Ανοιχτή πόρτα Πόρτα στη Δωδεκάνησο Πόρτα στην Πολιτική

Αντώνης Κυζούλης: “Με τον Φώτη Χατζηδιάκο για την θετική αποτίμηση του φανερού και αφανούς έργου του, για την καλλιέργεια και την ευρυμάθεια του ανδρός “

Spread the love

«Ένας ταλαντούχος μουσικός, πολύτιμος συνεργάτης με βαθύτατο σεβασμό στην ανθρώπινη προσωπικότητα, ένας πανελλήνια βραβευμένος συνθέτης με πλούσια πολιτιστική δράση αποδέχεται την πρόσκλησή μας για συμπόρευση στην επόμενη θητεία.
Αντώνη Κυζούλη σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη».
Φώτης Χατζηδιάκος

▸ «Η απόφαση μου να συμπορευθώ με τον αγαπητό μου φίλο Φώτη Χατζηδιάκο στις επικείμενες δημοτικές εκλογές απορρέει πρωτίστως μέσα από μία σαφέστατα θετική συνολική αποτίμηση του φανερού αλλά και του αφανούς έργου της παρούσας Δημοτικής Αρχής. Εν συνεχεία απορρέει μέσα από το γεγονός ότι είμαι σε θέση να γνωρίζω και την καλλιέργεια και την ευρυμάθεια του ανδρός, χαρακτηριστικά που κατά τη γνώμη μου είναι βασική προϋπόθεση για τη συμμετοχή στα κοινά. Πιστεύω πως είναι επιτακτική ανάγκη για κάποιον που ηγείται στα δημόσια τεκταινόμενα, να τον χαρακτηρίζουν η κοινωνική του ευαισθησία και συγχρόνως η πνευματική του καλλιέργεια. Τέλος, η ένταξη μου στην παράταξη του Φώτη Χατζηδιάκου αντανακλά την επιθυμία μου, μακριά από μικροπολιτικές σκοπιμότητες και οποιοδήποτε προσωπικό όφελος, να συνδράμω στο μέτρο του δυνατού, στην εδραίωση και στη διεύρυνση των επιτευγμάτων και των στόχων της δημοτικής παράταξης, «ΡΟΔΟΣ, ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ».

Με εκτίμηση,
Αντώνης Κυζούλης

▸Βιογραφικό
Γεννήθηκε στη Ρόδο το 1975. Αποφοίτησε από το 2ο Λύκειο Ρόδου και στη συνέχεια μελέτησε πιάνο και θεωρητικά της μουσικής κοντά στους: Μυρτώ Μαυρίκου, Άννα Μιχαλάκη, Καίτη Καστρουνή, Παναγιώτη Κουβαρά και Γεωργία Χαραυγή. Από το 1998 ασχολείται συστηματικά με τη σύνθεση μουσικής για το θέατρο, έχοντας συμμετάσχει σε περισσότερες από τριάντα παραγωγές, συνεργαζόμενος με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρόδου, το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κρήτης, το Συμιακό Θέατρο, το Θέατρο Νοτίου Αιγαίου, τον Λαϊκό Θίασο Τέχνης Αθηνών, την Παιδική Σκηνή του Δήμου Ροδίων και άλλους θιάσους. Ταυτόχρονα συνεργάζεται σταθερά με τη χορογράφο Έλλη Παρασκευά, ως συνθέτης , πιανίστας και μουσικός επιμελητής. Παράλληλα έχει συνθέσει κύκλους τραγουδιών κατά κύριο λόγο βασισμένους σε ποιητικά κείμενα (Κ.Καρυωτάκης, Μ. Πολυδούρη, Γ. Ρίτσος, Κ. Παλαμάς, Κ.Π. Καβάφης, Μ. Μπουρμπούλης, Ν. Καζαντζάκης, Φ.Γ. Λόρκα, Oscar Wilde, Α. Δημητρούκα, κ.α.), ορχηστρικά έργα, καθώς επίσης μουσική για ντοκιμαντέρ και για ταινίες μικρού μήκους. Το 2007 τιμήθηκε στο Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης με το Ειδικό Βραβείο Καλύτερης Σύνθεσης, το οποίο παρέλαβε από τον γνωστό μουσικοσυνθέτη Μίμη Πλέσσα. Από τις αρχές του 2008 έως και τον Ιούνιο του 2011, εργάστηκε στο Τμήμα Πολιτισμού της Νομαρχίας Δωδεκανήσου – Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Το Μάρτιο του 2008, επί Δημαρχίας Χατζή Χατζηευθυμίου, τιμήθηκε από το Δήμο Ροδίων με το Χάλκινο Μετάλλιο τιμής της Πόλεως Ρόδου. Από το 2014 διατελεί μαέστρος της Χορωδίας του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου. Ομιλεί πολύ καλά Αγγλικά και ελάχιστα Γαλλικά.

#ΜιλαμεΜεΕργα #ΡοδοςΔυναμηΠολιτων #Rhodes2019 #FotisChatzidiakos #AntonisKizoulis

SHARE
RELATED POSTS
Καβάλα στο δελφίνι…, του Κωστή Α. Μακρή
America…circling the wagons!, του Γιώργου Σαράφογλου-By George Sarafoglou
Ανοίξαν τα σχολεία! (Μέρος 2ο)- School’s Open! (Part 2), του Γιώργου Σαράφογλου, by George Sarafoglou

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.