Πόρτα στην Πολιτική

Τι κατήγγειλε ο Θεοχάρης για τον Φλαμπουράρη και δεν πήρε απάντηση

theoxaris.jpg
Spread the love

 

 

 

 

 

 

 

 

«Μαύρα ταμεία» εκατομμυρίων ευρώ στην εταιρεία Φλαμπουράρη

 

 

 

theoxaris.jpg

Σε βαρύτατη καταγγελία με μόλις 65 λέξεις προχώρησε ο κ. Χάρης Θεοχάρης στη Βουλή για το μετοχολόγιο και τους ισολογισμούς της εταιρείας του υπουργού Επικρατείας, Αλέκου Φλαμπουράρη.

 

Ο βουλευτής του Ποταμιού είπε: «Πού φωνάζετε για τους διεφθαρμένους -τους άλλους διεφθαρμένους- και οι ισολογισμοί της εταιρείας του κυρίου Φλαμπουράρη -συγγνώμη, της “πρώην” εταιρείας του κυρίου Φλαμπουράρη- δείχνουν μετρητά στα ταμεία πάνω από ένα εκατομμύριο κάθε χρονιά από το 2011 και μετά. Ενδιαφέρον είναι πως το 2010 έχουμε μόνο 75.000 μετρητά. Τι τα κάνει τόσα μετρητά η εταιρεία; Μαύρα ταμεία λέγονται αυτά στην πιάτσα κυρίες και κύριοι συνάδελφοι» χωρίς ωστόσο να εισπράξει κάποια απάντηση από την κυβέρνηση ή την πτέρυγα της πλειοψηφίας.

 

SHARE
RELATED POSTS
Η πρόσκληση του Κυριάκου Μητσοτάκη Metropolitan Club of N.Y.[photos and video], του Γιώργου Σαράφογλου
Ζωντανές ψευδαισθήσεις για τον Γιώργο Χατζημάρκο, τον απερχόμενο Περιφερειάρχη!
Ηλίας Καραβόλιας
Να φτιάξουμε το πλεόνασμα της Λογικής, τoυ Ηλία Καραβόλια
2 Σχόλια
 • Ποπη Λαμπρακη
  28 Ιουλίου 2019 at 21:17

  xa xa xa xa xa xa γι’αυτό ξαναγύρισε στην ….αδιαφθορη νδουλα ο τεχνοκράτης?Από θυμό που δεν του απάντησαν? ΒΡΕ ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ ΣΑΠΙΟΙ!!

 • Χαρα α.
  22 Οκτωβρίου 2015 at 16:31

  Δεν εκπλήσσεται καποιος που δεν παίρνει απάντηση απο την κυβερνηση. Και να δινόταν, θα ήταν τόσο εξόφθαλμα “αστεία”! Το ξέχασε, δεν τα μέτρησε καλα, πενταροδεκάρες, και σεις ….σκωτωνετε τους μαύρους!
  Περίεργο, εντυπωσιακό, ίσως και ύποπτο ειναι που δεν προβάλεται και δεν διερευνάται απο τα ΜΜΕ. (Ίσως επειδη στηρίζουν Ποτάμι! Χαχαχα)

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.