ΕΥ ΖΗΝ

Αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου 2023, της Αλεξάνδρας Καρακοπούλου

Spread the love

Αλεξάνδρα Καρακοπούλου

Στο ωροσκόπιο του Ιουλίου 2023, μια ανάσα αλλαγής είναι αισθητή. Στη ζωή, η πρόοδος σχεδιάζεται, σε μια κρίσιμη στιγμή βρίσκονται οι κατάλληλοι άνθρωποι και τα απαραίτητα χρήματα. Ταυτόχρονα, πρόκειται απλώς για περιγράμματα μελλοντικών επιτυχιών- δεν χρειάζεται να βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα. Η ατμόσφαιρα του μήνα Καρκίνου ευνοεί τον προβληματισμό, την εστίαση στα σημαντικά πράγματα. Όλοι νιώθουν βαθύτερα την ένταξή τους στην οικογένεια, επιδιώκουν να περνούν περισσότερο χρόνο στον κύκλο των αγαπημένων τους προσώπων. Αυτή είναι μια μεγάλη ευκαιρία για να διευθετήσετε παλιές συγκρούσεις. Όσον αφορά την υγεία, δεν υπάρχει λόγος να παραπονιέστε για την ευεξία σας. Αν και ο κίνδυνος τραυματισμού αυξάνεται κατά τη διάρκεια της Πανσελήνου του Κεραυνού τον Ιούλιο, πρέπει να είστε προσεκτικοί κατά την οδήγηση και κατά την άθληση. Είναι προτιμότερο να αντικαταστήσετε την προπόνηση με διαλογισμό.

Καθώς η καλοκαιρινή ζέστη ανεβαίνει, ο Ιούλιος του 2023 υπόσχεται έναν σέξι, περιπετειώδη και ρομαντικό μήνα για όλα τα ζώδια. Το σύμπαν θα προσφέρει πολλές ευκαιρίες όχι μόνο για αληθινή αγάπη, φίλους και διασκέδαση, αλλά και για επιτυχία και πλούτο. Αλλά προσέξτε τη νοσταλγική ενέργεια που σέρνεται στη ζωή σας τον Ιούλιο του 2023, καθώς η Αφροδίτη θα κάνει ανάδρομη πορεία και θα ανακοινώσει ότι είναι «η εποχή του πρώην!» Αυτό θα μπορούσε να φέρει πίσω «αυτόν που έφυγε» ή μια πρώην αδερφή ψυχή — ή να φέρει πίσω μια σέξι παλιά φλόγα που θέλει απλώς να ανακατέψει το δοχείο.

«Θα βρω της νύχτας
το σκοπό
και με τη λύρα
του Ορφέα
μέσα στον ύπνο σου θα μπω
εσύ `σαι η αγάπη μου η ωραία»

Ιούλιος και άνεμος / Λουδοβίκος των Ανωγείων

Κριός 

«Θάλασσα κι αλμυρό νερό να σε ξεχάσω δεν μπορώ. Να σε ξεχάσω δεν μπορώ θάλασσα κι αλμυρό νερό.»

Θαλασσακι μου / Γιάννης Πάριος

Αυτόν τον μήνα, με την βοηθητική Αφροδίτη να συνεχίζει την παραμονή της στον βασιλικό αλλά φλογερό Λέοντα, είστε αποφασισμένοι να σκεφτείτε τον εαυτό σας και να τον ευχαριστήσετε, μαχητικοί μου Κριοί. Έχετε κάθε πρόθεση να περάσετε καλά. Επομένως, αποκλείεται να θυσιάσετε τον εαυτό σας κάτω από αυτόν τον καλοκαιρινό ήλιο. Θέλεις να αλλάξεις γνώμη και αυτό θα κάνεις. Η μετάβαση του επικοινωνιακού Ερμή στον Λέοντα σας δίνει λαμπρές δυνατότητες να διασκεδάσετε. Οι ενέργειες αυτές αναζωογονούν τις φιλίες σας. Πολύ καλές στιγμές και όμορφες συναντήσεις προαναγγέλλονται αυτό το μήνα. Ωστόσο, άλλες ενέργειες κυκλοφορούν και είναι λίγο λιγότερο εορταστικές. Παρόλο που είστε αποφασισμένοι να μη σκέφτεστε τα σχέδιά σας, είναι πιθανό να χρειαστεί να ρυθμίσετε κάποιες λεπτομέρειες.

Η Πανσέληνος στις 3 του μήνα στον Αιγόκερω, ρίχνει το φως της στα οικογενειακά σας ζητήματα και σε ότι έχει να κάνει με το σπίτι, την οικογένεια, την πατρίδα, τις ρίζες σας γενικά. 

Οι κρίσεις ή οι επιπλοκές των προηγούμενων εβδομάδων απομακρύνονται. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να έχετε βγάλει κάποια συμπεράσματα. Αυτό το μήνα, είστε αποφασισμένοι να ανταποκριθούν οι έρωτές σας στις φιλοδοξίες σας. Με την Αφροδίτη στον Λέοντα, θα πετύχετε σίγουρα τους στόχους σας.

Παρόλο που έχετε άλλα πιο συναρπαστικά σχέδια, μια σειρά γεγονότων σας ωθεί να παρακολουθείτε προσεκτικά την τρέχουσα επιχείρησή σας. Κριέ, έχεις το μυαλό σου αλλού! Ξαφνικά, σας διαφεύγουν αυτές οι λεπτομέρειες, κάτι που μπορεί να σας κοστίσει ακριβά! Αν, λοιπόν, δεν θέλεις να βρεθείς σε δύσκολη θέση, σκέψου βαθιά. Με αυτόν τον τρόπο, τα σχέδια που έχετε πάρει φωτιά θα εξελιχθούν προς όφελός σας. 

17 Ιουλίου, Νέα Σελήνη στον εσωστρεφή Καρκίνο και αυτή με την σειρά της σας υπενθυμίζει τι είναι σημαντικό σε ότι έχει να κάνει με το σπίτι σας. 

Οι έρωτές σας είναι τυχεροί αυτό το μήνα! Προχωρήστε και απολαύστε το! Ωστόσο, αν θέλετε τα πράγματα να πάνε παραπέρα, ανταποκριθείτε θετικά στις προσδοκίες τρυφερότητας.

