Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Άνθρωποι, ακούστε! Όλα τα καλά του Pane di capo στο σπίτι σας χωρίς χρέωση! Ας αξιοποιήσουμε τις υπηρεσίες της ροδίτικης εταιρείας!

Είμαστε τυχεροί καταναλωτές.

Τίποτα λιγότερο δεν περιμέναμε από  την μέχρι σήμερα εμπράκτως υπεύθυνη παρουσία στο χώρο αρτοποιημάτων, γλυκισμάτων και λοιπών παρασκευασμάτων Pane di capο. Η αγαπημένη σε όλους για την ποιότητα και την ευγένειά της και αξιόπιστη εταιρεία της Ρόδου Pane di capo υπό την διεύθυνση και προεδρία  του Γιώργου Ποντικάκη θέλοντας να περιορίσει τις πιθανότητες μόλυνσης από τον κορονοϊό στο νησί αναλαμβάνει αφιλοκερδώς το delivery των προϊόντων του καθημερινά Δευτέρα-Σάββατο  από τις  8:30 το πρωί μέχρι τις 18:00 το βράδυ και Κυριακή 9:00-15:00  μεσημέρι. Ο ακούραστος συνεργάτης του Pane di capo θα εξυπηρετήσει άπαντες με προτεραιότητα τους ηλικιωμένους και τις ευπαθείς ομάδες.

Ας συμπεριφερθούμε με αντίστοιχη υπευθυνότητα όλες και όλοι αξιοποιώντας τις υπηρεσίες του Pane di capo. Για να είμαστε όλοι εδώ όταν κοπάσει η αόρατη απειλή.

Τηλέφωνο παραγγελιών delivery 224100-3600

SHARE
RELATED POSTS
Παν.Κουνάκης: “Είμαι μαθηματικός και μιλώ ξεκάθαρα. Αποχώρησα από την παράταξη Χατζημάρκου γιατί πρόδωσε την εμπιστοσύνη μου στο πρόσωπό του. Δεν θα γίνω υπάλληλός του”
Ευχές απ΄τον Δήμαρχο Χάλκης κ. Άγγελο Φραγκάκη
1406278364.png
Καινοτομία Εργαστηρίων του “Ροδίων Παιδεία”- Επιλέξτε το δικό σας

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.