Αθλητικά/Αθλητισμό

«Αντίο» με τελετουργικό!, του Γιώργου Αρκουλή

Μόνο στη Ρόδο

Αποστόλου Παύλου 50, Βενετοκλέων, 

Pane di capo: Λεωφόρος Ρόδου-Λίνδου (ύψος ΙΚΑ), Λεωφόρος Κρεμαστής & «Πηγές Καλλιθέας»

Γιώργος Αρκουλής

Γιώργος Αρκουλής

Αν δεν με απατά η μνήμη, για πρώτη φορά στα χρονικά συνεργασιών της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ανακοινώνεται…επίσημα η ημερομηνία που θα δείξει την πόρτα στον ομοσπονδιακό προπονητή και τους βοηθούς του, τους οποίους, βεβαίως, εκείνη επέλεξε και έδειξε να στηρίζει, ακόμη και όταν ο αρχηγός Παπασταθόπουλος, μετά το στραπάτσο (δικαιότατο!) από την Αρμενία στο ΟΑΚΑ βγήκε και δήλωσε πως «με αυτή την ομάδα δεν πάμε πουθενά».

Την Τετάρτη λοιπόν, θα προκύψει το τελετουργικό της αφαίρεσης αρμοδιοτήτων από τους κυρίους Άγγελο Αναστασιάδη, Άγγελο Μπασινά και Στέλιο Γιαννακόπουλο. Ως τότε θα συνεχιστεί από τον πρόεδρο Γραμμένο και τους συνεργάτες του η αναζήτηση νέου «θύματος» που θα αναλάβει ένα συρφετό μέτριων παικτών που συνιστούν μια κακή ομάδα. Λέγεται πως ήδη υπάρχει σκέψη για πρόσληψη νέου τεχνικού διευθυντή (τι όρος κι’ αυτός!) τον οποίο διεκδικεί ο Τάκης Φύσσας πρώην ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου, του Παναθηναϊκού και κάποια φεγγάρια της Χαρτς του Εδιμβούργου. Κατά την γνώμη μου, πρόκειται για περίπτωση ελάχιστα σοβαρή. Θυμίζω ότι στο αντίστοιχο πόστο παλαιότερα επιθεωρούσε το μενού και φρόντιζε να μην ενοχλούνται οι διεθνείς από τους δημοσιογράφους, παρά μόνο από τους…χορηγούς! Το έχω ζήσει!!

Αντίστοιχα προβλήματα αντιμετωπίζει η ΕΠΟ και στην ομάδα των Ελπίδων, λόγω παραίτησης του υπεύθυνου. Μεταξύ μας, δύσκολα θα βρεθεί ικανός προπονητής που θα θυσιάσει το μέλλον του ταξιδεύοντας μεσοπέλαγα με βάρκα την ελπίδα!

* Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του. 

The article expresses the views of the author

iPorta.gr


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
Διασκεδαστική (ως συνήθως…), του Γιώργου Αρκουλή
Στην ανωτάτη σχολή των στοιχημάτων…, του Γιώργου Αρκουλή
Κάποιοι θα πάρουν χρήμα…, του Γιώργου Αρκουλή

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.