Ταύρος 

«Πάρε με μαζί σου
Στο πιο όμορφο όνειρο
Πάνω στο κορμί σου
Στου φιλιού σου τον βυθό
Να ‘σαι εσύ το κύμα
Θα ‘μαι αέρας που φυσά
Σου υπόσχομαι ταξίδια»

Το Κύμα / Μέλισσες 

Δεδομένου ότι ο τυχερός Δίας είναι εγκατεστημένος στο ζώδιό σας, τα πράγματα βελτιώνονται, σταθεροί μου Ταύροι. Ωστόσο, μπορεί να δυσκολευτείτε να το δείτε ή να βρείτε πολύ χρόνο. Στις 11, με τη μεταγραφή του Άρη στην Παρθένο προβάλλονται συγκεκριμένα οι ευκαιρίες που περιμένουν. Οι έρωτές σας, οι σχέσεις σας και τα έργα σας συνεχίζουν να ανακτούν το νόημά τους. Η ύπαρξή σας ανακτά την ισορροπία που έχασε στην πορεία. 

Η Πανσέληνος στις 3 του μήνα στον Αιγόκερω, ρίχνει το φως στα επαγγελματικά σας, και σας λέει να προσέξετε τις κινήσεις σας. 

Ωστόσο, αν θέλετε πραγματικά να αλλάξουν τα πράγματα, θα πρέπει να προχωρήσετε πέρα από αυτό που σας ενοχλεί. Αυτός ο μήνας είναι η ώρα να υιοθετήσετε, έναν τρόπο ζωής που είναι λίγο πιο λαμπερός από το συνηθισμένο. Να είστε καθησυχασμένοι σε αυτό το σημείο, δεν θα σας κάνει ματαιόδοξο άτομο. Από την άλλη, θα προκαλέσει τον θαυμασμό των άλλων. Οι έρωτές σας χρειάζονται προσοχή, δηλώσεις αγάπης, τρυφερότητα και δώρα. Με τη μία, μπορείτε να το αμφισβητήσετε και να ισχυριστείτε ότι η απλότητα είναι το σήμα κατατεθέν σας. Είναι καλοκαίρι, η ζωή είναι όμορφη! Αφήστε να φύγετε και οι έρωτές σας θα σας επιστρέψουν εκατοντάδες. 

17 Ιουλίου, η Νέα Σελήνη στον εσωστρεφή Καρκίνο προωθεί τις συζητήσεις, τις μικρές μετακινήσεις και ότι έχει να κάνει με την επικοινωνία γενικότερα. 

Η καθημερινότητά σας και η επαγγελματική σας εξέλιξη είναι πάντα σίγουρη. Αλίμονο, ακόμα σας ενοχλούν άνθρωποι που σας βάζουν μπαστούνια στις ρόδες. Τις χειρότερες μέρες, λες αυτό που νομίζεις με τον τρόπο σου. Ξαφνικά, η βαθμολογία δημοτικότητάς σας χτυπά. Ταύρος! Έχεις δίκιο. Λοιπόν, να είστε πιο διακριτικοί στα λόγια σας. Με αυτόν τον τρόπο, αυτές οι συγκρούσεις που χαλάνε τη διάθεση θα ηρεμήσουν και η καθημερινότητά σας θα είναι πιο ευχάριστη. Από οικονομικής πλευράς, αν παρατηρήσετε ότι αυτός ο τομέας λιώνει σαν το χιόνι στον Ήλιο, εξηγήστε τις προθέσεις σας ήρεμα. Θα ακουστείτε και θα καταλάβετε. 

Οι ενέργειες του Λέοντα εξακολουθούν να επιβάλλουν προκλήσεις που μπορείτε να αντιμετωπίσετε με ευκολία. Πως? Δαμάζοντας αυτό που λάμπει αντί να το απορρίπτεις βάναυσα.

Δίδυμος 

«Έλα κύμα πάρε με και μες την αγκαλιά του πάλι βάλε με Έλα κύμα και βοριά το σώμα του στεριά μπροστά του βγάλε με»

Το κύμα / Χάρις Αλεξίου

Η επίτευξη των φιλοδοξιών σας είναι το μέλημά σας για αυτόν τον μήνα, επικοινωνιακά μου Διδυμάκια. Αλίμονο, εμποδίζεται από τις παραφωνίες που προέρχονται από Ιχθύς και Παρθένο. Αυτές οι ενέργειες σας κάνουν να ταλαντεύεστε μεταξύ εμπιστοσύνης και αποθάρρυνσης. Σε κάνουν να ζητάς περισσότερη ελευθερία και μετά αλλάζεις γνώμη. Νιώθεις κολλημένος στις ραφές και δεν είναι αυτό που προτιμάς! 

Η Πανσέληνος στις 3 του μήνα στον Αιγόκερω, ρίχνει το φως στα καθημερινά, στην ρουτίνα, στην ζωή την ίδια και στην γενική μεταμόρφωση, στις αλλαγές. Τα υπαρξιακά σας ζητήματα θα σας απασχολήσουν εκεί τριγύρω οπότε μετρήστε τις δυνάμεις σας. 

Η λήψη μιας ριζοσπαστικής απόφασης δεν είναι η ιδανική λύση, αν και είναι δελεαστική. Από την άλλη, η αναμονή ενώ χρησιμοποιείτε τις σχέσεις σας για να πετύχετε τον στόχο σας θα σας γλιτώσει από περιττά προβλήματα. Αντί να χτυπήσετε έναν τοίχο ή να ρίξετε ένα σπαθί στο νερό, βγείτε έξω και συναντήστε κόσμο. Ελάτε σε επαφή με τις φιλίες σας. Με αυτόν τον τρόπο, οι ιδέες σας θα γίνουν πιο ξεκάθαρες και η λύση θα βγει την κατάλληλη στιγμή. Η επιτυχία του έρωτά σας έγκειται στην ικανότητά σας να μην ξεπερνάτε τα όρια που σας επέβαλε, από τις 11, ο Άρης στην Παρθένο. 

Αν σεβαστείτε τις συνθήκες του, οι πλανήτες στον Λέοντα σας υπόσχονται έναν μήνα πλούσιο σε συναισθήματα και υπέροχες δηλώσεις αγάπης. Η δημιουργικότητά σας να διώχνετε την πλήξη κάνει θαύματα. Η σχέση σας είναι σαν γούρι. Ωστόσο, μην έχετε την τρέλα του μεγαλείου, γιατί αλίμονο, θα αμφισβητούσε την ευτυχία σας. Μείνετε λογικοί και όλα θα πάνε καλά. Τίποτα πολύ ενθαρρυντικό δεν ανακοινώνεται αυτόν τον μήνα. Η ρουτίνα σε βαράει περισσότερο από ποτέ. 

