Πόρτα στην Πολιτική

Το δεκανίκι, του Βαγγέλη Παυλίδη

Spread the love

Η κυβέρνηση Σαμαρά στηρίζεται στο δεκανίκι ΠΑΣΟΚ. Το δεκανίκι ΠΑΣΟΚ είναι υπο διάλυση και προσπαθεί να στηριχθεί στην Ελιά, κι ίσως στην συκιά, στην ροδιά ή σε κάποιο άλλο οπωροφόρο δέντρο.

 

Αν δεν είμαστε μπροστά στις εκλογές αυτά ίσως να περνάγανε στα μουγκά. Οι εκλογές όμως είναι καταλύτης. Πρέπει να ικανοποιηθεί η τρόικα μα πρέπει να δείξουμε και στον κοσμάκη που πάσχει πως εμείς ως κυβέρνηση δεν ανεχόμαστε ευρωπαϊκά τσαμπουκαλίκια και πως αύριο μεθαύριο ξημερώνει νέα μέρα λαμπρή για όλους. Μα τα πράγματα είναι ακόμα πιο μπερδεμένα. Η ΝΔ θέλει δεξιούς ψήφους απ’ όλες τις μεριές. Μα διώκοντας την Χρυσή Κασίδα χάνονται οι ακροδεξιοί, αν δεν την διώξει χάνονται οι μετριοπαθείς ψήφοι. Να χτυπάς το κεφάλι στον τοίχο…

 

Όσο για το ΠΑΣΟΚ… αυτό έχει καταντήσει καλαμπούρι. Αφού στήριξε και στηρίζει ακόμα όλα τα αντιλαϊκά μνημονιακά μέτρα μάταια προσπαθεί τώρα να μας πείσει πως ισχύει ακόμα εκείνο το “οχι στην εκμετάλλευση ανθρώπου απο άνθρωπο”, που πρίν 40 χρόνια είχε συνεγείρει τους Έλληνες.

 

Προσθέστε σ’ αυτά τις προσωπικές φιλοδοξίες όσων θέλουνε να γίνουν Χαλίφης στην θέση του Χαλίφη μη υπακούοντας σε κομματικές προσταγές και ο προεκλογικός καρνάβαλος είναι έτοιμος και παρελαύνει ήδη σε δρόμους και σε πλατείες.

 

Αν δεν πηγαίναμε φούντο θα μπορούσε και να γελάμε.

SHARE
RELATED POSTS
Έφυγε ο Αμυράς – Χωρίς Κ.Ο. το Ποτάμι
Ηλίας Καραβόλιας
Η αξιολόγηση, του Ηλία Καραβόλια
Η τέχνη των άκρων (κι ένα παράπλευρο σχόλιο), του Μάνου Στεφανίδη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.