ΕΥ ΖΗΝ

Αστρολογικές προβλέψεις για τον Απρίλιο 2018, της Αλεξάνδρας Καρακοπούλου

Spread the love

 

 

Κριός

Τα επαγγελματικά και τα προσωπικά σας βρίσκονται όλο τον μήνα στο προσκήνιο παρορμητικέ μου Κριέ. Οι φόβοι, οι αμφιβολίες, οι εμμονές, τα άγχη και οι σημαντικές αποφάσεις που πρέπει να πάρετε, δεν κάνουν τα πράγματα πιο εύκολα! Το ξέρω, είναι ένας μήνας με ένταση, με μπερδεμένες σκέψεις, με επιπλέον υποχρεώσεις και σκαμπανεβάσματα. Χρειάζεται διπλωματία, ειδικός χειρισμός, προσοχή στις γρήγορες αποφάσεις, συνέπεια και σκέψη πριν την πράξη. Όσο ο επικοινωνιακός Ερμής μένει ανάδρομος μέχρι τις 15 του μήνα είναι ένα επιπλέον εμπόδιο που δεν σε αφήνει να σκεφτείς και να δράσεις τόσο καθαρά όσο θα επιθυμούσες. Μην ανησυχείς όμως… με την αισθησιακή Αφροδίτη από τις 24 Απριλίου στους αέρινους Διδύμους, η καθημερινότητά σου επανέρχεται σε φυσιολογικούς ρυθμούς, οι συζητήσεις γίνονται εποικοδομητικές και οι διάλογοι ξεκαθαρίζουν πολλά. Το κλίμα καλυτερεύει…

Φράση κλειδί: «Σε καιρούς με γρήγορες αλλαγές, η εμπειρία μπορεί να είναι ο χειρότερος εχθρός.» (Jean Paul Getty, 1892-1976)

Ταύρος

Με την ερωτική Αφροδίτη στο ζώδιό σου μέχρι και τις 24 Απριλίου και τον δυναμικό Άρη στον εργασιομανή Αιγόκερω όλο τον μήνα, τα πράγματα φαίνεται να έχουν μια θετική «αύρα». Γίνεσαι πιο κοινωνικός, δίνεις βάρος στις δουλειές σου, στις υποχρεώσεις σου, στις σπουδές σου.  Παρατηρείται μια έντονη κινητικότητα γενικά, σε όλα τα επίπεδα. Με τον επικοινωνιακό Ερμή στον παρορμητικό Κριό μέχρι και τις 15 του μήνα οι παρεξηγήσεις δεν λείπουν από την καθημερινότητά σου. Υπάρχει μπόλικος εκνευρισμός στην ατμόσφαιρα. Όμως μην ξεχνάς πως υπάρχει και η άλλη πλευρά, η θετική. Έχεις την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται. Συγκεκριμενοποίησε τους στόχους σου και πάρε όσο χρόνο χρειάζεσαι για να τους πραγματοποιήσεις. Μπορείς!

Φράση κλειδί: «Ένας στόχος χωρίς σχέδιο είναι απλά μια ευχή.» (Αντουάν ντε Σαιν-Εξπερύ, 1900-1940)

Δίδυμοι

Επικοινωνιακό μου Διδυμάκι, αυτός ο μήνας σε ωθεί να δείξεις την πιο «εσωστρεφή» σου πλευρά. Το όλο σκηνικό είναι αρκετά «αντιφατικό». Η επικοινωνία που είναι και το χαρακτηριστικό σου δεν λειτουργεί έτσι όπως θα ήθελες αυτόν τον μήνα. Ψάχνεις απαντήσεις σε πιο εσωτερικό επίπεδο, έχεις συναισθηματικές ανάγκες που θέλεις να καλύψεις, έχεις ανάγκη κάποιον να σε στηρίζει, να σε καταλαβαίνει, να σε αγγίζει. Η οικονομική ασφάλεια είναι άλλο ένα σημαντικό θέμα που έρχεται στο προσκήνιο πολύ πιο έντονα από τους άλλους μήνες. Δοκιμάζεσαι. Η αισθησιακή Αφροδίτη στον σταθερό Ταύρο μέχρι τις 24 Απρίλη, σε κάνει να αισθάνεσαι πως δεν σε χωράει ο τόπος. Κάνε υπομονή μέχρι τέλος του μήνα, θα γίνεις ξανά το Διδυμάκι που όλοι αγαπούν.