17 Ιουλίου, η Νέα Σελήνη στον εσωστρεφή Καρκίνο προωθεί θέματα ασφάλειας και σας υπενθυμίζει να ασχοληθείτε με την διατροφή σας και τα οικονομικά σας περισσότερο. 

Έχεις την αίσθηση ότι κάθε μέρα είναι ίδια. Εάν, κατά τύχη, προσπαθήσετε να σημειώσετε πρόοδο, η πρωτοβουλία σας σας επαναφέρει στο αρχικό σημείο. Δίδυμοι! Αν και αυτό μπορεί να μην είναι το φλιτζάνι του τσαγιού σας, αφιερώστε χρόνο για να πετύχετε τους στόχους σας. Όσο είστε σε αυτό, διατηρήστε την εστίασή σας αντί να προχωρήσετε. Από οικονομικής πλευράς, τα χρήματα γλιστρούν ανάμεσα στα δάχτυλά σας. 

Προσπαθήστε να δημιουργήσετε προϋπολογισμό για κάθε τομέα της ζωής σας και επιμείνετε σε αυτόν, εκτός και αν θέλετε να ξεμείνετε. Ξεχάστε για λίγο αυτό που σας ενοχλεί. Τα αστέρια στον Λέοντα βελτιώνουν πολύ την καθημερινότητά σας. Παίξτε το παιχνίδι γιατί το εξαιρετικό μπορεί να σας εκπλήξει και να αλλάξει την πορεία των πραγμάτων.

Καρκίνος

«Μην ψάχνεις πια αλλού αφού το ξέρεις ήδη μην ψάχνεις πια αλλού εδώ είναι το ταξίδι»

Ταξίδι / Φατμέ

Από τις 11, ο Δίας και το τυχερό του αστέρι συνδέονται με τον Άρη στην Παρθένο, εσωστρεφή μου Καρκινάκια. Ως αποτέλεσμα, τα πράγματα αρχίζουν να παίρνουν μια καλή τροπή. Οι ευκαιρίες δυναμώνουν και είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσες. Αυτόν τον μήνα, έχετε ένα οπλοστάσιο ενέργειας που σας ενθαρρύνει να ρισκάρετε γιατί μπορείτε να είστε σίγουροι ότι είναι υπολογισμένοι. Για να το κάνετε αυτό, έχετε εμπιστοσύνη στις ικανότητές σας και τις ιδιότητές σας. Δεν φοβάστε πλέον να διεκδικήσετε τις φιλοδοξίες σας. 

Η Πανσέληνος στις 3 του μήνα στον Αιγόκερω, ρίχνει το φως στις σχέσεις, στις διαπροσωπικές σχέσεις και σε όλες τις συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, συμφωνίες. 

Θέλεις να προοδεύσεις και γιατί όχι, να απελευθερωθείς από αυτό που σε εμποδίζει να ανθίσεις. 

Το να είσαι σε δράση σου χαρίζει ένα χαμόγελο. Έχεις την αίσθηση της ύπαρξης. Η ευτυχία δεν έρχεται ποτέ μόνη της, το περιβάλλον σου σε στηρίζει στις πρωτοβουλίες σου, ακόμα και σε αυτές που είναι οι πιο τολμηρές. Οι επιθυμίες σου άλλαξαν τόνο και η συνοδεία σου θεώρησε ότι ήταν απλώς μια μόδα. Αυτόν τον μήνα, τους περιμένει μια έκπληξη! Η ρομαντική πλευρά σου γίνεται απαιτητική. 

Περιμένεις αποδείξεις αγάπης και όχι οποιαδήποτε. Για να σας παραπλανήσουν, πρέπει να είναι λαμπρά και μεγαλειώδη. Η ηρεμία και η εμπιστοσύνη έχουν επανέλθει πλήρως σε αυτόν τον τομέα. Ανακαλύπτεις ξανά τη χαρά του να κάνεις τη δουλειά σου. Η ευτυχία δεν έρχεται ποτέ μόνη της. Είστε σε επαφή με άτομα που σας αρέσουν. Ξαφνικά, η καθημερινότητά σου είναι πιο χαλαρή. Αν, κατά τύχη, συναντήσετε μια δυσκολία, βρίσκετε μια λύση χωρίς να παλεύετε προς όλες τις κατευθύνσεις. Εάν θέλετε να ολοκληρώσετε τα πράγματα, τώρα είναι η ώρα να ενημερώσετε τον κόσμο. Από οικονομικής πλευράς, αυτός ο τομέας βρίσκεται στο επίκεντρο. 

17 Ιουλίου , η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, σας παροτρύνει να νιώσετε περισσότερο ασφαλείς και να ασχοληθείτε με τα οικογενειακά σας. 

Εάν έχετε επιχειρηματική οξυδέρκεια, αυτά είναι καλά νέα. Αν, από την άλλη, έχεις την τρέλα του μεγαλείου, αυτός ο οιωνός θα αντιστραφεί. Είστε σε φάση ανάτασης. Επομένως, συναντάς διαφορετικούς ανθρώπους. Σε περίπτωση υπαρξιακών αμφιβολιών, αναζητήστε την υποστήριξη εκείνων στους οποίους έχετε απόλυτη εμπιστοσύνη.

Λέων

«Ετοιμάζω ταξίδι μοναχά για πάρτη σου στα μεγάλα νησιά του μυαλού και του χάρτη σου…»

Ετοιμάζω ταξίδι / Ελένη Δήμου 

Αν και ο Άρης φεύγει από το ζώδιό σας στις 10 του μήνα, αυτός ο μήνας θα είναι ακόμα ζωντανός για εσάς, βασιλικά μου Λιοντάρια. Γιατί; Γιατί ο Ήλιος, ο Ερμής και η Αφροδίτη καταλαμβάνουν το ζώδιό σας. Αυτές οι ενέργειες διεγείρουν την αυτοπεποίθησή σας και τις ιδιότητές σας. Φωτίζουν την αύρα σου με αυτό το φως που σε κάνει να προσέξεις. Χωρίς να το κάνετε επίτηδες, τραβάτε τα βλέμματα των ανθρώπων. 

Η Πανσέληνος στις 3 του μήνα στον Αιγόκερω, ρίχνει το φως της στην καθημερινότητα, στις συνήθειές σας και στην ενέργειά σας γενικότερα. Πως είναι το εργασιακό σας περιβάλλον?

