Ανοιχτή πόρτα Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Γιώργος Νικητιάδης για τον θάνατο του Βασίλη Πίτση

Spread the love

Με το άκουσμα του θανάτου του Βασίλη Πίτση πρ. Γραμματέα της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ Βορείου συγκροτήματος Δωδεκανήσου και υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου με τον συνδυασμό του Μανώλη Γλύνου, ο τ. Υφυπουργός Πολιτισμού – Τουρισμού και υποψήφιος Ευρωβουλευτής για το  Ευρωπαϊκό  Κοινοβούλιο με το Κίνημα Αλλαγής προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

« H είδηση του θανάτου του φίλου μου, συντρόφου και συναγωνιστή Βασίλη Πίτση με αφήνει έμπλεο συναισθημάτων βαθιάς συντριβής. Ο Βασίλης Πίτσης μέχρι τις τελευταίες του στιγμές παρέμενε πιστός στα ιδεώδη της Δημοκρατίας και της Ελευθερίας για ένα καλύτερο κόσμο και για ευημερία σε όλα τα νησιά μας. Η υποψηφιότητά του για τη θέση του περιφερειακού συμβούλου καταδείκνυε την πίστη του και το σθένος του να συμμετάσχει στα κοινά για ένα καλύτερο κόσμο. Να είναι σίγουρος εκεί που βρίσκεται ότι θα συνεχίσουμε στην μνήμη του τους αγώνες για τα ιδανικά που μαζί πιστέψαμε. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Εκφράζω τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια στα παιδιά του  Δημοσθένη και Ελένη στους οικείους του και στον αδελφό του που τόσο αγαπούσε Σεβασμιότατο Μητροπολίτη  κ.κ. Χρυσόστομο».

 

SHARE
RELATED POSTS
Mar-a-Lago’s UFO gets a visitor! – Ένας επισκέπτης για το UFO του Μαρ-α-Λάγκο!, του Γιώργου Σαράφογλου-George Sarafoglou
Θα λείπεις από την έκθεση του Βαγγέλη Παυλίδη; Αν ναι, τα “Βαμπίρ” θα σε βρουν!
Ποιός ακούει τους πολίτες;… , του Γιώργου Σαράφογλου-George Sarafoglou

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.