Πόρτα στην Πολιτική

Τσογλάν boy ο Τσίπρας! λεκτική επίθεση Λιάνας Κανέλλη

Οξύτατη προσωπική επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα έκανε η Λιάνα Κανέλλη, στο κλείσιμο της χθεσινοβραδινής εκπομπής του Γιάννη Πρετεντέρη στο Μega, χαρακτηρίζοντάς τον «τσογλάνι«, επειδή -όπως υποστήριξε- σε ντοκυμαντέρ εμφανίζεται να χαμογελά με τα χαστούκια που της είχε ρίξει ο Ηλίας Κασιδιάρης και να λέει ότι εκείνη του είχε επιτεθεί πρώτη.

 

«Ο κ. Τσίπρας έφτιαξε ένα ντοκυμαντέρ για τον εαυτό του, στο οποίο χρησιμοποιεί το χαστούκι -που είναι κατάπτυστη πράξη- για να το διαφημίσει. Το γύρισαν δυο άνθρωποι σε συμφωνία μαζί του, και τον δείχνει να γελάει τάχα μου από αμηχανία», είπε η βουλευτής του ΚΚΕ.

 

«Σε ολόκληρο το ντοκυμαντέρ 75 λεπτών, πήρα το χαστούκι και γελάει! Και λέει ότι εγώ επιτέθηκα πρώτη. Έτσι γράψανε. Ψάχνω ένα αντίγραφο και δεν έχω βρει. Ας αφήσουν τον Κασιδιάρη να κάνει τον γελωτοποιό του Τσίπρα.

 

Ο συνταγματολόγος Γ. Κατρούγκαλος, που πρόσκειται στον Σύριζα, τη ρώτησε αν είναι βέβαιη ότι όλα αυτά περιλαμβάνονται στο ντοκυμαντέρ, διότι ο ίδιος δεν το γνωρίζει.

 

Για να πάρει την απάντηση «Όταν ξέρω ότι με τραβάει η κάμερα και μου ‘ρθει να γελάσω με κάτι αηδιαστικό το καταπίνω. Το ότι το άφησε είναι θέση. Δε με ρώτησε κανένας αν θέλω να βλέπω ξανά και ξανά τη μούρη μου ως διαφημιστικό του μεγάλου πολιτικού ανδρός, του (κατά την άποψή μου) Τσογλάν μπόι Αλέξη Τσίπρα»…


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
Ηλίας Καραβόλιας
Ασφαλίζοντας το Παράλογο, του Ηλία Καραβόλια
Σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα;, του Νίκου Βασιλειάδη
Πεθαίνουν οι αριθμοί;, του Γιώργου Πίτσου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.