Από το μπλογκ του Βαγγέλη

WILLKOMMEN FRAU MERKEL!, του Βαγγέλη Παυλίδη

Spread the love

Να λοιπόν που ο κυβερνητικός βομβαρδισμός που λέγαμε χθες όχι μόνο συνεχίζεται μα και εντείνεται. Ήρθε, λοιπόν, η κυρία Μέρκελ, θαύμασε την Ακρόπολη από το παράθυρο ενός εστιατορίου, χτύπησε τον Σαμαρά στην πλάτη ( good boy! όπως λένε στα σκυλάκια) και δεν έκρυψε το πόσο επιθυμεί την επιβίωση του κύριου Σαμαρά και του περι αυτόν πολιτικού συνασπισμού που παραπαίει. Γι αυτό ήλθε εξ άλλου.

Είχε κι ένα μήνυμα για μας η κυρία Καγκελλάριος: ” Συγχαρητήρια, τα καταφέρατε!” Εκτιμά τις προσπάθειές μας τόσο, μα τόσο πολύ! Ξέρει πως περνάμε δύσκολα όπως ξέρει πως θα συνεχίσουμε να περνάμε δύσκολα για καιρό ακόμα. Όμως, η κυρία Μέρκελ μας αγαπάει, λέει, και θα είναι στο πλάι μας όπως πάντα.

Μας αγαπάει η κυρία Μέρκελ. Όσο για μας… η αγάπη η δική μας φαίνεται ξεκάθαρα. “Η αγάπη κι ο βήχας δεν κρύβονται” , λέει η παροιμία. Η Αθήνα την υποδέχτηκε με βασιλικές τιμές. Μετατράπηκε σε φρούριο: χιλιάδες ΜΑΤ, Αστυνομία, βατραχάνθρωποι, ελικόπτερα, Λιμενικό και ταχύπλοα σκάφη, αποκλεισμός οδών και λεωφόρων. Για να μην την πλησιάσουμε γιατί, όπως λένε, η πολλή αγάπη μπορεί και να πληγώσει.

WILLKOMMEN FRAU MERKEL!

 

Βαγγέλης Παυλίδης

SHARE
RELATED POSTS
Ρόδος: φωτιά στην Λαχανιά, άραγε θα πιαστεί κάποιος;, του Βαγγέλη Παυλίδη
Μιζών Ελληνικό Λεξικό, του Βαγγέλη Παυλίδη
Vangelis Pavlidis
Το ουζούν-κόλτα-limerick, του Βαγγέλη Παυλίδη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.