Ανοιχτή πόρτα

Trump the Constitution Terminator! – Τραμπ ο Εξολοθρευτής του Συντάγματος!, του Γιώργου Σαράφογλου-George Sarafoglou

Spread the love

Ο Γιώργος Σαράφογλου είναι σκιτσογράφος-γελοιογράφος και επιχειρηματίας. Διαβιεί στην Νέα Υόρκη. George Sarafoglou is a political cartoonist and businessman. He lives in New York City.

Προχθές ο Τραμπ έγραψε ένα γράμμα στο οποίο μεταξύ άλλων ζητάει την εξάλειψη νόμων και άρθρων του Συντάγματος που του στέρησαν την προεδρία. Μάλιστα τα αποκαλεί «απατηλά»!

Αυτές οι δηλώσεις του έχουν ξεσηκώσει πολίτες και πολιτικούς – συμπεριλαμβάνοντας και πολλούς Ρεπουμπλικανούς αλλά όχι όλους – οι οποίοι ζητούν την καταδίκη του ως προδότη.

Τελικά, όπως πάει αυτός που θα τον εξαφανίσει πολιτικά θα είναι ο ίδιος ο εαυτός του!

Η απλή μετάφραση του κειμένου του που παραθέτω πιο κάτω έχει ως εξής:

«Όποτε, με την αποκάλυψη της ογκώδους και εκτεταμένης απάτης σε συνεργασία με Μεγάλες Τεχνολογικές Εταιρίες, την Εθνική Επιτροπή των Δημοκρατικών, και το Δημοκρατικό κόμμα, πετάς τα αποτελέσματα των Προεδρικών Εκλογών του 2020 έξω και δηλώνεις τον σωστό κερδισμένο των εκλογών, ή κάνεις νέες εκλογές;
Μια τόσο ευρεία και ογκώδης απάτη αυτού του είδους επιτρέπει την απάλειψη όλων των κανονισμών και άρθρων ακόμα και αυτών του Συνταγματος. Οι «Ιδρυτές» (του Συντάγματος και του κράτους) δεν θα ήθελαν και ούτε θα συγχωρούσαν Ψευδείς και Απατηλές Εκλογές!»

(Το σκίτσο παραπέμπει στην πρώτη σελίδα του Συντάγματος που ξεκινάει με το «Εμείς ο Λαός…». Στην περίπτωση του Τραμπ, το Σύνταγμα θα ξεκινούσε με το «Εγώ ο Ντόναλντ Τραμπ…»)

“So, with the revelation of MASSIVE & WIDESPREAD FRAUD & DECEPTION in working closely with Big Tech Companies, the DNC, & the Democrat Party, do you throw the Presidential Election Results of 2020 OUT and declare the RIGHTFUL WINNER, or do you have a NEW ELECTION? A Massive Fraud of this type and magnitude allows for the termination of all rules, regulations, and articles, even those found in the Constitution. Our great ‘Founders’ did not want, and would not condone, False & Fraudulent Elections!”

 

This is a copy of the cover of the U.S. Constitution.

SHARE
RELATED POSTS
Οι καημενούληδες, του Γιάννη Πανούση
Εξερευνώντας το εντός μου, του Δημήτρη Κατσούλα
Xristos Magoutas
Οι ύαινες…[ με αφορμή τον Αλέξανδρο Βέλιο], του Χρήστου Μαγγούτα

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.