Σε αυτό το αστρικό κλίμα που είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για εσάς, θα πρέπει να προσέχετε το εγώ σας γιατί μπορεί να σας κυριεύσει. Αλίμονο, αυτό θα είχε ανεπιθύμητα αποτελέσματα. Για να το αποφύγετε αυτό, μην προσπαθήσετε να υπερασπιστείτε τις ιδέες σας με κάθε κόστος. Ακούστε τους άλλους, ακόμα κι αν πιστεύετε ότι είναι πολύ προσεκτικοί ή συντηρητικοί. Σε αυτήν την κατάσταση του μυαλού, εμποτισμένη με σοφία, θα έχετε αυτές τις ευκαιρίες εξέλιξης που επιθυμείτε. Με την αναχώρηση του Άρη, οι επιθυμίες σας γίνονται πιο σοφές, αλλά τίποτα δεν προμηνύει ότι οι έρωτές σας θα είναι. Αν και δεν το κάνετε επίτηδες, το χάρισμά σας λειτουργεί σαν ένα μαγικό φίλτρο. 

Το σεξ σας ελκύει την προσοχή. Σε βλέπουμε, σε παρατηρούμε, προσπαθούμε να σε παρασύρουμε. Και πάλι αυτόν τον μήνα, η επιτυχία σας εξαρτάται από την ικανότητά σας να ανταποκριθείτε στις προκλήσεις που προκύπτουν. Να είστε καθησυχασμένοι σε αυτό το σημείο. Θα φτάσετε εκεί υπέροχα! Λέων, το χάρισμά σου σημαίνει ότι δεν περνάς απαρατήρητος. Λειτουργεί για εσάς, αλλά μερικές φορές μπορεί να ενοχλήσει μερικούς ανθρώπους. Φροντίστε λοιπόν να μην τους προσβάλλετε. 

17 Ιουλίου η Νέα Σελήνη στον εσωστρεφή Καρκίνο προωθεί ό,τι δεν έχει τελειώσει να μπει ένα τέλος σε ό,τι κουράζει, δεν προχωράει, δεν έχει νόημα. Προσοχή στο παρασκήνιο.

Με αυτόν τον τρόπο, θα προσελκύσετε την καλοσύνη τους, η οποία είναι πολύ πιο χρήσιμη για την πρόοδό σας από τη δυσαρέσκεια τους. Στο οικονομικό, όλα είναι καλά, αλλά για σκοτεινούς λόγους, είσαι πεπεισμένος ότι είσαι πάμπτωχος. Πριν βασανίσεις τον εαυτό σου για τίποτα, ελέγξτε. Συνεχίζετε να οδηγείτε ένα κύμα επιτυχίας και αυτό είναι καλό. Για να λειτουργήσουν τα πράγματα προς όφελός σας, ακούστε τους άλλους και δώστε τους χώρο για ελιγμούς.

Παρθένος 

«Το ταξίδι ξεκινάει πάμε κι όπου βγει, όπου θέλει ας μας πάει κάποτε είχες πει. Κι απο τότε ταξιδεύω με τις αναμνήσεις, στο ταξίδι περιμένω να γυρίσεις..»

Το ταξίδι ξεκινάει / Κωσταντίνος Αργυρός 

Αν και ο τυχερός Δίας, το αστέρι της εξέλιξης, σας προσφέρει ευκαιρίες που διευρύνουν το πεδίο δράσης σας, ο Κρόνος και ο Ποσειδώνας είναι λιγάκι διαφορετικές περιπτώσεις, οργανωτικέ μου Παρθένε. Δημιουργούν αμφιβολίες που σας εμποδίζουν να προχωρήσετε. Δυσκολεύεσαι να δεις τις θετικές πτυχές των ευκαιριών που σου έρχονται. Σε κάνουν απαισιόδοξο, κάτι που σε κάνει να υποχωρείς στον εαυτό σου. Μέχρι τις 11, ο Ερμής σε βοηθά να βλέπεις καθαρά. 

Η Πανσέληνος στις 3 του μήνα στον Αιγόκερω, ρίχνει το φως στις δραστηριότητές σας, στα χόμπι σας, στα παιδιά σας και στις ανάγκες σας γενικότερα.

Οι συμβουλές των σχέσεών σας είναι συνετές και διορατικές. Στις 11, η άφιξη του Άρη στο ζώδιό σας σας ενθαρρύνει να αναλάβετε. Σε κάνει να ξεπεράσεις τους φόβους σου για να αποδεχτείς αυτό που σου προσφέρεται. Αυτόν τον μήνα, έχετε κολλήσει στις ραφές, αλλά αν θέλετε, μπορείτε να αλλάξετε την πορεία των πραγμάτων. 

Αυτόν τον μήνα αμφιβάλλετε σοβαρά για τις αποπλανητικές σας ικανότητες. Αν θέλετε, μπορείτε να σταματήσετε αυτή την κολασμένη διαδικασία. Πως? Συνειδητοποιώντας ότι έχετε ιδιότητες και ότι έχετε τα πάντα για να ευχαριστήσετε όσους αναζητούν μια ειλικρινή σχέση βασισμένη στην ευφυΐα. Ο Κρόνος βυθίζει τη σχέση σας σε προβλήματα. Αν και ο Ερμής αναζωογονεί τις ανταλλαγές, μεταξύ 11ης και 28ης, επικρατεί μια βαριά σιωπή. 

Τα περιθώρια ελιγμών σας μειώνονται, αλλά να είστε σίγουροι ότι η πρόνοια θα αποκαταστήσει την κατάσταση. : Όσο περνούν οι μέρες, μπορεί να νομίζεις ότι όλα πάνε από το κακό στο χειρότερο. Τις χειρότερες μέρες, είστε πεπεισμένοι ότι η δραστηριότητά σας και οι άνθρωποι αρέσκονται να σας αναστατώνουν. Παρθένε, δεν πρόκειται για αυτό. Αυτές οι καταστάσεις και αυτοί οι άνθρωποι σε ωθούν να ξεπεράσεις τον εαυτό σου! Εμπιστευτείτε λοιπόν τον εαυτό σας και χρησιμοποιήστε τη διαίσθησή σας, τα ταλέντα σας και την εμπειρία σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα πετύχετε κατορθώματα! Από οικονομικής πλευράς, ο φόβος μήπως βρεις τον εαυτό σου σπασμένο σε ωθεί να είσαι πολύ φειδωλός. Δεν πειράζει, αλλά μην τα στερήσεις και τα πάντα!

