Από το μπλογκ του Βαγγέλη

Το ΣΔΟΕ και ο Δράκουλας, του Βαγγέλη Παυλίδη

Vangelis Pavlidis

 

Vangelis Pavlidis

 

 

Βαγγέλης Παυλίδης

 

 

 

 

 

 

sdoe.jpg

 

 

DRACUL.jpg

 

 

Πρωτοσέλιδα στις εφημερίδες τα κατορθώματα του ΣΔΟΕ και της Αμερικάνικης DEA που συνοδεύονται κι απο τις ανάλογες φωτογραφίες.

 

Εγώ τώρα -όχι για να το παινευτώ- τυχαίνει να είμαι Βαμπιρολόγος και Βαλκανιολόγος με ειδικότητα στον πιο διάσημο βρυκόλακα των Βαλκανίων και του κόσμου, τον Βλάντ Δράκουλα.

 

Βλέπω λοιπόν φαρδιά πλατιά στις φωτογραφίες το έμβλημα του ΣΔΟΕ και μου ανάβουν κάτι λαμπάκια. Σας το παρουσιάζω λοιπόν πλάι σ’ αυτό του Ιπποτικού Τάγματος του Δράκου. Για όσους δεν ξέρουν, το Τάγμα ιδρύθηκε στα 1408 από τον Βασιλιά Σιγισμούνδο της Ουγγαρίας, μετά την μάχη του Ντομπορ. Από τους πρώτους που χρίστηκε για την ανδρεία του ιππότης του Τάγματος του Δράκου ήταν ο Βοεβόδας της Βλαχίας, πατέρας του Βλαντ, που επονομάστηκε Ντράκουλ, δράκος δηλαδή. Δράκουλας δεν είναι τίποτ’ άλλο παρά ο γιος του Δράκου.

 

Από δω και πέρα ο καθένας μπορεί να κάνει τις υποθέσεις του, ιδιαίτερα οι συνομωσιολόγοι εξ ημών. Π.χ. ο Δράκουλας έχει εισχωρήσει κρυφίως στο ΣΔΟΕ και το κάνει ό,τι θέλει… το ΣΔΟΕ έχει χιούμορ… το ΣΔΟΕ θέλει να μας δείξει τις πραγματικές προθέσεις του… και πάει λέγοντας.

 

* Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.

The article expresses the views of the author

iPorta.gr

 


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
Vangelis Pavlidis
ΕΞΕΛΙΞΗ – EVOLUTION, του Βαγγέλη Παυλίδη
Ρόδος, Ναϊτες και Ιππότες του Αη Γιάννη, του Βαγγέλη Παυλίδη – Rhodes, Templars and Knights St. John, by Vangelis Pavlidis
1945, μια μέρα σαν σήμερα, του Βαγγέλη Παυλίδη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.