Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Το Μονοπάτι της Λογοτεχνίας στα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ»

logotexnias.png
Spread the love

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

logotexnias.png

 

 

Τα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» διοργανώνουν και σας προσκαλούν στην εκδήλωση, «Το Μονοπάτι της Λογοτεχνίας».

Ο εκπληκτικός κόσμος της παιδικής λογοτεχνίας ξεδιπλώνεται σε ένα ονειρικό μονοπάτι, την Κυριακή 2 Απριλίου 2017 από τις 10:00 έως τις 14:00 στις εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ». Ανακαλύψτε φαντασιώδεις και πρωτότυπες δραστηριότητες που αναδύονται στις παρυφές του Μονοπατιού και σας καλούν να ταξιδέψετε μαζί του σε μοναδικές περιπέτειες.

Οι εμπνευσμένοι σταθμοί συνδυάζουν τη γνώση με την ψυχαγωγία, ενώ αγαπημένοι ήρωες και συγγραφείς ξεπηδούν σε κάθε γωνιά του Μονοπατιού. «Το Μονοπάτι της Λογοτεχνίας» προσφέρει τη δυνατότητα σε μικρούς και μεγάλους να απολαύσουν αγαπημένα λογοτεχνικά βιβλία, να χορέψουν παρέα με ήρωες παραμυθιών, να αποκρυπτογραφήσουν γρίφους, να περπατήσουν σε έναν λαβύρινθο ανακαλύπτοντας τη μαγεία του βιβλίου και να βρεθούν για λίγο στη «Χώρα του Ποτέ». Πολλές ακόμη μοναδικές και περιπετειώδεις δραστηριότητες σάς περιμένουν για ένα ονειρικό ταξίδι.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο: «Το Μονοπάτι Λογοτεχνίας» έχει αποσπάσει βραβεία από εκπαιδευτικούς φορείς για τη συμβολή του στην εκπαίδευση των παιδιών, καθώς επίσης και για την πρωτοτυπία του. Επιπρόσθετα, μια πλούσια έκθεση βιβλίου στον χώρο του σχολείου φιλοδοξεί να επισφραγίσει τον σκοπό της εκδήλωσης αυτής, να μετατρέψει το βιβλίο σε μαγικό χαλί που θα ταξιδέψει σε νέες περιπέτειες κάθε αναβάτη του.

 

Σας περιμένουμε όλους.

 

Είσοδος Ελεύθερη!

SHARE
RELATED POSTS
Εγκαίνια υπερσύγχρονων Duty Free στο Αεροδρόμιο “ΔΙΑΓΟΡΑΣ”-Γ.Βελέντζας: “Εγκαινιάζουμε την καλύτερη έκφραση της Ευρωπαϊκής Ελλάδας”
Εξώδικο στον Δήμο Ρόδου: Δυσαρέσκεια από τη δωροθέτη ζωγράφο Αθηνά Γιομπλάκη – Αποσύρει τα έργα της
korkolis-manoysaki.jpg
Στέφανος Κορκολής και Σοφία Μανουσάκη στις Πηγές Καλλιθέας Ρόδου σε παράσταση “Εφ’όλης της ύλης” στις 14 Αυγούστου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.