Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Ας σταματήσει το λιβανιστήρι για χρηματοδοτήσεις της ΠΝΑι στο Δήμο μας. Ό,τι επιβάλλεται να εγκρίνει, το κόβει, του Φώτη Χατζηδιάκου [Δήμαρχος Ρόδου]

Spread the love

Επιτέλους, χρειάζεται και λίγο μεγαλείο ψυχής αλλά και στοιχειώδης δεοντολογία. Οι υπηρεσίες του Δήμου “ανακάλυψαν” το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα ανάδειξης περιοχών φυσικού κάλλους ύψους 1.000.000 Ευρώ και προσωπικά επέλεξα το Ροδίνι. Οι μηχανικοί του Δήμου δούλεψαν έξι μήνες να συντάξουν μελέτες. Η διαχειριστική αρχή της Περιφέρειας “έκοψε” την χρηματοδότηση του έργου, στο τμήμα που αφορούσε την αποκατάσταση του δρόμου από το Ροδίνι προς τα πευκάκια και τους τάφους των Πτολεμαίων, περιορίζοντας την χρηματοδότηση στις 560.000 Ευρώ.

Το έργο θα το εκτελέσει ο Δήμος Ρόδου με Ευρωπαϊκούς πόρους.

Καιρός να σταματήσει το “λιβανιστήρι” για τις χρηματοδοτήσεις της Περιφέρειας. Αν η Περιφέρεια χρηματοδοτήσει με ίδιους πόρους το υπόλοιπο τμήμα του έργου με την αποκατάσταση του δρόμου προς τα πευκάκια και το Ελαφοκομείο, όπως συνεννοηθήκαμε με τον Περιφερειάρχη, τότε θα είμαι ο πρώτος που θα το ανακοινώσω. Μέχρι τότε …λίγος σεβασμός στους ανθρώπους που δούλεψαν αλλά και στους αναγνώστες των εφημερίδων σας. Για εσάς ο δήμος δεν υπάρχει. Ευτυχώς που οι δημότες έχουν και νου και γνώση.

Ο κος Φώτης Χατζηδιάκος είναι Δήμαρχος Ρόδου και Δικηγόρος

14632536_10153966077892844_1753843094_o.jpg

* Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.

The article expresses the views of the author

iPorta.gr

SHARE
RELATED POSTS
Κουνάκης σε Χατζημάρκο: «”Δημοκρατία” Χατζημάρκου με κλειστά μικρόφωνα στις τηλεδιασκέψεις. Ξαναζούμε το ’74
Ευχές από την Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας Νοτίου Αιγαίου
Ευρωβουλή: Κ.Αρβανίτης & Α.Παπαδημητρίου-Τσάτσου από Ρόδο: «Πάμε Δυνατά, για την Ελλάδα των Πολλών, και την Ευρώπη των Λαών».

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.