Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Άνθρωποι, ακούστε! Όλα τα καλά του Pane di capo στο σπίτι σας χωρίς χρέωση! Ας αξιοποιήσουμε τις υπηρεσίες της ροδίτικης εταιρείας!

Είμαστε τυχεροί καταναλωτές.

Τίποτα λιγότερο δεν περιμέναμε από  την μέχρι σήμερα εμπράκτως υπεύθυνη παρουσία στο χώρο αρτοποιημάτων, γλυκισμάτων και λοιπών παρασκευασμάτων Pane di capο. Η αγαπημένη σε όλους για την ποιότητα και την ευγένειά της και αξιόπιστη εταιρεία της Ρόδου Pane di capo υπό την διεύθυνση και προεδρία  του Γιώργου Ποντικάκη θέλοντας να περιορίσει τις πιθανότητες μόλυνσης από τον κορονοϊό στο νησί αναλαμβάνει αφιλοκερδώς το delivery των προϊόντων του καθημερινά Δευτέρα-Σάββατο  από τις  8:30 το πρωί μέχρι τις 18:00 το βράδυ και Κυριακή 9:00-15:00  μεσημέρι. Ο ακούραστος συνεργάτης του Pane di capo θα εξυπηρετήσει άπαντες με προτεραιότητα τους ηλικιωμένους και τις ευπαθείς ομάδες.

Ας συμπεριφερθούμε με αντίστοιχη υπευθυνότητα όλες και όλοι αξιοποιώντας τις υπηρεσίες του Pane di capo. Για να είμαστε όλοι εδώ όταν κοπάσει η αόρατη απειλή.

Τηλέφωνο παραγγελιών delivery 224100-3600


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
Θανάσης Μπαράκας: “Δεν είμαστε κόμμα αρχηγών. Η βασική αρχή του ΜέΡΑ25 και δική μου είναι ο Άνθρωπος”
κ.Καμπουράκη, με τις αυθαίρετες ενέργειες & εμμονές σας, εμπλέκετε τον Δήμο Ρόδου σε μακροχρόνιους μπελάδες, του Φώτη Χατζηδιάκου
Άμεσα ξεκινά η επέκταση του Ξύλινου Πεζόδρομου επί της οδού Αυστραλίας έως το Λιμάνι Ακαντιάς

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.