ΕΥ ΖΗΝ

Αστρολογικές προβλέψεις για τον Μάιο 2018, της Αλεξάνδρας Καρακοπούλου

Spread the love

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Μάιο 2018

Μόνο στη Ρόδο

Αποστόλου Παύλου 50, Βενετοκλέων, Ασγούρου

Πηγές Καλλιθέας Ρόδου

Κριός

Αντέχεις, το ξέρεις. Έχεις εσωτερική δύναμη και αυτό το ξέρεις. Με τον δυναμικό Άρη στον πατριαρχικό Αιγόκερω μέχρι και τις 16 του μήνα, τα επαγγελματικά μαζί με την οικογενειακή και προσωπική ζωή θα σε απασχολούν έντονα. Με τον πλανήτη των μαθημάτων ζωής Κρόνο εξίσου στον Αιγόκερω, μέχρι και το τέλος του 2020 προμηνύει δύσκολες στιγμές. Ότι θεμέλια βάλεις τώρα θα είναι γερά, έτσι ώστε να αντιμετωπίσεις την πραγματικότητα και την καθημερινότητα για τα υπόλοιπά σου χρόνια. Με τον Άρη στον αέρινο Υδροχόο θα πάρεις ανάσα. Η αισθησιακή Αφροδίτη στους επικοινωνιακούς Διδύμους μέχρι και τις 19 Μαίου σου δημιουγούν όρεξη να βγείς, να δεις κόσμο, να κάνεις ταξίδια, να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο. Έρχεται μετά και ο ευαίσθητος Καρκίνος να σου δημιουργήσει την εσωτερική ηρεμία που χρειάζεσαι. Η ζωή επιφυλάσσει και πολύ ευχάριστες εκπλήξεις μην το ξεχνάς.

Φράση κλειδί: Κάθε αρχή και δύσκολη.

Ταύρος

Με τον δυναμικό Άρη στον πατριαρχικό Αιγόκερω για το πρώτο μέρος του μήνα, η καθημερινότητά σου κυλάει σχετικά ομαλά. Άσε τα προβληματάκια και τις σοβαρές εκρεμμότητες ή τις αποφάσεις που πρέπει να πάρεις για αργότερα. Ο Άρης περνάει στον ανεξάρτητο Υδροχόο από τις 16 του μήνα και επικεντρώνεται στον τομέα της δουλειάς, της φιλοδοξίας και της κοινωνικής αναγνώρισης. Ήρθε η στιγμή να τολμήσεις. Με τον επικοινωνιακό Ερμή στο ζώδιό σου από τις 3 μέχρι τις 30 Μαίου οι εξελίξεις διαδέχονται η μια την άλλη σε γρήγορους ρυθμούς, σε όλα τα επίπεδα. Η αισθησιακή Αφροδίτη στον ευαίσθητο Καρκίνο από τις 19 του μήνα σου παρουσιάζει εύκολες λύσεις και βελτιώνει αρκετά την καθημερινότητά σου. Τα επαγγελματικά σου είναι στο προσκύνιο σταθερέ μου Ταύρε και σου ανοίγονται πολλές ευκαιρίες για να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις και συναισθήματα.

Φράση κλειδί: «Τα προβλήματα δεν περνάνε από μόνα τους. Πρέπει να αντιμετωπιστούν, αλλιώς μένουν για πάντα εμπόδιο στην πνευματική σου ανάπτυξη και εξέλιξη.» (Scott Peck, 1936-2005)

Δίδυμοι

Ο δυναμικός Άρης στον αέρινο και ανεξάρτητο Υδροχόο από τις 16 του μήνα, κάνουν το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον σου να περνάει από μπροστά σου και να μπαίνει σε τάξη. Γίνεσαι περισσότερο επικοινωνιακός, παίρνεις αποφάσεις, αναζητάς δουλειά, κάνεις επαφές, ανοίγεσαι, βγαίνεις προς το εξωτερικό. Με τον Άρη και την ερωτική Αφροδίτη στο ζώδιό σου μέχρι τις 19 Μαίου ευνοούνται οι λύσεις στα προβλήματα που έχουν μαζευτεί εδώ και χρόνια. Πρόσεχε βέβαια με τον Άρη στον πατριαρχικό Αιγόκερω μέχρι τις 16 του μήνα, ιδιαιτέρως τα επαγγελματικά σου θέματα, την υγεία και την διατροφή σου γενικά. Η καθημερινότητα δεν πρέπει να σε προσπερνά.

