Ανοιχτή πόρτα

Αν ήταν παιδιά μου…- Κύριε Κοτζιά, συμμαχήστε με τους ευφυείς, της Τζίνας Δαβιλά [Για τους φυλακισμένους Έλληνες στρατιωτικούς]

Spread the love
  • 32
    Shares

δεν θα αρκούμην στους συνηγόρους υπεράσπισης που όρισε το Ελληνικό Προξενείο και θα απευθυνόμουν στον ευφυέστερο των ευφυέστερων νομικών.

Αυτός θα φρόντιζε ώστε να είναι παρόντες στην δίκη και στις αποφάσεις του τουρκικού Δικαστηρίου οι νομικοί της Ευρώπης τουλάχιστον. Κατά την διαφάνεια της διαδικασίας και κατά την ανακοίνωση της απόφασης ούτε ο Ερντογάν ούτε οποιοσδήποτε άλλος θα μπορεί να κάνει λεκτικά παιχνίδια και να παρουσιάζει το μαύρο για άσπρο.

Επιπλέον, θα απευθυνόμουν με προσωπική επιστολή στους αρμόδιους που διαχειρίζονται την υπόθεση, δηλαδή στο Υπουργείο Εξωτερικών και δη στον φίλτατο κο Νίκο Κοτζιά [είναι γνωστή η εκτίμησή μου στο πρόσωπό του ενδεικτικά διαβάστε εδώ]  ζητώντας του να παρακάμψει το πρωτόκολλο και να βρει συμμάχους στην δυσκολότερη όπως φαίνεται στιγμή της πολιτικής του καριέρας. Διότι οι μάχες κερδίζονται με συμμαχίες. Τις καταλληλότερες κάθε φορά.

 

Τζίνα Δαβιλά

* Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.   

The article expresses the views of the author      

iPorta.gr

  • 32
    Shares
SHARE
RELATED POSTS
Kostis A. Makris
Ο άνθρωπος που θα φάει τον τελευταίο κανίβαλο, του Κωστή Α. Μακρή
Donald “the Blockhead” Trump!, του Γιώργου Σαράφογλου
Για ένα κιλό κιμά, του Δημήτρη Κατσούλα

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.