Ανοιχτή πόρτα Πόρτα στη Δωδεκάνησο Πόρτα στην Πολιτική

Γιάννης Παμπάκας: “Με τον Φώτη Χατζηδιάκο για τους κοινούς μας στόχους”

Spread the love
  • 7
    Shares

«Ένας σκληρά εργαζόμενος με πλούσια συνδικαλιστική θητεία. Ένας επαγγελματίας αυτοκινητιστής που καθημερινά προβάλλει τη Ρόδο με την ευγενή εξυπηρέτηση των τουριστών. Ένας δραστήριος άνθρωπος με όραμα και αγάπη για το νησί μας συμμετέχει με την παράταξή μας στην επόμενη δημοτική θητεία.

Γιάννη Παμπάκα σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη».
Φώτης Χατζηδιάκος

▸ «Αγαπητοί Συμπολίτες,
Επιλέγω να αγωνιστώ με τον υποψήφιο Δήμαρχο Ρόδου κ. Φώτη Χατζηδιάκο και να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Μοναδική κινητήριος δύναμη μου η ανάγκη να αγωνιστώ για τη Ρόδο που όλοι έχουμε οραματιστεί».

Με εκτίμηση,
Γιάννης Παμπάκας

▸ Βιογραφικό
Ο Ιωάννης (Γιάννης) Παμπάκας γεννήθηκε το 1978 στην Κρεμαστή όπου και μεγάλωσε. Αποφοίτησε από το Επαγγελματικό Λύκειο Ρόδου με την ειδικότητα του Ηλεκτρολόγου Εγκαταστάσεων. Από το 1999 έως και σήμερα δραστηριοποιείται ως επαγγελματίας οδηγός, αυτοκινητιστής. Άνθρωπος κοινωνικός και δραστήριος είναι μέλος σε διάφορους τοπικούς συλλόγους και φορείς. Από το 2012 έως και το 2015 διετέλεσε μέλος του Μεταφορικού Συνεταιρισμού Ιδιοκτητών Ρ/Τ Ρόδου. Από το 2014 έως και σήμερα είναι μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ταξί Ρόδου. Από τον Ιανουάριο του 2019 είναι αντιπρόεδρος του σωματείου Ράδιο Ταξί Διαγόρας.

#ΜιλαμεΜεΕργα #ΡοδοςΔυναμηΠολιτων #Rhodes2019 #FotisChatzidiakos #GiannisPampakas

 

  • 7
    Shares
SHARE
RELATED POSTS
Διαίρει και Βασίλευε! Περνάει η «Περιούσια Βάση»!- Divide and Conquer! Let the “Chosen Base” pass!, του Γιώργου Σαράφογλου, by George Sarafoglou
Συλλαλητήριο, πόσο δημοκρατική έκφραση!, του Σπύρου Ντασιώτη
Νικητιάδης από Καστελόριζο: “Απορρίπτουμε κάθε αμφισβήτηση του καθεστώτος στο Αιγαίο”

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.