Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Άνθρωποι, ακούστε! Όλα τα καλά του Pane di capo στο σπίτι σας χωρίς χρέωση! Ας αξιοποιήσουμε τις υπηρεσίες της ροδίτικης εταιρείας!

Spread the love

Είμαστε τυχεροί καταναλωτές.

Τίποτα λιγότερο δεν περιμέναμε από  την μέχρι σήμερα εμπράκτως υπεύθυνη παρουσία στο χώρο αρτοποιημάτων, γλυκισμάτων και λοιπών παρασκευασμάτων Pane di capο. Η αγαπημένη σε όλους για την ποιότητα και την ευγένειά της και αξιόπιστη εταιρεία της Ρόδου Pane di capo υπό την διεύθυνση και προεδρία  του Γιώργου Ποντικάκη θέλοντας να περιορίσει τις πιθανότητες μόλυνσης από τον κορονοϊό στο νησί αναλαμβάνει αφιλοκερδώς το delivery των προϊόντων του καθημερινά Δευτέρα-Σάββατο  από τις  8:30 το πρωί μέχρι τις 18:00 το βράδυ και Κυριακή 9:00-15:00  μεσημέρι. Ο ακούραστος συνεργάτης του Pane di capo θα εξυπηρετήσει άπαντες με προτεραιότητα τους ηλικιωμένους και τις ευπαθείς ομάδες.

Ας συμπεριφερθούμε με αντίστοιχη υπευθυνότητα όλες και όλοι αξιοποιώντας τις υπηρεσίες του Pane di capo. Για να είμαστε όλοι εδώ όταν κοπάσει η αόρατη απειλή.

Τηλέφωνο παραγγελιών delivery 224100-3600

SHARE
RELATED POSTS
Παλάτι Μεγάλου Μαγίστρου απόψε – Βραδιά μουσικού και ποιητικού λόγου με ελεύθερη είσοδο
ΡΟΔΟΓΚΑΖ: Η περιφερειακή αρχή υπό τον Γ.Χατζημάρκο να ενημερώσει και να απαντήσει στους πολίτες, του Αντώνη Χατζηιωάννου
Το μήνυμα του τ.Αντιπρύτανη Παν/μιου Αιγαίου Δρ Σπύρου Συρόπουλου για την Ελένη Τοπαλούδη-Πού βρίσκεται η υπόθεση της δολοφονίας στη Ρόδο

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.