Φράση κλειδί: η ζωή κυλαει γρηγορά.. φρόντισε να μην σε προσπεράσει.

Καρκίνος

Ευαίσθητό μου Καρκινάκι, με τον δυναμικό Άρη στον εργασιομανή Αιγόκερω, παρέα με τον πλανήτη των μαθημάτων ζωής Κρόνο, επηρεάζεσαι έντονα σε όλα τα επίπεδα, προσωπικά, επαγγελματικά, συντροφικά. Με την αισθησιακή Αφροδίτη βέβαια στο ζώδιό σου από τις 19 του μήνα «μαλακώνεις», κάνεις διάλογο και νιώθεις την ανάγκη για ουσιαστικές συζητήσεις. Η αυτοπεποίθησή σου αυξάνεται και αισθάνεσαι και την ανάγκη για διασκέδαση. Με τον Άρη στον ανεξάρτητο Υδροχόο από τις 16 Μαίου θέλεις τον σύντροφό σου δίπλα σου, απόλυτα και παραδομένο, δικό σου. Η ερωτική Αφροδίτη εμπνέει τις ήδη υπάρχουσες σχέσεις, αλλά δημιουργεί και καινούργιες για όλους εσάς που είστε ελεύθεροι αυτό τον καιρό.

Φράση κλειδί: Κάνε ατμόσφαιρα.

Λέων

Διανύεις μια πολύ κομβική περίοδο στην ζωή σου λαμπερό μου Λιοντάρι. Όλα δοκιμάζονται. Σχέσεις, διαπροσωπικές, επαγγελματικές, ερωτικές, συνεργασίες, κάτι «βράζει» μέσα σου και το ένστικτό σου σε προετοιμάζει για ριζικές αλλαγές ζωής. Την θες πραγματικά την σχέση σου, θες να προχωρήσεις στο επόμενο στάδιο, θες να κάνεις καινούργιες γνωριμίες και να δεις μέχρι που μπορείς να αντέξεις; Τώρα ήρθε η ώρα για να ενεργοποιήσεις τα συναισθήματά σου και να βάλεις τις σωστές αποφάσεις. Καλείσαι να δεις με τα μάτια της καρδιάς και όχι της λογικής. Το μέλλον σου είναι αυτό που έχει σημασία τώρα.

Φράση κλειδί: Κοίτα μπροστά.

Παρθένος

Η αισθησιακή Αφροδίτη στους επικοινωνιακούς Διδύμους μέχρι και τις 19 του μήνα μαζί με τον δυναμικό Άρη στον πατριαρχικό Αιγόκερω μέχρι τις 16 του μήνα φέρνει στην επιφάνεια θέματα διαπροσωπικά, θέματα ζωής και ναι, σε απασχολούν οι σχέσεις περισσότερο από οτιδήποτε άλλο αυτή την περίοδο. Ξέρεις τι κάνεις; Μην προσπαθείς να αυτοκαταστραφείς ασκώντας την πιο αυστηρή κριτική στον εαυτό σου, διώχνοντας αυτούς που σε θέλουν πραγματικά. Μην είσαι τόσο άδικος απέναντι στον εαυτό σου οργανωτικέ μου Παρθένε. Ακόμη και στην δουλειά σου, ότι και να κάνεις, είσαι σε μια εργρήγορση προσπαθώντας να αποδείξεις καθημερινά την αξία σου. Μην αναρωτιέσαι, πάρτο απλά απόφαση…. το αξίζεις…

Φράση κλειδί: «Η αξία ενός ανθρώπου δεν ξεπερνά την αξία των φιλοδοξιών του.» (Μάρκος Αυρήλιος, 121-180μ.Χ.)