Φράση κλειδί: «Η υπομονή είναι πικρή, αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.» (Ζαν-Ζακ Ρουσσώ, 1712-1778)

Καρκίνος

Όλα «παίζονται» στον τομέα των σχέσεων ευαίσθητό μου Καρκινάκι. Οι σχέσεις σε όλα τα επίπεδα, ερωτικές, φιλικές, επαγγελματικές δοκιμάζονται. Οι αντοχές, το μέλλον τους ή όχι, η αξία τους, το «βάθος» τους, όλα σε απασχολούν. Με τον πλανήτη μαθημάτων Κρόνο στον πατριαρχικό Αιγόκερω ανάδρομο από τις 18 Απριλίου εώς τις 6 του Σεπτέμβρη οι επιλογές μας αντιμετωπίζουν την ρεαλιστική τους εικόνα. Κάτι αφήνουμε πίσω, κάτι συνεχίζουμε, κάτι οριστικοποιούμε. Μην βιαστείς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις πριν τις 15 του μήνα, όταν ο επικοινωνιακός Ερμής θα γυρίσει αισίως στην ορθή του πορεία. Όπως και να έχει βάλε το μυαλό και την λογική σου να δουλέψουν για σένα. Με την αισθησιακή Αφροδίτη στον σταθερό Ταύρο μέχρι τις 24 του μήνα, ο έρωτας παίζει πρωταρχικό ρόλο στην ζωή σου. Ζήσε την ένταση και άσε το ένστικτό σου να σε οδηγήσει. Με σχέση ή χωρίς ο Θεός Έρωτας καραδοκεί.

Φράση κλειδί: Έρωτας είναι η αιτία!

 Λέων

Η καθημερινότητα και τα προβλήματά της νιώθεις πως σε «κατασπαράζουν» δυναμικό μου Λιοντάρι. Πολλές οι ερωτήσεις, πολλά τα ανοιχτά μέτωπα, λογαριασμοί, θέματα υγείας, υποχρεώσεις, νομικά θέματα, διαδικαστικά, όλα είναι στο «παιχνίδι» κι εσύ στο επίκεντρο. Όσο δεν πετυχαίνεις τους στόχους σου, τόσο μεγαλώνει ο εκνευρισμός και η υπομονή σου χάνεται. Να χαίρεσαι όμως που έχεις μπόλικη δουλειά, αφού αυτό σε κάνει να ξεχνιέσαι. Με τον επικοινωνιακό Ερμή σε ορθή πορεία από τις 15 του μήνα και την αισθησιακή Αφροδίτη στον σταθερό Ταύρο μέχρι τις 24 Απριλίου το κλίμα γίνεται πιο ανάλαφρο. Βγαίνεις πιο πολύ έξω, κάνεις παρέα με ανθρώπους που σου κινούν το ενδιαφέρον, που σου ταιριάζουν, που θέλουν πολύ να βρίσκονται μαζί σου. Ναι, δοκιμάζεσαι. Ναι, εκνευρίζεσαι. Ναι, είσαι νικητής. Πρόσεχε την υγεία σου αυτόν τον καιρό.

Φράση κλειδί: «Μην αντιμετωπίσεις το πρόβλημα. Αποφάσισέ το.» (George Marshall, 1880-1959)

Παρθένος

Όσο και να επιμένει ο ανάδρομος επικοινωνιακός Ερμής και να δημιουργεί παράσιτα, όσο και να επιμένουν τα οικονομικά σκαμπανεβάσματα και τα μικροπροβληματάκια, δεν πρέπει να σε ανησυχεί οργανωτικέ μου Παρθένε. Με τον δυναμικό Άρη στον εργασιομανή Αιγόκερω φαίνεται πως προωθούνται καινούργια ξεκινήματα σε όλα τα επίπεδα. Ίσως ήρθε η στιγμή να γνωρίσεις καινούργιους ανθρώπους και να πάς παρακάτω στην ζωή σου. Ζείς την ζωή σου, κάνεις σχέδια και πάς με το ρεύμα. Ξεχωρίζεις τους σημαντικούς από τους ασήμαντους. Με την αισθησιακή Αφροδίτη στον σταθερό Ταύρο μέχρι τις 24 του μήνα γίνεσαι κοινωνικός, εξωστρεφής, κάνεις ταξίδια και είσαι ανοιχτός προς οτιδήποτε καινούργιο. Μετά τις 15 Απριλίου σπουδές, επαφές, μετακομίσεις, συνεργασίες και συζητήσεις ευνοούνται.

Φράση κλειδί: Καινούργια ξεκινήματα.