17 Ιουλίου η Νέα Σελήνη στον εσωστρεφή Καρκίνο προωθεί τα οικογενειακά και αυτή με την σειρά της. Με αυτά ασχολείστε περισσότερο τελικά.

Σε αντίθεση με ό,τι πιστεύετε, έχετε όλους τους απαραίτητους πόρους για να μεταμορφώσετε την πορεία των πραγμάτων. Πως? Αρπάζοντας τις ευκαιρίες που περνάνε από μπροστά σου.

Ζυγός 

«Το πιο μακρύ ταξίδι μου εσύ η νύχτα εσύ το όνειρο της μέρας μικρή πατρίδα σώμα μου κι αρχή η γη μου εσύ ανάσα μου κι αέρας»

Δεν έκανα ταξίδια μακρινά / Χρήστος Θηβαίος και Γιώργος Νταλάρας

Ο δυναμικός  Άρης στον Λέοντα συνεχίζει να ευνοεί την επέκτασή σας, διπλωματικοί μου Ζυγοί. Με την αποχώρησή του στις 11, μπορεί να νιώσετε λίγο αβοήθητοι. Εάν έχετε αμφιβολίες, να είστε σίγουροι ότι η Αφροδίτη, ο Ήλιος και ο Ερμής αναλαμβάνουν να σας βοηθήσουν να παραμείνετε σε καλό δρόμο. 

Η Πανσέληνος στις 3 του μήνα στον Αιγόκερω, ρίχνει το φως στην οικογένεια, στους φίλους, τους στενούς φίλους, το σπίτι και γενικά τις ρίζες. 

Καθ’ όλη τη διάρκεια αυτού του μήνα, οι ευνοϊκές συνθήκες σε κάνουν να γνωρίσεις ανθρώπους που σε βοηθούν να πετύχεις τις φιλοδοξίες σου. Ωστόσο, αν και βρίσκεστε σε θετική φάση, οι παραφωνίες, που προέρχονται από τον Καρκίνο, δημιουργούν εμπόδια που θα πρέπει να ξεπεράσετε. Αυτό το μήνα, εάν θέλετε τα έργα σας να πετύχουν, αφιερώστε χρόνο για να κάνετε τις απαραίτητες αναπροσαρμογές. Αν αναλάβετε τα πράγματα, θα κερδίσετε πολύ περισσότερα από όσα νομίζετε. 

17 Ιουλίου η Νέα Σελήνη στον εσωστρεφή Καρκίνο προωθεί τα επαγγελματικά σας. 

Σαγηνεύετε με μια χάρη που είναι το σήμα κατατεθέν σας. Οι έρωτές σου παίρνουν αυτή τη διάσταση που σε μαγεύει και που σου ταιριάζει. Αν και βρίσκεστε σε ένα κλίμα άνεσης, δεν είστε απρόσβλητοι σε μια κρίση. Αν θέλετε να το αποφύγετε, μην κάνετε κατάχρηση της δύναμης της αποπλάνησης. Χάρη στην αίσθηση της απόχρωσης, το ζευγάρι σας κολυμπά στην ευτυχία. Μεταξύ 12 και 28 βρίσκεστε σε ευνοϊκή περίοδο. Το άλλο σου μισό δεν μπορεί να σου αρνηθεί τίποτα. Ωστόσο, μείνετε λογικοί. Αυτό θα αποφύγει μια σύγκρουση. Αυτό το μήνα, η Αφροδίτη πραγματοποιεί τις επιθυμίες σας! Δημιουργεί ευνοϊκές συνθήκες που σε κάνουν να γνωρίσεις αυτόν τον ξεχωριστό άνθρωπο. Όλα τα φώτα είναι πράσινα για να ξεκινήσει ένας όμορφος ρομαντισμός. 

Για να εξελιχθεί, μην ακούτε σας προκαταλήψεις των άλλων. Αν και η καθημερινότητά σας δεν είναι εύκολη, πάντα συναντάτε το κατάλληλο άτομο την κατάλληλη στιγμή. Ξαφνικά, οι δυσκολίες έχουν τη λύση σας. Η εξέλιξή σας συναντά σας αυτή την ευκαιρία, η οποία σας δίνει μια μικρή ώθηση. Σε αυτό το ευνοϊκό κλίμα, λοιπόν, δεν έχετε λόγο να θρηνήσετε για τη μοίρα σας. Αν ναι, κάντε λίγη γενική ενδοσκόπηση. Θα αποκαταστήσει αυτή την αισιοδοξία που έχασες στην πορεία. Από οικονομική άποψη, αυτό δεν είναι θρύλος. Σου αρέσει να διασκεδάζεις. Αυτό το μήνα, να είστε προσεκτικοί γιατί αυτό το χόμπι μπορεί να σας οδηγήσει στη φτώχεια. Τα έργα σας πρόκειται να πετύχουν. Αλίμονο, μπορεί να συναντήσετε μια ενόχληση την τελευταία στιγμή. Αντισταθείτε στον πειρασμό να αλλάξετε στόχους και προχωρήστε πέρα από αυτό που σας ενοχλεί.

Σκορπιός

«Μια περιπέτεια, μια αγάπη μικρή μια ιστορία γλυκιά και πικρή ένα φεγγάρι που ζει μια βραδιά κι ένα πικρό έχε γεια!»

Μια περιπέτεια / Αλέκα Κανελλίδου 

Η εξέλιξη που ενσαρκώνει ο Δίας ανατρέπεται, πάλι, από τις ενέργειες του Λέοντα, μυστικοπαθή μου Σκορπιοί. Παρόλα αυτά, οι εντάσεις ηρεμούν, βρίσκεις τη διαύγεια σου. Η ευτυχία δεν φτάνει ποτέ μόνη της και στις 11 ο Άρης μεταφέρεται στην Παρθένο. Από εκείνη την ημερομηνία, έχετε όλες τις δυνατότητες που χρειάζεστε για να διαπραγματευτείτε, προς όφελός σας, τις προτάσεις που σας γίνονται. Η πρόνοια σας κάνει να γνωρίσετε ανθρώπους που έχουν τη δύναμη να σας βοηθήσουν στην ολοκλήρωση των έργων σας. Ωστόσο, θα συνεχίσετε να παλεύετε με τις παραφωνίες που προέρχονται από τον Λέοντα. 

Η Πανσέληνος στις 3 του μήνα στον Αιγόκερω, ρίχνει το φως στην επικοινωνία, στις μετακινήσεις, στις συναλλαγές και τις συζητήσεις.

