Συνεργάτες

Ωραιοζήλη – Τζίνα Δαβιλά (Δαμασκηνού)

Spread the love

Το βαπτιστικό μου όνομα είναι Γεωργία.

Το Τζίνα αποτέλεσε το χαϊδευτικό μου όνομα που επέλεξαν οι γονείς και με το οποίο πορεύτηκα μέχρι και τις 26 Ιουλίου 2020. Για προσωπικούς λόγους την ίδια ημέρα των 51ων γενεθλίων μου αυτο-βαπτίστηκα Ωραιοζήλη Δαβιλά – Δαμασκηνού χωρίς ωστόσο να αλλάξω την αστυνομική μου ταυτότητα και τα στοιχεία μου στα δημόσια έγγραφα, μα κυρίως χωρίς να απενδυθώ τον Προστάτη Άη-Γιώργη μου που τιμώ και τιμούσα τόσο ανήμερα της γιορτής Του, όσο και σε όλη τη διάρκεια της ζωής μου.

Η επιλογή του ονόματος Ωραιοζήλη έγινε βάσει συμβολισμού και λόγω της ευτυχούς συγκυρίας να εορτάζει την ημέρα της γεννήσεως μου στις 26 Ιουλίου. Δεν πετώ τίποτα από τη ζωή μου ως Τζίνα Δαβιλά, απεναντίας πάντα θα θυμάμαι και ίσως θα νοσταλγώ όλες τις προσφωνήσεις με τα υποκοριστικά του ονόματός μου: Τζινούλα, Τζινάκι, Τζινούλι, Τζινάρα (οι μαθητές μου έτσι με αγαπούσαν).

Γεννήθηκα το 1969 στην Αθήνα. Καταγωγή Πελοποννησιακή [Τρίπολη-Ανδρίτσαινα]

Θεωρητικές σπουδές:

ΑΕΙ: Θεολογική του Καποδιστριακού, με κατατακτήριες στη Φιλοσοφική

1987-88: ολοκλήρωσα τον κύκλο Δημοσιογράφων-Γραμματέων στην τότε ιδιωτική σχολή Didacta. Εντυπωσιάστηκα από τη στενογραφία.

Ασχολήθηκα με την φροντιστηριακή εκπαίδευση 23 χρόνια συνολικά και με το ραδιόφωνο ασταμάτητα από το 2005-2019.

Πριν:

αρθρογραφία στο www.protagon.gr.

Τώρα:

Διεύθυνση -Αρχισυνταξία στο www.iporta.gr

Ραδιοφωνική εκπομπή από Δευτέρα – Παρασκευή 12-1μμ στον Παλμό 99.5 της Ρόδου μέχρι και τον Οκτώβριο του 2019.

Περιστασιακά έγραφα και στο CNN Greece .

Τι είναι το iPorta.gr;

“Η Πόρτα” είναι διαδικτυακό περιοδικό ποικίλης ύλης με άρθρα που γράφονται για την Πόρτα, στην πλειονότητά τους, που ανανεώνονται καθημερινά και το οποίο λειτουργεί ως opinion site και κατάφερε να περάσει το μήνυμα “Είναι στην Πόρτα, είναι καλό”.

Οι αρθρογράφοι της είναι καταξιωμένοι επαγγελματίες στο χώρο που υπηρετεί ο καθένας και επιχειρούν μέσα από τις λοξές ματιές τους στον κόσμο να επι-κοινωνήσουν και να συν-κινήσουν με ό,τι κατά την γνώμη τους είναι σημαντικό για δεύτερες και τρίτες ματιές. Για άλλους ταξίδι, για άλλους λιμάνι. Μα πάντα αυθεντικό και ανοιχτό σαν αγκαλιά.

Καλώς ορίσατε!

Τζίνα Δαβιλά

Διεύθυνση στο www.iporta.gr

επικοινωνία: 6980867070 / [email protected]

iporta.gr

 

 

 

SHARE
RELATED POSTS
Αναστασία Φωκά
Μάνος Στεφανίδης
Τάσος Γέροντας

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.