Το σχόλιο της ημέρας

Χειροπέδες εν δράσει στη “δημοκρατία” του Καμμένου, της Αναστασίας Φωκά

Αναστασία Φωκά

Αναστασία Φωκά

 

Αναστασία Φωκά 

 

 

 

06-001-img-46821453831674-2.jpg

 

Δεν χρειάζονται πολλά λόγια για τη σύλληψη των δημοσιογράφων, ύστερα από την μήνυση που κατέθεσε ο κ. Καμένος….


Απλά απορώ με εμάς τους ίδιους που δεν ξεσηκωνόμαστε, ύστερα από αυτό το γεγονός. Μάλλον είμαστε λίγοι αυτοί που αντιλαμβανόμαστε τη σοβαρότητα του θέματος.

Έχει καταλυθεί η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και εμείς απλά κοιτάμε. Πραγματικά δεν έχω λόγια. Μόνο αγανάκτηση και θυμό. Κι όχι για την κυβέρνηση, αλλά για όλους εμάς που καθόμαστε με σταυρωμένα τα χέρια και αδιαφορούμε….

 

* Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.  

The article expresses the views of the author

iPorta.gr

 

Η ειδηση: 

 

Υπό κράτηση ήταν μέχρι την Τετάρτη θα παραμείνουν οι δύο υπεύθυνοι του ομίλου των «Παραπολιτικών» Γιάννης Κουρτάκης και Παναγιώτης Τζένος, μετά την παραπομπή τους σε δίκη ενώπιον του αυτοφώρου μονομελούς από τον εισαγγελέα.Σε βάρος των δύο ασκείται ποινική δίωξη για συκοφαντική δυσφήμηση και μετά από μήνυση που κατέθεσε εναντίον τους ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.

Ο διευθυντής του Ομίλου «Παραπολιτικά», Παναγιώτης Τζένος συνελήφθη το απόγευμα της Τρίτης με τη διαδικασία του αυτοφώρου. Μετά τη σύλληψη, αυτοβούλως μετέβη στη ΓΑΔΑ και ο εκδότης της εφημερίδας Γιάννης Κουρτάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Π. Τζένος συνελήφθη στα γραφεία του Ομίλου, μετά από μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, για δημοσίευμα της εφημερίδας “Παραπολιτικά”.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, η μήνυση κατατέθηκε με αφορμή τις αποκαλύψεις της εφημερίδας για το ταξίδι που πραγματοποίησε ο κ. Καμμένος στις Αυστριακές Άλπεις την περίοδο των εορτών.

Ο Παναγιώτης Τζένος έκανε ανάρτηση μέσα από τη ΓΑΔΑ στη σελίδα του στο Facebook, στην οποία αναφέρει “χούντα είναι θα περάσει”.

cnn.gr

 


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
Εμβολιασμός, ένα μέγα ΝΑΙ στη ζωή, της Ωραιοζήλης-Τζίνας Δαβιλά
Ερημωμένη Αθήνα. Είναι ήδη αργά…, της Ωραιοζήλης -Τζίνας Δαβιλά
4-3-2017: Μπράβο, Κώστα!, του Πάνου Μπιτσαξή

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.