Μεταξύ 12ης και 28ης, μην επαναπαύεστε στις δάφνες σας. Αντίθετα, παρακολουθήστε τα πάντα και αφιερώστε χρόνο για να βελτιώσετε τις λεπτομέρειες. Μη διστάσετε να ορίσετε τις επιθυμίες σας. Οι έρωτές σας εξακολουθούν να κινούνται από την Αφροδίτη στον Λέοντα. Όλα μπορούν να πάνε καλά ή μπορούν να βυθιστούν στους μαιάνδρους του καταστροφικού πάθους. Αν θέλετε ειρήνη, μην ρίχνετε λάδι στη φωτιά, γιατί ξέρετε πολύ καλά πώς τελειώνει. Μέχρι τις 10 η κατάσταση μπορεί να είναι δύσκολα διαχειρίσιμη. Ευτυχώς με τη μεταγραφή του Άρη στην Παρθένο βρίσκεις λόγο. Μέχρι το τέλος του μήνα το ζευγάρι σας δεν είναι ασφαλές από κάποιες αψιμαχίες, αλλά εσείς παραμένετε αλληλέγγυοι.

 Οι παραφωνίες που πηγάζουν από τον Λέοντα εμποδίζουν την πρόοδό σας. Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται σου ταιριάζουν, αλλά έχουν ελαττώματα που σε κάνουν να κάνεις πίσω. Δεδομένου ότι ένα πρόβλημα δεν συμβαίνει ποτέ μόνο του, η διάθεσή σας είναι ζοφερή. Δεν είστε πολύ φιλικοί, κάτι που δεν βοηθάει. 

17 Ιουλίου η Νέα Σελήνη στον εσωστρεφή Καρκίνο προωθεί τα μακρινά ταξίδια, την ανταλλαγή διαφορετικών απόψεων, το διάβασμα, την εκπαίδευση. 

Σκορπιέ, αν από τις 11 σου κάνει κάποιος πρόταση, αποδέξου την ακόμα κι αν υπάρχουν πράγματα που σε ενοχλούν. Γιατί; Γιατί θα σβήσουν σε λίγες εβδομάδες. Από οικονομικής πλευράς, αν και δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα δυσάρεστο, αυτός ο τομέας μπορεί να σας προβληματίσει. Απομακρυνθείτε από παλιά προβλήματα. Η επιτυχία σας έγκειται στην ικανότητά σας να συνδυάζετε επιδέξια τη διαίσθησή σας με την υπομονή. Έτσι, δεν θα κολλήσετε να κάνετε βαριές επιλογές.

Τοξότης

«Κι όταν μια μέρα φύγω από δω ένα θα ‘ναι σίγουρο… Πως έζησα τη ζωή που διάλεξα εγώ  κι όχι κάποιος άλλος για μένα…»

Αλήτισσα ψυχή / Άννα Βίσση 

Εδώ και λίγο καιρό, οι ενέργειες του Λέοντα σας έχουν κάνει να θέλετε να ζήσετε καλύτερα, ταξιδιάρικά μου Τοξοτάκια με το βλέμμα στο μέλλον. Αυτόν τον μήνα, δεν είστε πολύ μακριά από τον στόχο σας! Με τον Άρη στον Λέοντα, θα ξεπεράσετε τα εμπόδια που στέκονται στο δρόμο σας. 

Η Πανσέληνος στις 3 του μήνα στον Αιγόκερω, ρίχνει το φως στα θέματα ασφάλειας, διατροφής και οικονομικών. 

Αλίμονο, η μεταγραφή του Άρη στην Παρθένο, στις 11, κάνει τις υποχρεώσεις να εμφανιστούν ξανά. Μην τα βλέπετε ως αναπόφευκτα και μην αποθαρρύνεστε! Συνεχίστε να προχωράτε και πιστέψτε στην καλή σας τύχη. Γιατί; Επειδή επωφελείστε από τις επιχειρηματικές και τυχερές ενέργειες της Αφροδίτης, του Ερμή και του Ήλιου στον Λέοντα. Σας εμπνέουν με ιδέες ιδιοφυΐας που καταπραΰνουν τη σοβαρότητα που δημιουργείται από την αντίθεση του Κρόνου στον Άρη. Σε κάνουν να γνωρίσεις ανθρώπους που έχουν τη δύναμη να σε κάνουν να εξελιχθείς στις κορυφές. Οι περιορισμοί του Κρόνου ενισχύονται. Αν έχεις την αίσθηση ότι είσαι παγιδευμένος, να είσαι σίγουρος, γιατί έχεις διέξοδο! 

Η Αφροδίτη σας ωθεί να βιώσετε έναν άλλο τρόπο ζωής. Σίγουρα, είναι έξυπνο και κομψό, αλλά έχει τη δύναμη να εξαχνώσει την ύπαρξή σου. Η σχέση σας είναι ακόμα στενή. Η επέκτασή του παρεμποδίζεται από υποχρεώσεις που για κάποιους είναι ασυμπίεστες. Για να μετριάσεις τις δυσάρεστες συνέπειες αυτών των περιορισμών, συνεχίστε να γεμίζετε το άλλο σας μισό με μικρές προσοχές και δηλώσεις αγάπης. Η μεταγραφή από τον Άρη στην Παρθένο επιβραδύνει τα πράγματα. 

17 Ιουλίου η Νέα Σελήνη στον εσωστρεφή Καρκίνο προωθεί τα μακρινά ταξίδια αλλά και τις φιλοσοφικές συζητήσεις. 

Ο θρυλικός σας ενθουσιασμός χτυπά. Τις χειρότερες μέρες, είστε πληγωμένοι ή ιδιαίτερα επικριτικοί με συγκεκριμένα άτομα ή καταστάσεις. Τοξότη, μην κρατάς το παρελθόν! Τώρα είναι η ώρα να πειραματιστείτε με άλλες λύσεις και να εστιάσετε σε κάτι άλλο. Οπότε, αν σας προτείνουν μια πρόταση που πηγαίνει προς αυτή την κατεύθυνση, πιάστε την και σκεφτείτε τη μετά. Από οικονομικής πλευράς, η καθημερινότητα είναι σίγουρη, αλλά σε ό,τι αφορά τα σημαντικά έξοδα, πριν ξεκινήσετε, ζυγίστε με ακρίβεια τα υπέρ και τα κατά. Παρόλο που έχετε την αίσθηση ότι βρίσκεστε σε ένα ατελείωτο τούνελ, το φως είναι στα μέτρα σας. Πηγαίνετε σε αυτό αυθόρμητα. Δεν θα το μετανιώσεις.

