Πόρτα στον Κόσμο

Συνάντηση Ν. Κοτζιά με τον Σέρβο ομόλογό του Ίβ. Ντάτσιτς

w10-64047YPOURGEIOEKSWTERIKWN.jpg
Spread the love

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

w10-64047YPOURGEIOEKSWTERIKWN.jpg

 

 

Με βασικό θέμα την προετοιμασία του Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας – Σερβίας το οποίο διεξάγεται την προσεχή Πέμπτη στην Θεσσαλονίκη πραγματοποιείται σήμερα η συνάντηση που θα έχει ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς με τον πρώτο αναπληρωτή πρωθυπουργό και υπουργό Εξωτερικών της Σερβίας, Ίβιτσα Ντάτσιτς, στο υπουργείο Εξωτερικών.

 

Οι δύο υπουργοί αναμένεται ότι θα συζητήσουν όλο το φάσμα των διμερών σχέσεων, πολιτικών και οικονομικών, καθώς και ζητήματα περιφερειακού ενδιαφέροντος. Ελλάδα και Σερβία ως γνωστό διατηρούν ιστορικούς δεσμούς φιλίας και συνεργασίας. Η Ελλάδα στηρίζει την ευρωπαΐκή προοπτική της Σερβίας.

 

Μετά την ολοκλήρωση της κατ’ ιδίαν συνάντησης των δύο υπουργών και των διευρυμένων διαβουλεύσεων των δύο αντιπροσωπειών, θα ακολουθήσουν κοινές δηλώσεις στον Τύπο. Αμέσως μετά, ο κ. Κοτζιάς θα παραθέσει γεύμα εργασίας προς τιμήν του κ. Ντάτσιτς.

 

AMNA


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
Μαρία Καρχιλάκη
Εκλογές ΗΠΑ: ο πολιτικός αναλυτής του CNNi, Jonathan Mann, ακτινογραφεί το ντιμπέιτ Χίλαρι – Τραμπ, της Μαρίας Καρχιλάκη
Ένας άλλος (Υ)ιός μας έρχεται…με εμβόλιο! – December welcome arrivals…Christ and the vaccine! Inbox, by George Sarafoglou – του Γιώργου Σαράφογλου
Μαρία Καρχιλάκη
Συρία: Πώς προστατεύουν τους αρχαίους θησαυρούς από τους τζιχαντιστές, της Μαρίας Καρχιλάκη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.