Πόρτα στην Πολιτική

Το Ποτάμι: «Δεν χρειάζεται να ψάχνουμε συνέχεια στο ντουλάπι της πολιτικής για να βρούμε Πρόεδρο Δημοκρατίας».

Με τη φράση του Στ. Θεοδωράκη «αν μας αρέσει η πρόταση της κυβέρνησης για Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα την ψηφίσουμε, διαφορετικά θα φέρουμε δική μας πρόταση» ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της ΚΟ του Ποταμιού που είχε αποκλειστικό θέμα την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

 

Μίλησαν σχεδόν όλοι και αποφάσισαν ότι αμέσως μετά την ανακοίνωση της κυβερνητικής πρότασης για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνεννοηθούν τα μέλη του Ποταμιού ηλεκτρονικά για να την εγκρίνουν ή όχι και σε περίπτωση που δεν εγκριθεί δεν αποκλείεται όπως είπαν να κατεβάσουν δική τους πρόταση χωρίς να τους ενδιαφέρει αν θα περάσει ή όχι.

 

«Δεν πρέπει να είναι κατ’ ανάγκη πολιτικός έχουμε καταξιωμένους επιστήμονες και ανθρώπους που έχουν προσφέρει που μπορούν κάλλιστα να αποτελέσουν πρότασή μας» είπαν πολλοί βουλευτές αποφεύγοντας όμως να αναφερθούν σε ονόματα.

 

Νωρίτερα, μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο επικεφαλής του Ποταμιού τόνισε ότι υπάρχουν διακεκριμένοι επιστήμονες «που τους βγάζει το καπέλο η διεθνής κοινότητα» και υπογράμμισε ότι «δεν χρειάζεται να ψάχνουμε συνέχεια στο ντουλάπι της πολιτικής για να βρούμε Πρόεδρο Δημοκρατίας».

 

Ο κ. Θεοδωράκης τόνισε ότι ο Δημήτρης Αβραμόπουλος κέρδισε ένα πολύ σημαντικό χαρτοφυλάκιο, αυτό της Μεταναστευτικής Πολιτικής, στην Ευρώπη και σημείωσε ότι «η όποια μεταπήδησή του θα πρέπει να εξασφαλίσει ότι το χαρτοφυλάκιο αυτό δεν θα χαθεί».

 

Τόνισε, επίσης, ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι ένας ισχυρός πρωθυπουργός και ότι δεν θα πρέπει να απολογείται στις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά στην ιστορία της χώρας.

Το Βήμα


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
potami-vrehit-780.jpg
ΠΟΤΑΜΙ: “Ηττηθήκαμε! Νίκησαν οι λαϊκιστές”
Διάλογος ουσίας ή κακοστημένο θέατρο;, του Δημήτρη Κατσούλα
Μιχάλης Καρχιμάκης: “Ο κατασκευαστής της χυδαίας σκευωρίας εναντίον μου”

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.