Ζυγός

Διπλωματικέ μου Ζυγέ, με την «δική» σου αισθησιακή Αφροδίτη στους επικοινωνιακούς Διδύμους μέχρι τις 19 Μαίου, η επικοινωνία και οι σύντομες μετακινήσεις δίνουν και παίρνουν. Κάνεις σημαντικές επαφές, συζητήσεις που έχουν πολλά να σου δώσουν, κάνεις σχέδια, ταξίδια, έχεις μπόλικη αισιοδοξία, θέλεις να κάνεις καινούργια πράγματα, βάζεις καινούργιους στόχους. Όταν η Αφροδίτη περάσει στον ευαίσθητο Καρκίνο από τις 19 του μήνα και φωτίσει τον επαγγελματικό σου κόσμο, θα δεις πως η δημόσια εικόνα σου καλυτερεύει σημαντικά. Με τον δυναμικό Άρη στον ανεξάρτητο Υδροχόο από τις 16 του μήνα θα ηρεμήσεις αισθητά. Θα μπορέσεις να «ανασάνεις» και έτσι όλα αυτά τα ζόρια που τράβηξες, όλες αυτές οι αναποδιές και οι δυσκολίες θα περάσουν και η ζωή θα ανοιχτεί μπροστά σου παρέα με όλες τις όμορφες πτυχές που έχει να σου προσφέρει.

Φράση κλειδί: «Η εύκολη ζωή  είναι μια δύσκολη υπόθεση.» (William Cowper, 1731-1800)

Σκορπιός

Πολύ σημαντική αυτή η χρονική περίοδος που διανύεις, μυστικοπαθή μου Σκορπιέ. Η οικογένεια, η συντροφικότητα, τα επαγγελματικά και τα ψυχολογικά σου βρίσκονται στο προσκήνιο. Τα υπαρξιακά σου ερωτηματικά φουντώνουν και προσπαθείς να βρείς το νόημα πίσω από όλες τις εικόνες του μυαλού σου, όλες τις παιδικές σου αναμνήσεις, τα συναισθήματά σου. Τι θέλεις από την ζωή σου, πως θα ευτυχίσεις πραγματικά, κατά πόσο έχεις ενηλικιωθεί τελικά; Τέρμα το κρυφτό, τέρμα οι διπλωματικές ενέργειες, έχεις τσαγανό και το ξέρεις. Βγές έξω και αντιμετώπισέ το κατάμουτρα, αφού θα πετύχεις ότι έχεις βάλει στόχο. Δες το πεπρωμένο σου και δέξου το. Μετά τις 19 του μήνα με την αισθησιακή Αφροδίτη στον ευαίσθητο Καρκίνο το κλίμα καλυτερεύει και η διάθεσή σου εξίσου. Όλα θα γίνουν.

Φράση κλειδί: «Μην παίρνετε τη ζωή πολύ στα σοβαρά. Όπως και να’ χει κανένας δεν βγαίνει απ΄αυτήν ζωντανός.» (Elbert Hubbard, 1856-1915)

Τοξότης

Με όλους τους «δύσκολους» πλανήτες στον πατριαρχικό Αιγόκερω, τον δυναμικό Άρη, τον πλανήτη των μαθημάτων Κρόνο και τον «σκοτεινό» Πλούτωνα, η χρονική αυτή περίοδος που διανύεις είναι δύσκολη ,τυχοδιωκτικέ μου Τοξότη. Τα οικονομικά σου δεν είναι στα καλύτερά τους, οι σχέσεις περνούν την κρίση τους, η οικογένεια, τα επαγγελματικά σου… λίγο από όλα. Η αισθησιακή Αφροδίτη στους επικοινωνιακούς Διδύμους μέχρι τις 19 Μαίου σου χαρίζει χαμόγελο στα χείλη και σου δημιουργεί μια έντονη επιθυμία για σχέση (αν δεν έχεις). Με τον δυναμικό Άρη στον ανεξάρτητο Υδροχόο από τις 16 του μήνα ευνοούνται οι σπουδές, οι μετακινήσεις, οι μετακομίσεις, οι επαγγελματικές επαφές με ανθρώπους «κλειδιά». Η επικονωνία είναι η «λύση» σε όλα σου τα προβλήματα να ξέρεις… μάθε να κάνεις διάλογο.

Φράση κλειδί: «Ο εντός της ψυχής προς αυτήν διάλογος… επωνομάσθη διάνοια.» (Πλάτων, 427-347 π.Χ.)

