Κοινωνία - Ελλάδα - Οικονομία

Αντιστροφή, του Αλέξανδρου Μπέμπη

Spread the love

 

 

Τους λόγους που η καταδικασθείσα για την αποτρόπαια επίθεση με το βιτριόλι να μη δείξει ειλικρινή μεταμέλεια και να ζητήσει συγγνώμη για την πράξη της, τους γνωρίζει μόνο η ίδια.

Ελπίζω όμως να κατάλαβε ότι αυτό που κατάφερε είναι η απόλυτη αντιστροφή. Έκανε άκρως ερωτεύσιμη την δημόσια εικόνα της Ιωάννας και αποκρουστική τη δική της πίσω από τα κάγκελα.

Υ.Γ. Ορισμένες φορές λυπάμαι αλλά κατανοώ με συμπάθια τον άχαρο ρόλο και την θεμιτή προσπάθεια των συνηγόρων υπεράσπισης που με αστεία επιχειρήματα προσπαθούν να ελαφρύνουν τη θέση του εντολέα τους.

Η δήλωσή του όμως για την συγκεκριμένη υπόθεση με ξεπερνάει. Ούτε λίγο ούτε πολύ μας λέει ότι η συγγνώμη και η μεταμέλεια είναι για τους πλούσιους!!!

Η πελάτισσά του δεν θέλει να μετανοήσει και όχι δεν μπορεί.

«Τι θα μπορούσε να κάνει; Να βοηθήσει οικονομικά για την αποκατάσταση της υγείας της Ιωάννας. Προέρχεται όμως από φτωχή οικογένεια, που δεν διαθέτει χρήματα. Η ίδια ζούσε μόνο με το μισθό της. Για το λόγο αυτό η υπεράσπιση δε θα ζητήσει το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Κεχαγιόγλου.

 

SHARE
RELATED POSTS
Πικ-νικ στο σαλόνι, του Κωστή Α. Μακρή
 Δήμος Πεντέλης: Δύο ακόμα αρπάγες για την καθαριότητα και περισυλλογή κλαδιών
Ούρλιαξεεεεεε … μη συνηθίζεις σε τριήμερα, του Σπύρου Ντασιώτη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.