Πόρτα στην Πολιτική

Τάσος Κορωνάκης: φαντάρος ετών 40, του Λογομέτρη

emoticon-εύθυμος-8727839.jpg
Spread the love

 

emoticon-εύθυμος-8727839.jpg

Ο Λογομέτρης είναι αναγνώστης της Πόρτας

 

 

 

 

 

newego_large_t_1101_54486498.jpg

 

Μετά το ρεζιλίκι του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, Τάσου Κορωνάκη, ο οποίος ήταν επί 10 χρόνια ανυπότακτoς, τώρα αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να παρουσιαστεί για να υπηρετήσει τη θητεία στον ελληνικό στρατό στις 3 Σεπτεμβρίου.Σύμφωνα με τα όσα έχουν αποκαλυφθεί, ο κ. Κορωνάκης φαίνεται να έχει ζητήσει και να έχει λάβει δύο φορές εξάμηνη αναβολή κατάταξης, με την τελευταία να λήγει τον Νοέμβριο του 2005!

 

Έκτοτε κηρύχθηκε «ανυπότακτος εσωτερικού σε καιρό ειρήνης» και μηνύθηκε με βάση τις σχετικές διατάξεις.

 

Παράλληλα, ο σημερινός γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ είχε δηλώσει ψευδή διεύθυνση ώστε η Αστυνομία να μην μπορεί να του επιδώσει φύλλο κατάταξης.

 

Οι διαστάσεις που έλαβε το θέμα να οδήγησαν τελικά και στη διευθέτηση δια αυτού του τρόπου, δηλαδή της στράτευσης έστω και τώρα, ενώ η εξέλιξη προφανώς και τον οδήγησε στη σημερινή του παραίτηση από γραμματέας του κόμματος παρά το ότι ο ίδιος επικαλείται πολιτικές διαφωνίες.

 

Το δε ήθος της αριστεράς; Όσοι δεν έχουν «βύσμα» στα σύνορα και οι υπόλοιποι στη «λούφα»…

SHARE
RELATED POSTS
Γέφυρα της Κρεμαστής: “Το έργο-σημαία του κου Χατζημάρκου πλημμυρίζει επικίνδυνα σε κάθε νεροποντή” καταγγέλλει η Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου”
Υπουργός Εξωτερικών: Οι Γερμανοί μας «έκλεψαν» τους επιστήμονες και 14 δισ. ευρώ!
Χ. Θεοχάρης: ομιλία στην Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής για την αντιμετώπιση των συνεπειών πτώχευσης της Thomas Cook

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.