Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Βραδιά Αστροπαρατήρησης στα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» στις 20 Μαΐου

1406278364.png

1406278364.png 

 

Γιατί η σπουδαιότερη επένδυση είναι τα παιδιά σας

  

ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ

 

 

 

 

 

astroparathrhsh.png

 

Χορηγός Επικοινωνίας: η Πόρτα-iPorta.gr

 

 

Βραδιά Αστροπαρατήρησης στα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ»

 

Ο Όμιλος Αστρονομίας των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» σάς προσκαλεί, το Σάββατο 20 Μαΐου, στην «Βραδιά Αστροπαρατήρησης», στο προαύλιο των Εκπαιδευτηρίων, στις 20:30. Είσοδος Ελεύθερη.

Το Σάββατο 20 Μαΐου, ο Όμιλος Αστρονομίας των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» σάς προσκαλεί σε ανοιχή αστροβραδιά – αστροπαρατήρηση του νυχτερινού ουρανού, για να κλείσει μια «αστρονομική χρονιά» γεμάτη εκπλήξεις κι επιτυχίες. Η αστροπαρατήρηση θα πραγματοποιηθεί με τα τηλεσκόπια του Αστεροσκοπείου «Εύδημος» και παράλληλα θα προβάλλεται ένα βίντεο σχετικό με την Αστρονομία, στην αίθουσα «Καλλιπάτειρα».

Μια γεύση από το πρόγραμμα της βραδιάς…

Η ανακάλυψη ενός συστήματος 7 πλανητών που μοιάζουν πολύ με τη Γη στο ηλιακό σύστημα ενός κοντινού νάνου αστέρα, η βουτιά του διαστημόπλοιου Cassini στους δακτυλίους του Κρόνου για πρώτη φορά στην ιστορία της εξερεύνησης του πλανήτη και τα εγκαίνια ενός νέου υπόγειου γραμμικού επιταχυντή στο CERN, είναι μόνο μερικές από τις προβολές της βραδιάς…

 

 

www.rpschool.gr 

 

 

Η δράση του Ομίλου Αστρονομίας και των Εκπαιδευτηρίων…

Τα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» δεν ἐμειναν θεατές. Ενθάρρυναν και στήριξαν τους μαθητές στην συμμετοχή τους στους διαγωνισμούς Αστρονομίας & Διαστημικής και Odysseus II, διοργάνωσαν μια ανοιχτή ημερίδα για το κοινό με ομιλητή τον Δρ. Διονύση Σιμόπουλο, πραγματοποίησαν μια ημερίδα αστροπαρουσίασης για τους μαθητές των Εκπαιδευτηρίων και τώρα, σας προσκαλούν σε ένα ταξίδι στον νυχτερινό ουρανό με τα τηλεσκόπια του Αστεροσκοπείου «Εύδημος».

Η αστροπαρατήρηση θα ξεκινήσει μόλις σκοτεινιάσει (20:30) στο προαύλιο των Εκπαιδευτηρίων. Πριν την έναρξη αλλά και κατά τη διάρκεια της αστροπαρατήρησης, θα έχετε τη δυνατότητα να παρατηρήσετε μια βιντεοπαρουσίαση για την εξερεύνηση του Διαστήματος στην αίθουσα «Καλλιπάτειρα».

 


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
“ΣΥΜΜΑΧΙΑ Ν.Α.”: «Κε Χατζημάρκο με το γράμμα του νόμου είστε έκπτωτος… κι ας ονειρεύεστε εκλογές με ανάθεση, εμείς είμαστε νομίμως παρόντες”
Συγχαρητήριες επιστολές του Δημάρχου Ρόδου Φ.Χατζηδιάκου στους κκ Ζηδιανάκη και Γ. & Χ. Μιχαλάκη
DSC_5280.JPG
Αθλητικούς Αγώνες διοργανώνει η 95 ΑΔΤΕ στις 7 Δεκεμβρίου 2017

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.