Κοινωνία - Ελλάδα - Οικονομία Πρόσωπα - Αφιερώματα

Αποστρατεύτηκε ο Δ/ντης Ειδικών Δυνάμεων του Γ.Ε.Σ. Αντιστράτηγος Νικόλαος Χιονής- Οι παραινέσεις και το καυστικό μήνυμά του

Spread the love

Ο κος Νικόλαος Χιονής είναι Αντιστράτηγος ε.α. .Υπηρέτησε στις Ειδικές Δυνάμεις του Στρατού Ξηράς

“Μου ανακοινώθηκε τηλεφωνικά ότι αποστρατεύτηκα. Ευχαριστώ τους προϊσταμένους μου Διοικητές μου, Διοικητές Σχηματισμών, Αρχηγούς Στρατού που με επέλεξαν ως Ανώτατο Αξιωματικό και φυσικά με έκριναν από το 2013 έως και το έτος 2018. Ιδιαίτερα ευχαριστώ το διπλανό μου στη ΣΣΕ Σχη (ΠΖ) Κορδάτο Γεώργιο και φυσικά όλους τους συναδέλφους στις μονάδες Ειδικών Δυνάμεων αλλά και τους συναδέλφους στις μονάδες Πεζικού στην 5η Μεραρχία Κρητών, την 71 Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία, την 95 ΑΔΤΕ. Αυτονόητο βέβαια ευχαριστώ και όλους τους συναδέλφους της Διεύθυνσης Ειδικών Δυνάμεων και τους Διοικητές και συναδέλφους των ΚΕΕΔ, ΚΕΑΠ, ΚΕΟΑΧ, ΣΧΑΛ. Δεν πρέπει να ξεχάσω βέβαια και τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές και στρατιώτες για την αμέριστη στήριξή τους και βοήθεια. Ευχαριστώ τους πολίτες των τοπικών κοινωνιών όπου πέρασα, ιδιαίτερα της Λέσβου, Πέραμα, Μανταμάδος, Κρήτης, Χανίων, Ρεθύμνης, Ηρακλείου,, Ιεράπετρας, Κιλκίς, Ρόδου, Καστελόριζου, Κάσου, Καρπάθου, Τήλου, Χάλκης, Σύμης. Ευχαριστώ το Θεό για την υγεία που χάρισε σε έμενα στην οικογένεια μου και στα παιδιά μου. Καλή συνέχεια σε όλους . Καλή συνέχεια σε όσους κοιμούνται σε στεγνό μαξιλάρι. Πάντα κοιμόμουν , κοιμάμαι και θα συνεχίσω να κοιμάμαι σε στεγνό μαξιλάρι σε αντίθεση με άλλους που δεν ξέρω αν μπορούν να κοιμούνται ή θα συνεχίσουν να κοιμούνται σε στεγνό μαξιλάρι. Με όλους τους συναδέλφους εργαστήκαμε με πάθος, υπομονή, επιμονή και άδολη αγάπη για το καλό της πατρίδας μας. Να είστε όλοι καλά.

Σας ευχαριστώ πολύ και προσοχή στους μικρότερους τι μηνύματα περνάμε, τι μηνύματα δίδουμε, τι συνέχεια έργου αφήσουμε για τους επόμενους οι οποίοι θα συνεχίσουν …και τέλος τι κάνουμε για τους επόμενους οι οποίοι θα συνεχίσουν και τέλος τι κάνουμε για τους επόμενους που θα έρθουν διότι πρέπει να συνεχίσουν…Οι μικρότεροι και αυτοί που έρχονται είναι αυτοί που μας κρίνουν. Να μην το ξεχνάμε…”

1η Μαρτίου 2019

Εδώ οι τακτικές κρίσεις Υποστρατήγων, Ταξιαρχών, Συνταγματαρχών  για το 2019

SHARE
RELATED POSTS
“…της ταβέρνας” και του Βαγγέλη Παυλίδη! -…”from the tavern” and by Vangelis Pavlidis), του Γιώργου Σαράφογλου
Βράβευση Δημάρχου Φώτη Χατζηδιάκου από την CMF για την προσφορά των νησιωτών στο προσφυγικό
Πορτραίτα του Ψαραντώνη – Ανοιχτή Πρόσκληση, του Άγγελου Σπάρταλη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.