Αιγόκερως 

«Φίλα με ακόμα, φίλα με ακόμα Όλα τ’ άλλα ηχούν μακρινά, ένα αστέρι που σκάει στ’ ουρανού την καρδιά Φίλα με ακόμα, φίλα με ακόμα Θέλω να’ μαι μαζί σου, να κυνηγάω μαζί σου τα κύματα όλα της μοίρας»

Φίλα με ακόμη / Κωστής Μαραβέγιας , Πάνος Μουζουράκης 

Με τις ενέργειες που πηγάζουν από τον Ταύρο και τους Ιχθύες, εξελίσσεστε με τον δικό σας ρυθμό, φιλόδοξοι μου Αιγόκεροι. Αρπάζετε την ευκαιρία και τις ευκαιρίες που σας προσφέρονται ενώ αφιερώνετε χρόνο για να τις μελετήσετε με προσοχή που σας χαρακτηρίζει. Η εξέλιξη της κατάστασής σας είναι, επομένως, σε καλό δρόμο. Με τη μεταγραφή του Άρη στην Παρθένο τα πράγματα αποκτούν άλλη διάσταση. 

Η Πανσέληνος στις 3 του μήνα στο ζώδιό σας, ρίχνει φως στον εσωτερικό σας κόσμο και σας λέει να καταλάβετε τι θέλετε, τι νιώθετε και πως θα το αποκτήσετε. 

Ξεκινώντας από τις 11, έχετε την ευκαιρία να ξεπεράσετε τα όρια του δυνατού. Εάν το επιθυμείτε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα ταλέντα και τις δεξιότητές σας με ανταποδοτικό τρόπο. 

Μπορείς να γνωρίσεις ανθρώπους που έχουν τη δύναμη να σε κάνουν να εξελιχθείς. Μέχρι τις 23 είστε ακόμα αποσταθεροποιημένοι από τις παραφωνίες του Καρκίνου. Είναι με το να παραμείνετε ήρεμοι σε όλες τις περιστάσεις που θα απομακρύνετε τις ενοχλήσεις. Με διακριτικότητα, η Αφροδίτη σας προσκαλεί να συνειδητοποιήσετε μικρά πράγματα που είναι θεμελιωδώς πολύ σημαντικά. Αν θέλετε οι έρωτές σας να βγουν από την ταραχή τους, βγείτε από το θρυλικό σας απόθεμα. Βάλτε μια πινελιά μεγαλοπρέπειας στην ύπαρξή σας. Επίσης, μην αντιστέκεστε στο απροσδόκητο. Υποχωρήστε με κομψότητα. Η σχέση σας κλονίζεται ακόμα από τις παραφωνίες του Καρκίνου. Για να εκτονώσετε τις εντάσεις, έχετε δύο λύσεις. 

17 Ιουλίου η Νέα Σελήνη στον εσωστρεφή Καρκίνο φέρνει στην επιφάνεια όλα τα υπαρξιακά σας ερωτήματα και σας καλεί να συλλογιστείτε σε βάθος. 

Είτε θα σπάσετε τον κουμπαρά σας είτε θα πάρετε μια θρυλική πρωτοβουλία που θα καθησυχάσει το άλλο σας μισό για αρκετές δεκαετίες. Η εξέλιξή σας είναι στο σωστό δρόμο από τις 11. Το ίδιο ισχύει αν περιμένετε να λυθεί ένα πρόβλημα ή να έρθει η ευκολία. Χάρη στον Άρη στην Παρθένο, αποκαλύπτεις τα καλύτερα του εαυτού σου. Η στρατηγική σας αποδίδει. 

Κάνεις τις σωστές επιλογές την κατάλληλη στιγμή. Όταν το χρειάζεσαι, ξεπερνάς τα όρια του δυνατού και σου κάνει θαύματα. Από οικονομικής πλευράς, οι ασυνήθιστες περιστάσεις απαιτούν περισσότερους πόρους. Μπορείτε να ακούσετε την καρδιά σας, αλλά μόνο αν η λογική έχει λόγο. Διαφορετικά, θα κάνετε μια επιλογή που θα σας κοστίσει περισσότερο από το αναμενόμενο. Η εξέλιξη που ελπίζετε πρόκειται να πραγματοποιηθεί. Για να το συναντήσετε, ντυθείτε με τα φίνα σας και συμφωνήστε να φύγετε από τον κόσμο σας.

Υδροχόος 

«Άντε να λύσουμε, να ξεκινήσουμε και τους βαρέθηκα, δεν τους μπορώ να ξενυχτίσουμε και να μεθύσουμε να τους ξεχάσουμε όλους εδώ»

Ένα καράβι παλιό , σαπιοκάραβο / Βασίλης Παπακωνσταντίνου

Είναι κάτω από αστρικές ασυμφωνίες που συνεχίζεις να προσπερνάς. Αυτό το μήνα, πρέπει να ξεπεράσετε τα εμπόδια που ενσαρκώνει ο Ουρανός και ο Δίας στον Ταύρο. Έτσι, πρέπει να αντιμετωπίσετε τις απορρίψεις που προκαλούνται από τις ενέργειες που πηγάζουν από τον Λέοντα. Για να σας βοηθήσουμε να πετύχετε σε αυτά τα μικρά θαύματα, θα πρέπει να βρείτε πόρους σε ενέργειες που δεν σας είναι εξοικειωμένες. Σε αντίθεση με τα φαινόμενα, έχουν τη δύναμη να σε βοηθήσουν. Αν θέλετε να πετύχετε τους στόχους σας, κάντε τα πράγματα το ένα μετά το άλλο. 

Η Πανσέληνος στις 3 του μήνα στον Αιγόκερω, ρίχνει το φως στα οικονομικά και σε θέματα ασφάλειας και διατροφής.