Ζυγός

Ο μήνας Απρίλιος δεν ξεκινάει «χαλαρά» για σένα διπλωματικέ μου Ζυγέ. Νιώθεις την πίεση, την αγωνία, τα εμπόδια, τον φόβο. Όλα τα επίπεδα στην ζωή σου περνούν κρίση. Έρχονται τα «πάνω-κάτω» αλλά όχι απαραίτητα για κακό. Με τον πλανήτη των μαθημάτων Κρόνο που γυρίζει ανάδρομος από τις 18 του μήνα εώς και τις 9 του Σεπτέμβρη, ξεκαθαρίζουν τα πράγματα μια για πάντα. Ξαφνικά το τοπίο ξεκαθαρίζει και οι αποφάσεις που παίρνεις έχουν δυναμική, σταθερότητα και διάρκεια. Όταν ο επικοινωνιακός Ερμής γυρίζει στην ορθή του πορεία από τις 15 Απριλίου, οι σχέσεις ευνοούνται περισσότερο και η επικοινωνία καλυτερεύει αισθητά. Με την αισθησιακή Αφροδίτη στον σταθερό Ταύρο από τις 24 του μήνα, φαίνεται πως πρέπει να αφήσεις πίσω σου τους συναισθηματικούς σου φραγμούς και να ζητήσεις επιτέλους ανοιχτά και απροκάλυπτα αυτό που πραγματικά θες από τον άλλον. Όσο για θέματα δουλειάς… κάτι γίνεται…

Φράση κλειδί: «Όσο πιο ψηλό το κτίριο, τόσο πιο βαθιά πρέπει να βρίσκονται τα θεμέλια.» (Thomas á Kempis, 1380-1471)

Σκορπιός

Με τον επικοινωνιακό Ερμή ανάδρομο στον παρορμητικό Κριό μέχρι τις 15 του μήνα, άλλα λέμε και άλλα καταλαβαίνουμε. Προβλήματα των άλλων που γίνονται ξαφνικά δικά σου, ενώ έχεις αρκετά στο κεφάλι σου, αντίθετες απόψεις και διάλογοι που καταλήγουν σε ομηρικούς καβγάδες, όλα αυτά σε κάνουν να θες να τα τινάξεις όλα στον αέρα, να πάρεις το βαλιτσάκι σου και να φύγεις. Ίσως να ήταν και μια καλή ιδέα να «εξαφανιστείς» για λίγες μέρες. Σε περίπτωση όμως που δεν μπορείς να κάνεις έστω και μια μικρή απόδραση ένα Σαββατοκύριακο, ψάξε να βρεις τι είναι αυτό που σε χαλαρώνει, κάτι που σε κάνει ευτυχισμένο, κάτι που ηρεμεί την ψυχή σου…Η αισθησιακή Αφροδίτη στον σταθερό Ταύρο μέχρι τις 24 Απριλίου δημιουργεί ένα ερωτικό κλίμα, ευνοεί τις διαπροσωπικές σχέσεις, σε αναζωογονεί, σε ευχαριστεί και σου δίνει την ώθηση που χρειάζεσαι για να βρίσκεσαι ανάμεσα σε αυτούς που πρέπει.

Φράση κλειδί: «Η ανάγκη για ποικιλία έφερε την επανάσταση. Η Ελευθερία ήταν απλά ένα πρόσχημα.» (Ναπολέων Βοναπάρτης, 1769-1821)

Τοξότης

Η οικονομική σου ασφάλεια βρίσκεται στο προσκήνιο όλον αυτόν τον μήνα τυχοδιωκτικέ μου Τοξότη. Έχεις σχετική ανησυχία για το παρόν και το μέλλον, για τα επαγγελματικά, για την ζωή σου γενικά. Δεν είναι ένα «ανέμελο» χρονικό διάστημα, αφού καλείσαι να εμβαθύνεις και να σκεφτείς πολύ καλά τις επόμενες κινήσεις σου. Ότι σημαντική απόφαση είναι να πάρεις, καλό θα ήταν να το κάνεις μετά τις 15 Απριλίου που γυρίζει ο επικοινωνιακός Ερμής στην ορθή του πορεία. Αν θες να πετύχεις τους στόχους σου θυμήσου πως πρέπει να επιστρατεύσεις όλη σου την διπλωματία, να μιλήσεις ανοιχτά για αυτά που επιθυμείς και να αφήσεις τις εκρήξεις πίσω σου. Γίνε πιο «γλυκός» και δεν θα χάσεις…

Φράση κλειδί: « Το να μην λες τίποτα, ειδικά όταν μιλάς, είναι η μισή τέχνη της διπλωματίας.» (Γουίλ Ντυράν, 1885-1981)

