Ανοιχτή πόρτα Πόρτα στον Κόσμο

“Taxi Driver” (1976), του Γιώργου Σαράφογλου

Spread the love

Αφορμή για το σκίτσο δόθηκε εχθές όταν ανάμεσα στα περίεργα δέματα που πήραν ορισμένοι επιφανείς δημοκρατικοί -όπως ο Barack Obama, η Hillary Clinton, ο Γερουσιαστής Joe Biden, o χρηματιστής George Soros, κ.α. αλλά και το CNN στα κεντρικά του γραφεία στο Μανχάτταν- ήταν και ο ηθοποιός Robert De Niro.

Όλοι οι παραπάνω είναι επικριτικοί στον Τραμπ και την πολιτική του αλλά ο De Niro έχει προχωρήσει σε βαθμό να τον βρίζει δημοσίως.

(Μια παρένθεση εδώ. Όσο βλάκας και ηλίθιος είναι ο Τραμπ -που τις μηνύσεις τις έχει για σπορ – δεν έχει φθάσει στο επίπεδο του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργου Χατζημάρκου ο οποίος δεν πιστεύει στην ελευθερία του Τύπου και κατατρέχει δικαστικά όποιον τον κριτικάρει. Τον έχω συγκρίνει στο παρελθόν με τον Τραμπ, αλλά ο Περιφερειάρχης κερδίζει και την περικεφαλαία!)

Τα δέματα από εχθές βρίσκονται στην Ουάσινγκτον όπου η FBI τα εξετάζει για να εξακριβώσει εάν κρύβουν μέσα τους εκρηκτικούς μηχανισμούς.

Με αυτές τις ενέργειες κινδυνεύουμε να ξεφύγουμε και να εισέλθουμε σε μια εποχή εσωτερικής τρομοκρατίας -ενα νέο “reign of terror” – για πολιτικούς λόγους όπου ο ολοκληρωτισμός ελλοχεύει.

Η λεζάντα αναφέρεται στην φημισμένη ατάκα που είπε ο De Niro στο έργο “Taxi Driver”, “You talkin to me?”

26 Οκτωβρίου 2018

* Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του. The article presents the view of the article. iPorta.gr

SHARE
RELATED POSTS
manosstefanidis2.jpg
Παπαδήμος, Ευ.Βενιζέλος και Χατζιδάκις,
Δικαιολογίες κι Ασυναρτησίες της ΕΥΠ! – Excuses and Inconsistencies of the Hellenic National Intelligence Service!, του Γιώργου Σαράφογλου-George Sarafoglou
«Εν αρχή ην το ψέμα», του Νίκου Βασιλειάδη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.