Ανοιχτή πόρτα Πόρτα στη Δωδεκάνησο Πόρτα στην Πολιτική

Γιάννης Παμπάκας: “Με τον Φώτη Χατζηδιάκο για τους κοινούς μας στόχους”

Spread the love

«Ένας σκληρά εργαζόμενος με πλούσια συνδικαλιστική θητεία. Ένας επαγγελματίας αυτοκινητιστής που καθημερινά προβάλλει τη Ρόδο με την ευγενή εξυπηρέτηση των τουριστών. Ένας δραστήριος άνθρωπος με όραμα και αγάπη για το νησί μας συμμετέχει με την παράταξή μας στην επόμενη δημοτική θητεία.

Γιάννη Παμπάκα σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη».
Φώτης Χατζηδιάκος

▸ «Αγαπητοί Συμπολίτες,
Επιλέγω να αγωνιστώ με τον υποψήφιο Δήμαρχο Ρόδου κ. Φώτη Χατζηδιάκο και να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Μοναδική κινητήριος δύναμη μου η ανάγκη να αγωνιστώ για τη Ρόδο που όλοι έχουμε οραματιστεί».

Με εκτίμηση,
Γιάννης Παμπάκας

▸ Βιογραφικό
Ο Ιωάννης (Γιάννης) Παμπάκας γεννήθηκε το 1978 στην Κρεμαστή όπου και μεγάλωσε. Αποφοίτησε από το Επαγγελματικό Λύκειο Ρόδου με την ειδικότητα του Ηλεκτρολόγου Εγκαταστάσεων. Από το 1999 έως και σήμερα δραστηριοποιείται ως επαγγελματίας οδηγός, αυτοκινητιστής. Άνθρωπος κοινωνικός και δραστήριος είναι μέλος σε διάφορους τοπικούς συλλόγους και φορείς. Από το 2012 έως και το 2015 διετέλεσε μέλος του Μεταφορικού Συνεταιρισμού Ιδιοκτητών Ρ/Τ Ρόδου. Από το 2014 έως και σήμερα είναι μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ταξί Ρόδου. Από τον Ιανουάριο του 2019 είναι αντιπρόεδρος του σωματείου Ράδιο Ταξί Διαγόρας.

#ΜιλαμεΜεΕργα #ΡοδοςΔυναμηΠολιτων #Rhodes2019 #FotisChatzidiakos #GiannisPampakas

 

SHARE
RELATED POSTS
Να θυμηθούν τον Αριστοτέλη οι Δικαστές και οι Ένορκοι της ιστορικής δίκης Τοπαλούδη, της Τζίνας Δαβιλά
Ο Νίκος Πορτοκάλογλου κάνει restart με τους “Ευγενείς αλήτες” στις 13 Οκτωβρίου στο Colorado
Παρεμβάσεις στο κάστρο Μονολίθου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.