Πόρτα στην Πολιτική

Τον Αλέξη δεν ξεχνώ, της Τζίνας Δαβιλά

Τζίνα Δαβιλά

1394880069.png

Amor-Amor: ο κόσμος τους, εσύ! 

Είπε:

Ιανουάριος 2015: “Σημασία έχει ποιος βαράει το νταούλι και ποιος χορεύει. Μέχρι στιγμής νομίζουν ότι οι αγορές θα βαράνε το νταούλι και οι πολιτικοί, οι κυβερνήσεις, θα χορεύουν στον σκοπό τους. Ε, τώρα θ’ αλλάξουν τα πράγματα. Εμείς θα παίζουμε τον ζουρνά κι αυτοί θα χορεύουν”.

Προς το παρόν εμείς χορεύουμε για δεύτερη ή τρίτη φορά στον χορό των εκλογών. Ούτε η Μέρκελ έμαθε πεντοζάλι, ούτε και οι αγορές συνήθισαν την λύρα.

Ιανουάριος 2015: “Δεν θα αγνοήσουμε τις αγορές, αλλά θα τους δείξουμε τον εναλλακτικό δρόμο που θ’ αναγκαστούν ν’ ακολουθήσουν”.

Προς το παρόν εμείς αναγκαστήκαμε να υπογράψουμε το τρίτο μνημόνιο, επαχθέστερο όλων των προηγούμενων και να κάνουμε γαργάρα όποια επιλογή έκανε ο κύριος Τσίπρας. Από Λαφαζάνηδες και Ζωίτσες μέχρι Βαρουφάκηδες και Καμμένους.

Σε κάθε περίπτωση χρόνια του πολλά, με υγεία και την οικογένεια αγκαλιά. Και αφού τα έκανε μαντάρα στο χτίσιμο της νεάς αριστερής Ελλάδας, ας σκεφτεί να χτίζει κανένα σπιτάκι, μήπως και αξιοποιήσει και κείνο το πτυχίο του Πολιτικού Μηχανικού. Μόνο με δρόμους μην ασχοληθεί γιατί το ξεχορτιάριασμα είναι το πρώτο στάδιο και αυτό ο Αλέξης Τσίπρας δεν το’χει. Περισσότερο του ταιριάζει ο ρόλος του αλεξιπτωτιστή.

 


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
“Macedoine Salade” Part 4…Γοργόνες και Μάγκες, του Γιώργου Σαράφογλου
niko.png
Ποτέ το δέος και το έλεος, του Νίκου Βασιλειάδη
Ουδέν κακόν αμιγές καλού, του Πάνου Μπιτσαξή

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.