδικά αθλήματα αποτελεί βάση για την δημιουργία ισχυρών προσωπικοτήτων και πρόληψης σε θέματα υγείας και της μάστιγας των ναρκωτικών.

Μετά από σχετική τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της Ρόδου κ. Τ. Μαρτίνη ενημερώθηκα διεξοδικά για την ανάγκη βελτίωσης του βοηθητικού γηπέδου.  Στόχος είναι να καταστεί λειτουργικό  λόγω της σημασίας του για το σύνολο των ακαδημιών όλων των ιστορικών ομάδων της πόλης της Ρόδου.

Δεσμεύομαι λοιπόν προσωπικά με την ολοκλήρωση της περιοδείας μου στα νησιά, να συναντηθώ με τις διοικήσεις όλων των ομάδων της πόλης,  ώστε επιτέλους να δοθεί η  προσοχή που αξίζουν οι ακαδημίες.

SHARE
RELATED POSTS
Για τον Γιάννη, τον “Γκρινιάρη”, του Δημήτρη Γάκη [Βουλευτής Δωδεκανήσου]
Πολιτική αντιπαράθεση με φόντο την ψήφο των αποδήμων, του Βασίλη Κουτσίλα
Δεύτερη ματιά… , του Γιώργου Αρκουλή

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.