Αφιερώστε χρόνο για να ξεκαθαρίσετε τις ιδέες σας πριν ξεκινήσετε. Μη διστάσετε να καθησυχάσετε το περιβάλλον σας ή τους συνομιλητές σας. Μπορεί να μην έχει σημασία για εσάς, αλλά θα βελτιώσει την ποιότητα των σχέσεων σας. Η αποχώρηση του Άρη από τον Λέοντα καταπραΰνει τις περισσότερες εντάσεις. Αλίμονο, με τον Ερμή, την Αφροδίτη και τον Ήλιο, οι έρωτές σας εξελίσσονται με διαλείμματα και συμφιλιώσεις. Εάν θέλετε, μπορείτε να ξεφύγετε από αυτό το μοιραίο. Πως? Με το να μην καταστρέφεις αυτό που φαίνεται παράλυτο. Η κατάσταση είναι ήρεμη, αλλά πρέπει να κερδίσεις την ηρεμία! Για να πετύχετε αυτό το μικρό θαύμα, δώστε μεγαλύτερη σημασία στο συναισθηματικό. Όποτε είναι δυνατόν, να είστε ευγενικοί και από καιρό σε καιρό περιποιηθείτε τον σύντροφό σας. 

17 Ιουλίου η Νέα Σελήνη στον εσωστρεφή Καρκίνο φτιάχνει κάπως την ατμόσφαιρα στο εργασιακό περιβάλλον και σας επισημαίνει να ασχοληθείτε περισσότερο με την ενέργειά σας. Να είστε πιο ήρεμοι, αν γίνεται. 

Είστε αντιμέτωποι με καταστάσεις που απαιτούν έναν συγκεκριμένο πραγματισμό και μια αρκετή δόση απλότητας. Υδροχόε, αν θέλεις να τελειώσεις με μια σειρά από ενοχλήσεις και προβλήματα, χαμήλωσε τον αέρα στα πανιά σου! Εκείνη τη στιγμή, αυτή η προοπτική μπορεί να σας ενοχλήσει πάρα πολύ, αλλά θα φτιάξει την επιχείρησή σας. Ως μπόνους, θα σας εξοικονομήσει χρόνο αντί να τον σπαταλάτε. Έτσι, εστιάστε σε ό,τι είναι απαραίτητο και όταν πρόκειται για ξεκούραση, θα αναπτυχθεί φυσικά με τον δικό του ρυθμό. Από οικονομικής πλευράς, τώρα είναι η ώρα να ρίξουμε μια σοβαρή ματιά σε αυτόν τον τομέα, καθώς χρειάζεται μια δραστική αναβάθμιση. Το κλειδί της επιτυχίας σας βρίσκεται στην ικανότητά σας να εκτιμάτε αυτό που υπάρχει. Αν ανταποκριθείτε σε αυτήν την πρόκληση, οι πόρτες που είναι κλειστές θα ανοίξουν.

Ιχθύς

«Ήθελα να `μαι εισιτήριο στην τσέπη σου όταν σε μένα ταξιδεύει η σκέψη σου ήθελα να `μαι εισιτήριο στην τσέπη σου όταν σε μένα ταξιδεύει η σκέψη σου»

Εισιτήριο στην τσέπη σου / Παντελής Θαλασσινός 

Η συνοδεία σας, σαν στενός φρουρός, σας ενθαρρύνει όταν νιώθετε την ανάγκη. Σου δίνουν καλές συμβουλές για να πάρεις τις σωστές αποφάσεις. Επομένως, βαδίζεις, με τάξη και μεθοδικότητα, προς μια άνετη επιτυχία. Τα περιγράμματα των στόχων σας είναι ακριβή. Ο Δίας σου στέλνει τις ευκαιρίες να τους φτάσεις. Όσο για τον Κρόνο, δεν δημιουργεί πάρα πολλά προβλήματα. Από την άλλη, με τη μεταγραφή του Άρη στην Παρθένο, μπορεί να είναι πιο περίπλοκη η διαχείριση. Για να αποφύγετε την περιττή ταλαιπωρία, προσέξτε τις αντιδράσεις σας. Ξεκινώντας στις 11, ο Άρης δοκιμάζει τις ικανότητές σας στη δέσμευση. Πριν ξεκινήσετε, χρησιμοποιήστε την προηγούμενη εμπειρία σας.

Η Πανσέληνος στις 3 του μήνα στον Αιγόκερω, ρίχνει το φως σε ότι παρασκηνιακό και σε ότι πρέπει να μπει ένα τέλος. 

 Αφιερώστε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε τι σας προσφέρεται, ακόμα κι αν το βρίσκετε βαρετό. Είσαι καλός, αλλά μένεις πίσω. Παρατηρείς τα γεγονότα και τις αντιδράσεις των ανθρώπων. Αυτόν τον μήνα, είναι οι άλλοι που θα πρέπει και πάλι να κάνουν μια προσπάθεια για να κερδίσουν την καρδιά σας. Κάποιοι θα ξεκινήσουν μεγάλες δηλώσεις αγάπης. Άλλοι θα τραβήξουν τα πάντα. Εδώ και αρκετές εβδομάδες, προχωράς μπροστά με απόλυτη άνεση. Όλα είναι εύκολα για σένα! Αν, τυχαία, προκύψει κάποιο πρόβλημα μπροστά σας, έχετε την κατάλληλη λύση. Από την 11η, είναι οι αντιδράσεις σας που πρέπει να είστε επιφυλακτικοί. Ειδικά αν κάποιος από το παρελθόν σας κάνει μια προσφορά, υπό αυτές τις συνθήκες, αφιερώστε χρόνο για να το σκεφτείτε. 

17 Ιουλίου η Νέα Σελήνη στον εσωστρεφή Καρκίνο ωθεί τα νέα ξεκινήματα, τα ταξίδια, τις σχέσεις με το εξωτερικό.

Σκεφτείτε τα τρέχοντα επιτεύγματά σας και την πορεία που έχετε διανύσει από αυτό το διάστημα. Με αυτόν τον τρόπο, θα υιοθετήσετε την καλύτερη στάση που δεν θα ενοχλήσει κανέναν. Από οικονομικής πλευράς, αυτός ο τομέας λειτουργεί σαν γούρι γιατί η δραστηριότητά σας είναι πολύ κερδοφόρα. Μην αφήνετε τίποτα να συνεχιστεί, συνεχίστε με τον ίδιο ρυθμό και τον ίδιο ρυθμό. Σε αντάλλαγμα, θα θερίσετε τους καρπούς της δουλειάς σας και θα χαρείτε!

SHARE
RELATED POSTS
Γαύρος κολυμβητός σε σκορδοστούμπι, του Αλέξανδρου Μπέμπη
Kostis A. Makris
Λέξεις στο τετράγωνο “Τρομερές ιδέες”, του Κωστή Α. Μακρή
Ο Καββαδίας και η κρυφή βραχοσχισμάδα, του Πάνου Μπιτσαξή

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.