Από το μπλογκ του Βαγγέλη

Χορεύοντας με την Τρόικα – Dancing with the Troika, του Βαγγέλη Παυλίδη

TANGO-NOTTURNO.jpg
Spread the love

Πάει ο Αύγουστος κι είναι ώρα επιστροφής σιγά σιγά στην δουλειά. Πιάνει δουλειά και το γκουβέρνο κι ετοιμάζεται λέει να πάει στο Παρίσι να συναντήσει την τρόικα. Αγωνία μεγάλη γιατί οι εκλογές δεν είναι μακρυά και πρέπει να δείξουμε πως πάμε καλά, πως βγαίνουμε από την κρίση, πως αύριο μεθαύριο όλα θα είναι καλά σαν πρώτα, χάρη βέβαια στις προσπάθειες Σαμαρά και Μπένι. Έλα σου όμως που ο ΣΥΡΙΖΑ είναι 8 μονάδες μπροστά κι η Χρυσή Αυγή δεν πέφτει κάτω απο το 8%, που σημαίνει πως από κει μεριά δεν παίρνει κουκιά η ΝΔ, όπως πολύ θα το επιθυμούσε. Άσε πια το ΠΑΣΟΚ που είναι κολλημένο στο 3%. Δράμα, σας λέω.

Και τώρα, πρέπει η κυβέρνησή μας να πείσει αυτούς τους μυστήριους τροϊκανούς να φανούν ελαστικοί, να μην κάνουν τους ζόρικους, μέχρι να περάσουν οι εκλογές κι ύστερα βλέπουμε πάλι.

Ο ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για “τελευταίο τανγκό στο Παρίσι” κι ο τύπος -γραφτός και ηλεκτρονικός- το άρπαξε και τό’ κανε τίτλο. Εγώ τώρα βρήκα την ευκαιρία να σας δείξω ένα παλαιότερο σκίτσο μου, με τίτλο “Tango Notturno”. Για την περίπτωση μπορεί άνετα να μετονομαστεί νομίζω σε “Το τελευταίο Τανγκό στο Παρίσι”. Ποιος είναι ποιος, ποιος το μπουλόνι ποιος το παξιμάδι, το αφήνω στην κρίση σου, αγαπητέ αναγνώστη.

 

TANGO-NOTTURNO.jpg

 

 

Βαγγέλης Παυλίδης

η ιστοσελίδα του

SHARE
RELATED POSTS
Πέρασαν κιόλας 50 χρόνια, του Βαγγέλη Παυλίδη
SULTAN-VS-ADAM.jpg
Ρόδος, 28 Οχτωβρίου 1521, του Βαγγέλη Παυλίδη
Ομφαλοσκόπηση – Introspection, του Βαγγέλη Παυλίδη
1 Comment
 • ALEX
  1 Σεπτεμβρίου 2014 at 18:09

  Λεπτομέρειες.
  Αυτό που μας πονάει είναι αν τελείωσε το βούτυρο ή όχι…

  Υ.Γ.1 Πόσα αποσιωπητικά αντέχουμε?
  Υ.Γ.2 Το σκίτσο έξοχο.

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.