Πόρτα στη Δωδεκάνησο

“Αθωωτική η απόφαση του Πειθαρχικού Συμβουλιου της Αποκεντρωμένης Διοικησης Αιγαίου  για τις ” μετακινήσεις” του Χαράλαμπου Κόκκινου στη Ενεργειακή Α.Ε.”

Spread the love

“Αθωωτική η απόφαση του Πειθαρχικού Συμβουλιου της Αποκεντρωμένης Διοικησης Αιγαίου  για τις ” μετακινήσεις” του Χαράλαμπου Κόκκινου στη Ενεργειακή Α.Ε.”

Αθωωτική είναι η γνωμοδότηση  του Πειθαρχικου Συμβουλίου της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου (Α.Δ.Α.) που εξέτασε  πρόσφατα την υπόθεση των μετακινήσεων μου στην Ενεργειακή Α. Ε. της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.Στο 5μελες όργανο (αποτελείται  από τρεις εφετες και ένας εξ αυτών  προεδρεύει, ένα στελεχος της ΑΔΑ και ένας αυτοδιοικητικός Β’ Βαθμού)   κατέθεσα τις απόψεις μου και τις ενστάσεις μου για το κατηγορητήριο τις οποίες και έκρινε θετικά για το πρόσωπο μου.
Ευχαριστώ για τη συμπαράσταση τους δικηγόρους Στ.Αλεξανδρη και Ε.Αρνιθενου και όλους όσους στέκονται στο  πλευρό μου στην αντιμετώπιση του οργανωμένου προσωπικού και πολιτικού  διωγμού που βιώνω.
Υπενθυμιζω ότι δημόσια και εγγράφως  έχω ζητήσει  στοιχεία που αφορούν μετακινήσεις και αμοιβές στελεχών  και προσλήψεις από το 2014 μέχρι σήμερα από   τον Περιφερειαρχη κ.Χατζημαρκο, την ηγεσία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και της Ενεργειακής Α.Ε. και δεν τα έχω λάβει ακόμα…..

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ
Περιφερειακος Σύμβουλος Περιφερειακης Ενότητας Ρόδου και επικεφαλής του Συνδυασμού
“Πνοή Δημιουργίας Νοτίου Αιγαίου ”
Αντιπρόεδρος του  Εποπτικού Συμβουλίου Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
“Συμμαχία” προς Χατζημάρκο: «Όταν πετάς είτε ως VIP, είτε με ιδιωτικά ελικόπτερα δεν ασχολείσαι με το Αεροδρόμιο Διαγόρας. Ο Γιώργος τελικά δεν ενοχλεί κανένα οικονομικό ή πολιτικό συμφέρον»
Το πρώτο παιδί που γεννήθηκε στη Ρόδο το 2019 επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Ρόδου
Δημήτρης Κρεμαστινός: “Πιστεύω στην Ευρώπη των Λαών”. Σαφής η στήριξη σε Γλυνό και Χατζηδιάκο στις αυτοδιοικητικές 2019

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.