Αιγόκερως

Με τον δυναμικό Άρη, τον πλανήτη των μαθημάτων ζωής Κρόνο και τον σκοτεινό Πλούτωνα στο ζώδιό σου, τα ζόρια είναι έντονα και άκρως αισθητά. Δεν χαλαρώνεις, αυτό είναι αλήθεια, όμως αυτό δεν είναι δικαιολογία για να τα παρατήσεις. Σου δίνεται η δυνατότητα να «σπρώξεις» αυτά που θες, να στοχοποιήσεις όλα αυτά που επιθυμείς, να βάλεις επαγγελματικούς και προσωπικούς στόχους και να τους πετύχεις. Με τον Κρόνο ανάδρομο από τις 18 Απριλίου μέχρι και τις 6 Σεπτεμβρίου θα κάνεις μια αναδρομή στο παρελθόν και θα κλιθείς να αποφασίσεις για το μέλλον σου. Όλα θα μπούν σε τάξη. Με τον επικοινωνιακό Ερμή να επιστρέφει στην ορθή του πορεία στις 15 του μήνα, οι ασυνεννοησίες σταματούν, ο διάλογος επιστρέφει και οι σχέσεις καλυτερεύουν. Η αισθησιακή Αφροδίτη στον σταθερό Ταύρο μέχρι τις 24 Απριλίου χαλαρώνει το τοπίο σε όλα τα επίπεδα και σε αφήνει να το ρίξεις και λίγο έξω…

Φράση κλειδί: Το χαμόγελο είναι ο καλύτερος τρόπος να δείξεις τα δόνται σου στη μοίρα.

Υδροχόος

Αγαπημένε μου Υδροχόε, μοιάζει σαν να μην ξέρεις τι έχεις. Η καθημερινότητά σου δεν είναι και η πιο χαλαρή. Μικροπροβλήματα, αναβολές, εκκρεμότητες που πρέπει να τακτοποιηθούν, είναι τόσα πολλά μαζεμένα που δεν σε αφήνουν να χαλαρώσεις και να ευχαριστηθείς. Όπως και να έχει, μην αφήνεις όλο αυτό το κλίμα να σε επηρεάζει. Θα περάσει. Με τον επικοινωνιακό Ερμή να επιστρέφει στην ορθή του πορεία στις 15 του μήνα η επικοινωνία φτιάχνει, οι δικοί σου άνθρωποι είναι πραγματικά δίπλα σου και σε βοηθούν. Με την αισθησιακή Αφροδίτη στους επικοινωνιακούς Διδύμους από τις 24 Απριλίου αρχίζεις πάλι να κυκλοφορείς, να ερωτεύεσαι, να διασκεδάζεις και να χαμογελάς. Το μέλλον απλώνεται μπροστά σου, κυνήγησέ το.

Φράση κλειδί: «Ο χειρότερος φόβος, είναι ο φόβος να ζήσεις.» (Θεόδωρος Ρούζβελτ, 1858-1919)

Ιχθύες

Δεν φαίνεται να επηρεάζεσαι και πολύ αυτόν τον μήνα από αυτό το «αλλοπρόσαλλο» πλανητικό σκηνικό αγαπημένο μου ψαράκι. Με την αισθησιακή Αφροδίτη στον σταθερό Ταύρο μέχρι τις 24 Απριλίου βγαίνεις έξω, επικοινωνείς, κάνεις καινούργιες επαφές και ανανεώνεις παλιές, συζητάς για όλα αυτά που σε απασχολούν, κάνεις επαγγελματικά ραντεβού, ψάχνεσαι. Μέχρι και τις 15 του μήνα με τον επικοινωνιακό Ερμή στον παρορμητικό Κριό, είσαι λιγάκι εκνευρισμένος και έχεις την τάση να μπουρδουκλώνεις τις συζητήσεις. Όταν γυρίσει στην ορθή του πορεία, το «σύμπαν» σου χαίρεται. Συνειδητοποιείς ξαφνικά αυτόν τον μήνα τι θες πραγματικά, μαθαίνεις να λες όχι, να δημιουργείς, να βάζεις την ζωή σου σε τάξη και να μην υποχωρείς μονίμως. Μπορεί να ευτυχίσεις ακόμη και αν δεν κάνεις τα χατίρια όλου του κόσμου.

Φράση κλειδί: «Χρειάζονται αλλαγές για να μένουν τα πράγματα ίδια.» (Giuseppe di Lampedusa, 1896-1957)

Αλεξάνδρα Καρακοπούλου

181f88054488236c2679da41b7cf6faf_XL_1.jpg

* Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.  Το άρθρο δηημοσιεύεται και στο liberal.gr

The article expresses the views of the author

iPorta.gr

 

SHARE
RELATED POSTS
Σκιές και Ελπίδα, του Γιώργου Χατζηδιάκου
Αστρολογικές Προβλέψεις για τον Αύγουστος 2022, της Αλεξάνδρας Καρακοπούλου
Η Betty Bo προτείνει: Καθημερινή Περιποίηση

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.