Πόρτα στη Δωδεκάνησο

“Αθωωτική η απόφαση του Πειθαρχικού Συμβουλιου της Αποκεντρωμένης Διοικησης Αιγαίου  για τις ” μετακινήσεις” του Χαράλαμπου Κόκκινου στη Ενεργειακή Α.Ε.”

Spread the love
  • 30
    Shares

“Αθωωτική η απόφαση του Πειθαρχικού Συμβουλιου της Αποκεντρωμένης Διοικησης Αιγαίου  για τις ” μετακινήσεις” του Χαράλαμπου Κόκκινου στη Ενεργειακή Α.Ε.”

Αθωωτική είναι η γνωμοδότηση  του Πειθαρχικου Συμβουλίου της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου (Α.Δ.Α.) που εξέτασε  πρόσφατα την υπόθεση των μετακινήσεων μου στην Ενεργειακή Α. Ε. της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.Στο 5μελες όργανο (αποτελείται  από τρεις εφετες και ένας εξ αυτών  προεδρεύει, ένα στελεχος της ΑΔΑ και ένας αυτοδιοικητικός Β’ Βαθμού)   κατέθεσα τις απόψεις μου και τις ενστάσεις μου για το κατηγορητήριο τις οποίες και έκρινε θετικά για το πρόσωπο μου.
Ευχαριστώ για τη συμπαράσταση τους δικηγόρους Στ.Αλεξανδρη και Ε.Αρνιθενου και όλους όσους στέκονται στο  πλευρό μου στην αντιμετώπιση του οργανωμένου προσωπικού και πολιτικού  διωγμού που βιώνω.
Υπενθυμιζω ότι δημόσια και εγγράφως  έχω ζητήσει  στοιχεία που αφορούν μετακινήσεις και αμοιβές στελεχών  και προσλήψεις από το 2014 μέχρι σήμερα από   τον Περιφερειαρχη κ.Χατζημαρκο, την ηγεσία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και της Ενεργειακής Α.Ε. και δεν τα έχω λάβει ακόμα…..

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ
Περιφερειακος Σύμβουλος Περιφερειακης Ενότητας Ρόδου και επικεφαλής του Συνδυασμού
“Πνοή Δημιουργίας Νοτίου Αιγαίου ”
Αντιπρόεδρος του  Εποπτικού Συμβουλίου Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος

  • 30
    Shares
SHARE
RELATED POSTS
Οι Πηγές Καλλιθέας σας περιμένουν!
promax5.JPG
Έκθεση και ημερίδα για την Εθνοφυλακή από την 95 ΑΔΤΕ στον Προμαχώνα Αγίου Γεωργίου 25 & 26 Οκτωβρίου
71η Επέτειος Έπαρσης της Ελληνικής σημαίας στη Ρόδο-Εκδήλωση από τον Δήμο Ρόδου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.