Κοινωνία - Ελλάδα - Οικονομία

ΥΕΘΑ-Λέρος: “Αυτοσυγκρατηθείτε όσοι ζητάτε φτηνή, πολιτική σπέκουλα. Το πρόβλημα δεν προέκυψε χθες”

Spread the love

Δήλωση ΥΕΘΑ Νικόλαου Παναγιωτόπουλου για την απώλεια Στρατιωτικού Υλικού στην Υ.Ν.Τ.Ε Λέρου

Χθες το απόγευμα διαπιστώθηκε απώλεια στρατιωτικού υλικού στην Υπηρεσία Ναυτικών Τεχνικών Εγκαταστάσεων Λέρου κατά τις διαδικασίες παράδοσης- παραλαβής στην υπηρεσία.

Αμέσως διατάχθηκε η διενέργεια προανάκρισης από τις αρμόδιες Στρατιωτικές και Αστυνομικές Αρχές με τη συνδρομή της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας και υπό την επίβλεψη Στρατιωτικού Εισαγγελέα.

Αντικείμενο της έρευνας που διεξάγεται είναι να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έλαβε χώρα η απώλεια του υλικού, καθώς προκύπτουν σοβαρές ενδείξεις ότι αυτή εκτείνεται σε ικανό βάθος χρόνου.

Καθίσταται προφανές ότι το ζήτημα δεν προέκυψε χθες, αλλά διαπιστώθηκε χθες.

Ας αφήσουμε τα αρμόδια προανακριτικά όργανα να πραγματοποιήσουν την έρευνα που από την πρώτη στιγμή έλαβαν την εντολή να διεκπεραιώσουν και ας περιμένουμε το πόρισμα των εργασιών τους πριν καταλήξουμε σε ανεύθυνα, επιπόλαια και ανακριβή συμπεράσματα, δεδομένων των ανωτέρω, θα συνιστούσαμε λίγη αυτοσυγκράτηση σε αυτούς που επιχειρούν απροκάλυπτη πολιτική σπέκουλα στην υπόθεση αυτή, για φθηνή μικροπολιτική εκμετάλλευση .

SHARE
RELATED POSTS
Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων (Ένα Πρότυπο Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα), του Αντγου (ε.α.) Ιωάννη Μ.Ασλανίδη
“Ανοιχτή Πόρτα, Ανοιχτή Σκέψη”: τουρίστας με χρυσά δοντάκια, της Τζίνας Δαβιλά
Στον ανακριτή ο Λυκουρέζος – Συνελήφθη ο Παναγόπουλος για την εμπλοκή τους στην υπόθεση Μιχάλη Ζαφειρόπουλου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.