Πόρτα στην Πολιτική

Τσακαλώτος, αριστερός αχθοφόρος δεξιού ονόματος που αδυνατεί να αρθρώσει ορθώς το όνομα του, του Μάνου Στεφανίδη

Μάνος Στεφανίδης
Spread the love

Μάνος Στεφανίδης

 

 

 

 

 

 

 

 

* Ο Μάνος Στεφανίδης είναι Ιστορικός Τέχνης

 

και Αναπληρωτής Καθηγητής στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών 

 

 

 

 

 

tsakalotos-daiselbl.png

 

 Αυτό το προγλωσσικό και φοβισμένο ανθρωπάριο που το διάλεξε ο μοιραίος Αλέξης ως αντί – μπαρούφα και που, επί δύο έτη, διαπραγματεύεται υπακούοντας και υπακούει διαπραγματευόμενος, έχει φέρει τον τόπο – και λόγω προσωπικής ανικανότητας – σε πιο δεινή κατάσταση από τον Ιούλιο του 2015.

Το τραγικό μάλιστα είναι πως ουδείς των κυβερνώντων ακούει την υποχθόνια βοή των προσιόντων δεινών καθώς οι πάντες αγωνιούν μόνο για την έωλη παράταση της καθέκλας… Αποκλειστικά. Για παράδειγμα ο ανεκδιήγητος Σκούρλετης, ο ευεργέτης των Σκουριών, αλχημίζει νέους, αχρείαστους διορισμούς στο πολύπλαγκτο και κοσμοβριθές δημόσιο επειδή προφανώς, ο αλεπούς αυτός της πολιτικής, οσμίζεται εκλογάς.

Από την άλλη ο θλιβερομοιραίος Τσακαλώτος

– επικεφαλής της εσωτέρας αντιπολίτευσης του Τσύριζα! – και κουβαλητής εκτός του ιστορικού επώνυμου και μιας κόκκινης σάκας για ξεκάρφωμα, παρουσιάζεται στα ευρωπαϊκά φόρα ως ο εύκολος σάκος του μποξ για να ασκήσουν οι … εταίροι

– αλλά και οι εταίρες των – ίντριγκες, εκβιασμούς και πειράματα ενώπιον των τεράστιων ανατροπών που κυοφορούνται στην Ε.Ε.

Μην ξεχνάτε πως σε έναν μήνα έχουμε εκλογές στην Ολλανδία και ο δόκτωρ Νο, λόγω πλαστού διδακτορικού, Ντάισενμπλουμ παίζει το έσχατο χαρτί εξουσίας του επί του δικού μας αναμφισβήτητου και αυθεντικού δόκτορος της γελοιότητας. Η συνέχεια στις οθόνες (της κολάσεως ).

 

Σημ. Η φωτογραφία ΔΕΝ είναι γελοιογραφία του Δημήτρη Χαντζόπουλου και αφιερούται σε όσους Συριζαίους είχαν διάθεση για φαγοπότι αυτή την μαύρη Τσικνοπέμπτη. Εμείς οι υπόλοιποι φάγαμε φακές. Για αντίσταση.

 

 * Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.

The article expresses the views of the author

iPorta.gr

SHARE
RELATED POSTS
Στέφανος Κυριαζής: “Με τον Φώτη Χατζηδιάκο για να συνεχίσουμε την επιτυχημένη πορεία που χαράξαμε”
Παύλος Γερουλάνος: “Οι 3 πιο άμεσες προτεραιότητες για την Αθήνα”
“Αλεπού, αλεπού, τι ώρα είναι”, του Νίκου Βασιλειάδη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.