Αιγόκερως

Εργασιομανή μου Αιγόκερε, μέχρι και τις 16 Μαίου, όταν ο δυναμικός Άρης αποχωρεί, αποχωρούν και οι δυσκολίες, η ένταση, το τρέξιμο και τα εμποδιάκια. Με το πλανητικό συνοθύλευμα, τον δυναμικό Άρη, τον πλανήτη μαθημάτων Κρόνο και τον «σκοτεινό» Πλούτωνα, όλα μοιάζουν να έχουν έναν αρκετά σεβαστό βαθμό δυσκολίας. Σοβαρές αποφάσεις και κλίμα βαρύ. Όμως η αισθησιακή Αφροδίτη στον ευαίσθητο Καρκίνο από τις 19 του μήνα και ο επικοινωνιακός Ερμής στον σταθερό Ταύρο από τις 13 εώς και τις 30 Μαίου κάνουν τα πράγματα πιο ευχάριστα, πιο αισιόδοξα. Καινούργια «πρόσωπα» μπαίνουν στην ζωή σου, βγαίνεις πιο συχνά έξω, κάνεις δημόσιες σχέσεις, καινούργια επαγγελματικά ανοίγματα, συζητήσεις. Απόλαυσέ το, ζήσε το .

Φράση κλειδί: «Μάθε από τα όνειρά σου αυτό που σου λείπει.» (W.H. Auden, 1907-1973)

Υδροχόος

Δεν έχεις περάσει εύκολα τον τελευταίο καιρό. Προβλήματα, αμφιβολίες, επαγγελματικά σκαμπανεβάσματα, δυσάρεστα γεγονότα. Όταν ο δυναμικός Άρης μπεί στο ζώδιό σου στις 16 του μήνα όλα αλλάζουν, προς το καλύτερο ασφαλώς. Η ερωτική Αφροδίτη στους επικοινωνιακούς Διδύμους μέχρι τις 19 Μαίου σου κάνει το τοπίο πιο φωτεινό, σε «αναγκάζει» κατά κάποιον τρόπο να βγείς έξω και να διασκεδάσεις, να γίνεις πραγματικά ξέγνιαστος. Τα επαγγελματικά σου, αλλά και τα προσωπικά σου ζητήματα είναι σε κρίσιμη φάση. Θέλεις να κάνεις πολλά πράγματα ταυτόχρονα, χωρίς να κουραστείς πολύ, χωρίς δυσκολίες… κάτι που δεν γίνεται. Σκέψου πολύ καλά πριν πράξεις, πριν αποφασίσεις, πριν αναθεωρήσεις. Έχεις τον χρόνο με το μέρος σου.

Φράση κλειδί: «Ο χρόνος δίνει όλες τις απαντήσεις χωρίς να χρειάζεται καν τις ερωτήσεις.» (Ευριπίδης, 480-406 π.Χ.)

Ιχθύες

Με την ερωτική Αφροδίτη στους επικοινωνιακούς Διδύμους μέχρι τις 19 Μαίου και στον ευαίσθητο Καρκίνο από τις 19 του μήνα τα πράγματα φαίνεται να είναι όμορφα, ομαλά, θετικά. Σκέφτεσαι το «σπίτι» σου ως καταφύγιο, μετακομίζεις, αλλάζεις συνήθειες, μένεις με ανθρώπους που αγαπάς ή βγαίνεις έξω για να τονωθείς κοινωνικά, ότι και να κάνεις, εσωστρεφή μου ψαράκι, θα περάσεις μια σχετικά όμορφη χρονική περίοδο. Ο δυναμικός Άρης μέχρι και τις 16 του μήνα σε κάνει εξωστρεφή, καθώς κάνεις πολλά σχέδια για το μέλλον, καινούργιες σχέσεις, νέες συνεργασίες. Όμως μετά τις 16 Μαίου, όπου ο Άρης θα περάσει στον ανεξάρτητο Υδροχόο τα πράγματα δείχουν να δυσκολεύουν λιγάκι. Δεν καλύπτεις πλήρως τις συναισθηματικές σου ανάγκες και οι εκκρεμότητες σε πιέζουν να βρείς λύσεις. Όλα όμως εξαρτώνται από εσένα… κάνε παιχνίδι.

Φράση κλειδί: «Κάθε δευτερόλεπτο αλλάζουν: ο χρόνος, ο άνεμος, η τύχη και η γυναίκα.» (Γερμανική παροιμία)

Αλεξάνδρα Καρακοπούλου

* Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.  Το άρθρο δηημοσιεύεται και στο liberal.gr

The article expresses the views of the author

iPorta.gr

SHARE
RELATED POSTS
Το αιδοίο ως μέτρο σύγκρισης, του Αλέξανδρου Μπέμπη
Δήμος Ρόδου: “Ροδίνι, οι εργασίες συνεχίζονται…και το Σαββατοκύριακο”
Σκίτσα εξ Αμερικής 6ο, του Γιώργου Σαράφογλου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.