Το σχόλιο της ημέρας

Για τον Γρηγόρη Ψαριανό, του Νότη Μαυρουδή

Ο Νότης Μαυρουδής είναι Κιθαριστής-Συνθέτης-Μουσικοπαιδαγωγός-Αρθρογράφος τύπου και ραδιοφώνου-Διευθυντής του www.tar.grΕΔΩ διαβάστε και ακούστε συνέντευξή του στην iΠόρτα-Ρ/Σ Παλμός 99.5

όλα τα άρθρα του Νότη Μαυρουδή ΕΔΩ

 

Ο παλιόφιλος Γρηγόρης Ψαριανός, όπως και ο κάθε πολίτης, έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να επιλέγει και να κρίνει. Κανείς δεν του αρνήθηκε αυτό το δημοκρατικό προνόμιο, ούτε καν οι παλιοί του σύντροφοι που τους στεναχώρησε πολύ. Εξάλλου, είναι θεμιτό να ανανεώνουμε τις σκέψεις, τις ιδέες και τους προβληματισμούς μας. Εκείνο όμως που δεν έχει δικαίωμα κ α ν ε ί ς είναι οι προσβολές και οι χαρακτηρισμοί απέναντι σε όσους επιλέγουν τη δική τους στάση στα γεγονότα.
Η συμπεριφορά του σχετικά με την συναυλία «Για την Ειρήνη» από πολλούς καλλιτέχνες, είναι απαράδεκτη και ξεφεύγει από πολιτικές ιδέες και θέσεις. Έχει να κάνει με τον πολιτικό π ο λ ι τ ι σ μ ό και την αντίληψη περί η θ ι κ ή ς.
Η παραποίηση της αφίσας από τον ίδιο, με αγκυλωτούς και σφυροδρέπανα, προσβάλλει τους συμμετέχοντες και το πνεύμα της συναυλίας με τρόπο α π α ρ ά δ ε κ τ ο!
Ο παλιόφιλος, με αυτή του την ενέργεια, αυτοτοποθετείται σε ένα πολιτικό περιθώριο μιας παρηκμασμένης συμπεριφοράς (ακρο)δεξιού αμοραλισμού.
Στηρίζω τη συναυλία, παρ’ όλες τις επί μέρους… λεπτομέρειες και λυπάμαι για την ανήθικη στάση ενός φίλου, που έχει χάσει πλέον την πυξίδα τού πολιτικού του προσανατολισμού…

Νότης Μαυρουδής


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
Ο Χριστοφής!, του Μάνου Στεφανίδη
Η χώρα ξεκούρδιστη λατέρνα, του Πάνου Μπιτσαξή
dalaraspanousis708.jpg
Γιώργος Νταλάρας-Τζίμης Πανούσης:”Οι αντιθέσεις μου μαζί του, με κάνουν να λυπάμαι ακόμα πιο βαθιά”-Το post στο FB

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.