Πόρτα στην Πολιτική

Το ΠΟΤΑΜΙ για τον ΣΥΡΙΖΑ: «Η παρέα του Μαξίμου» δεν βάζει μυαλό

unnamed_1.jpg
Spread the love

 

 

 

 

Αυτή είναι η απάντηση που δίνει επισήμως το ΠΟΤΑΜΙ δια μέσου του επικεφαλής τοου Σταύρου Θεοδωράκη στην ατέρμονη συκοφαντία των στενών συνεργατών του πρωθυπουργού κατά του Σταύρου Θεοδωράκη και της πολιτικής κίνησης που προεδρεύει ο Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης. 

«Η παρέα του Μαξίμου» δεν βάζει μυαλό

 

 

unnamed_1.jpg

 

Λίγες ώρες μετά τη σαφή προειδοποίηση του Σταύρου Θεοδωράκη προς τον κ.Τσίπρα να σταματήσουν οι άνθρωποι του να ρίχνουν λάσπη στο Ποτάμι γιατί αυτό θα σημάνει μετωπική σύγκρουση, «η παρέα του Μαξίμου» ξαναχτύπησε.

Αυτή τη φορά έδωσαν εντολή στους υπαλλήλους τους να κατασκευάσουν ένα λιβελογράφημα με τίτλο «Ο Μπόμπολας απέλυσε τον Σταύρο Θεοδωράκη». «Πώς να εξηγήσεις αλλιώς το μένος του Θεοδωράκη στη Βουλή κατά των καναλαρχών και των τριγωνικών σχέσεων media – πολιτικών – τραπεζών», αναρωτιούνται οι υπάλληλοι του Πρωθυπουργού, υπαινισσόμενοι ότι είναι η πρώτη φορά που ο Επικεφαλής του Ποταμιού έκανε αναφορά στις τριγωνικές σχέσεις διαπλοκής και στα χρέη των καναλιών.

 

Πριν τους απαντήσουμε ας τους ενημερώσουμε.

 

Στην Διακαναλική συνέντευξη Τύπου της 21.1.15 (πριν τις εκλογές του Ιανουαρίου δηλαδή) ο Σταύρος Θεοδωράκης είπε: «Οι τηλεοπτικές άδειες πρέπει να πληρώνονται στον ελληνικό λαό. Οι συχνότητες είναι δημόσια περιουσία, άρα τα κανάλια πρέπει να πληρώνουν στον ελληνικό λαό και πρέπει να τηρούν συγκεκριμένους όρους για να έχουν αυτές τις άδειες και θα πρέπει βέβαια να πάμε σε μια νέα διαδικασία να μπουν πιθανόν και νέοι παίκτες στο παιχνίδι».

 

Στην πρώτη του ομιλία στην Βουλή, στις προγραμματικές δηλώσεις της 10.2.15 (μετά τις εκλογές του Ιανουαρίου δηλαδή) ο Σταύρος Θεοδωράκης είπε: «Η τριγωνική σχέση τραπεζών – MEDIA και πολιτικής νοθεύει την ενημέρωση, προσπαθεί να καθορίσει τις πολιτικές εξελίξεις και επιβαρύνει εκτός των άλλων και τα δημόσια – εν τη ευρεία εννοία – ταμεία».

 

Και στις 23.7.15 στην συζήτηση στη Βουλή για το δεύτερο πακέτο προαπαιτούμενων ο Σταύρος Θεοδωράκης απευθυνόμενος στον κ.Παππά είπε: «Φέρατε σήμερα έναν νόμο για τα κανάλια. Ποια είναι η άποψή μας; Πολύ αργήσατε. Σας είχαμε πει από την πρώτη στιγμή ότι το Ποτάμι θα είναι μαζί σας στη μάχη αν είστε αποφασισμένοι να συγκρουστείτε όντως με τη διαπλοκή και να σπάσετε το τρίγωνο πολιτικής-τραπεζών-media. Παντού πρέπει να μπουν κανόνες και όλοι πρέπει να πληρώσουν».

 

Αυτές είναι τρεις από τις πολλές αναφορές που έχει κάνει ο Σταύρος Θεοδωράκης στις «τριγωνικές σχέσεις διαπλοκής» και στα «χρέη των καναλιών». Οι ξεκάθαρες αυτές θέσεις του Ποταμιού είναι άλλωστε και ο κύριος λόγος που μερίδα των «συστημικών ΜΜΕ» πολεμάει το Ποτάμι ενώ καθημερινά προβάλλει με διθυραμβικούς τίτλους το έργο συγκεκριμένων υπουργών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Υπουργών που με υποσχέσεις – και όσο πρόλαβαν και με αποφάσεις – εξασφαλίζουν στο «παλιό σύστημα» την διαιώνισή του.

 

Γιατί όμως «η παρέα του Μαξίμου» από την μια παζαρεύει με εργολάβους και καναλάρχες και από την άλλη επιτίθεται βρώμικα στο Ποτάμι και στον Επικεφαλής του;

 

Πριν δώσουμε την δική μας απάντηση καλούμε τον κ.Τσίπρα να καταδικάσει ο ίδιος προσωπικά την χυδαία επίθεση. Αν δεν την καταδικάσει η κατηγορία του λασπολόγου συκοφάντη θα τον συνοδεύει προσωπικά.

 

Περιμένουμε.

 

Ποτάμι

Τομέας Αντιμετώπισης Γκεμπελιστών

 

Υ.Γ: Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι αυτή την φορά τη βρώμικη δουλειά της «παρέας του Μαξίμου» ανέλαβε να διεκπεραιώσει το χρηματοδοτούμενο από τον ΣΥΡΙΖΑ left.gr με ανυπόγραφη ανάρτηση. Όταν τους ζητήθηκαν εξηγήσεις ομολόγησαν «εμπιστευτικά» ότι «η εντολή ήρθε από το Μαξίμου». Για την ακρίβεια υπέδειξαν συγκεκριμένο έμπιστο υπουργό του κ.Τσίπρα.

Και την διασπορά του λιβελογραφήματος ανέλαβαν δύο γνωστοί σε όλη την πιάτσα υπάλληλοι του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Δημήτρης Μπεκιάρης του Periodista.
Και ο Νίκος Νικητέας του enimerosi24.

 

SHARE
RELATED POSTS
ΣΥΡΙΖΑ από χθες σε νέα εποχή, του Γιάννη Σιδέρη
Παρεκτροπές κι ανατροπές, του Γιάννη Πανούση
Οι 11 μεγάλες αλλαγές που συνεχώς συζητάμε και δεν τολμάμε, του Σταύρου Θεοδωράκη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.