Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Βράβευση μαθητών που διακρίθηκαν σε μαθητικούς διαγωνισμούς από τα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ»

 

 

 

Βράβευση μαθητών που διακρίθηκαν σε μαθητικούς διαγωνισμούς από τα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ»

 

Τα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» διοργάνωσαν για 5η συνεχή χρονιά την εκδήλωση με τίτλο: «Ο δρόμος προς την κορυφή». Στην εκδήλωση αυτή βραβεύτηκαν οι μαθητές και οι μαθήτριες που διακρίθηκαν σε διεθνείς, πανελλήνιους και τοπικούς μαθητικούς διαγωνισμούς. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 13 Ιουνίου 2015 στην αίθουσα «Καλλιπάτειρα» των εγκαταστάσεών τους.

Την έναρξη της εκδήλωσης σηματοδότησε η εξαιρετική ομιλία του Δρ. Παναγιώτη Ι. Σταμάτη, Επίκουρου Καθηγητή του Τμήματος Επιστημών της Προσχολικής Αγωγής και του Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού του Πανεπιστημίου Αιγαίου με θέμα: «Αποτελεσματική επικοινωνία εκπαιδευτικών και γονέων με παιδιά».

Στη συνέχεια, βραβεύτηκαν οι μαθητές και οι μαθήτριες από σχολεία του νησιού που διακρίθηκαν στον διεθνή μαθηματικό διαγωνισμό «Κangaroo». Φέτος, στις εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ», που ήταν εξεταστικό κέντρο του διαγωνισμού, συμμετείχαν 340 μαθητές και μαθήτριες από το σύνολο σχεδόν των σχολείων της Ρόδου. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν 54 μαθητές και μαθήτριες για την υψηλή τους επίδοση σε αυτό το διαγωνισμό.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν οι μαθητές και οι μαθήτριες των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» που κατά το σχολικό έτος 2014-2015 απέσπασαν μετάλλια και διακρίσεις σε μαθητικούς διαγωνισμούς (διεθνείς, πανελλήνιους και τοπικούς). Ειδικότερα, δόθηκαν 84 έπαινοι για διακρίσεις μαθητών σε ακαδημαϊκούς μαθητικούς διαγωνισμούς και 137 μετάλλια και έπαινοι για διακρίσεις μαθητών σε αθλητικούς μαθητικούς διαγωνισμούς.

Στην εκδήλωση αυτή μεταξύ των άλλων παρευρέθηκαν διευθυντές σχολείων της Ρόδου οι οποίοι απένειμαν τους επαίνους στους μαθητές και τις μαθήτριες.
Με την εκδήλωση: «Ο δρόμος προς την κορυφή», τα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ», αναγνωρίζουν τον μόχθο, την προσπάθεια και την επίδοση των μαθητών, τους συγχαίρουν θερμά και τους εύχονται να έχουν πάντα επιτυχίες.

 


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
sisitio.jpg
Σε εφαρμογή το συσσίτιο από τον Δήμο Ρόδου από τις 10 Απριλίου
Μήνυμα του Θανάση Μπαράκα για την 7η Ιουλίου 2019: “Είμαστε το μέλλον”
Άλλοι διαμαρτύρονται για συνθήκες εργασίας και σε επιλεγμένα γραφεία η ΠΝΑι αλλάζει τις κουρτίνες με παχυλές δαπάνες, του Χαράλαμπου Κόκκινου [Χωρ.Αντ/ρχης Δωδ/σου]

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.