Ανοιχτή πόρτα Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Γέφυρα στο Χαράκι: δυστυχώς η iΠόρτα δικαιώθηκε. Όταν εμείς μιλούσαμε, κάποιοι κώφευαν και μας εδίωκαν ποινικά, της Τζίνας Δαβιλά

Spread the love

Σχολιασμός του εκδότη του iPorta.gr με αφορμή την πτώση της Γέφυρας στον Ποταμό Μάκκαρη της Ρόδου

Το … απόρρητο έγγραφο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου όπου επεσήμανε την επικινδυνότητα της γέφυρας στο Χαράκι επί της Ρόδου-Λίνδου πάνω από τον ποταμό Μάκκαρη εστάλη στις 20 Φεβρουαρίου 2019 μόνο στην 95 ΑΔΤΕ και σε καμιά άλλη υπηρεσία της Ρόδου, σύμφωνα με το δημοσίευμα που αποκάλυψε η  “Ζούγκλα” στις 19 Απριλίου 2019.  Κανείς δεν απάντησε από την ΠΝΑι με τους γνωστούς βαρείς χαρακτηρισμούς τους “για συκοφάντες της  λάσπης” (όπως κάνουν σε ό,τι δεν τους αρέσει) πολλώ δε μάλλον δεν απάντησαν στο καταγγελτικό δημοσίευμα που εξέθετε κατάφωρα τον Περιφερειαρχη Ν.Αιγαίου, καθώς το θέμα δεν ήταν ατού προεκλογικό. Συνεπώς, απέφυγαν κατά την προσφιλή τους μέθοδο τις μηνύσεις σε όσα τους καταλόγιζε το άρθρο της Ζούγκλας ώστε να μην τροφοδοτηθει το θέμα που εξέθετε την περιφερειακή αρχή, η οποία, δυο γέφυρες κομβικής σημασίας όφειλε να φτιάξει επί της θητείας της 2014-2019  – Κρεμαστής και Χαρακίου-,  και περί άλλων ετύρβαζαν για μια πενταετία: οι κύριοι υπεύθυνοι της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, Περιφερειάρχης και λοιποί παρατρεχάμενοι.

Χθες, η γέφυρα κόπηκε σαν χαρτί νύχτα και λόγω ώρας δεν θρηνήσαμε θύματα, όπως έγινε τον Νοέμβριο του 2013 όπου η κατακλυσμιαία νεροποντή έγινε μεσημέρι, σε ώρα αιχμής.

Μια  ζούγκλα η λαμπερή Ρόδος, αρχής γενομένης από το γραφείου του κου Περιφερειάρχη σαν αυτή που έγραφα τις 8 Ιουνίου 2019 για τη συγκεκριμένη γέφυρα που μπήκε στην παλάτζα της προεκλογικής  εκστρατείας  για να θολώσει την εικόνα των ψηφοφόρων για το ανύπαρκτο έργο της Περιφέρειας  Νοτίου Αιγαίου.

Ακολουθεί η δικαίωση του iPorta.gr, που μόνο κατάμονο σαν μοναχικός, ακριβοδίκαιος και ρομαντικός καβαλάρης πορεύεται χωρίς να δωροδοκείται, χωρίς να φοβάται. Το Δίκαιο του Θεού- όχι των ανθρώπων- και του Σύμπαντος είναι με το μέρος μας. Μακάρι να μας ακολουθούσαν και άλλοι τότε που επιλεγμένα εκκώφευσαν στο παρακάτω άρθρο για τους δικούς τους λόγους. Θα βρείτε και τα καταγγελτικά έγγραφα της Ζούγκλας:

Από την «ζούγκλα» του γραφείου Χατζημάρκου στην Ζούγκλα του Τριανταφυλλόπουλου. Απολογηθείτε Περιφερειάρχα για όσα κρύβετε από τους πολίτες της Ρόδου, της Τζίνας Δαβιλά

Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια της εκλιπούσης ηλικιωμένης από την Ιαλυσό.

Καλή δύναμη σε όλους τους κατοίκους της Ρόδου και της Ελλάδας που επλήγησαν.

26.11.2019

Με εκτίμηση,

Τζίνα Δαβιλά

η εικόνα προφίλ σας, Η εικόνα ίσως περιέχει: την Τζίνα Δαβιλά, χαμογελάει

 

 

SHARE
RELATED POSTS
Συλλυπητήριο μήνυμα για τον Μιχάλη Παπατσή
«Τα δύσκολα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ κοινωνικής συμβίωσης»: 21ο, της Μαρίας Γεωργαλά
Ημερίδα «Τουρισμός και Περιβάλλον», στο “Θέρμαι” από τον Σύλλογο Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.