Ανοιχτή πόρτα

Στους 96 βραβευθέντες, να απολογηθώ για τον ένα [1] συγχωριανό μου;, του Φώτη Χατζηδιάκου [Δήμαρχος Ρόδου]

.jpg
Spread the love

.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Ο κ. Φώτης Χατζηδιάκος είναι Δήμαρχος Ρόδου

 

 

 

 

 

Με έκπληξη είδα δήλωση γόνου επιχειρηματία και νεοσσού στα τοπικά πολιτικά δρώμενα, να επιστρέφει την τιμητική βράβευση του δήμου, διότι στους 96 τιμηθέντες ήταν ένας συγχωριανός μου.

 

Η επιλογή έγινε από την Διεύθυνση Τουρισμού και όχι από τον Δήμαρχο με κριτήριο την στήριξη δράσεων τουρισμού του δήμου μας.

 

Προσωπικά, λοιπόν, ενημερώνω ότι δεν βραβεύθηκαν συγχωριανοί και συγγενείς μου, όπως η οικογένεια Κάτρη με αλυσίδα ξενοδοχείων και η οικογένεια Μιχαλακη με το μεγαλύτερο πρακτορείο που στηρίζουν τον Δήμο αλλά και τον Ροδιακό τουρισμό και πολλοί άλλοι Απολλωνιάτες άνθρωποι του μόχθου και της εργασίας, επιστήμονες και επιχειρηματίες που εργάζονται τίμια και προσφέρουν γιατί δεν έχουν ανάγκη και σκοπό την βράβευση του δημάρχου. Σ’ αυτό το μικρό χωριό που γεννηθήκαμε, μάθαμε να ζούμε με αξιοπρέπεια, ηθική και τιμιότητα. Δεν γεννηθήκαμε πρίγκιπες, ούτε σε σαλόνια. Μεγαλώσαμε μέσα στην αγροτιά και τη ξενητιά γιαυτό τιμούμε τις ρίζες και τις παραδόσεις μας.

 

Όσο για αυτούς που υπαινίσεσθε, ο δήμαρχος είχε την τόλμη και την παρρησία να τους στείλει στον Εισαγγελέα και να τους κλείσει τα καταστήματα και δεν ευθύνεται, αν βρίσκονται δικαστές που τα ανοίγουν ξανά.

 

 Σημείωση:

 

Αφορμή για το μήνυμα του Δημάρχου Ρόδου ήταν η δήλωση του  Παναγιώτη Κουνάκη [Περιφερειακού Συμβούλου Ν. Αιγαίου] στα Μέσα κοινωνικής Δικτύωσης  ότι επιστρέφει την πρόσφατη βράβευση από τον Δήμαρχο Ρόδου σε πρόσωπα που έχουν συμβάλλει και δράσει επικουρικά στον Τουρισμό στο έργο της Δημαρχιακής Αρχής, επειδή- σύμφωνα με τον ισχυρισμό του- απευθύνθηκε σε συγγενείς και συγχωριανούς του.

 

Ακολουθεί η δήλωση του Παναγιώτη Κουνάκη:

 

“Με μεγάλη μας θλιψη ανακαλύψαμε πως βραβεύσατε για την συμβολή τους στον ροδιακό τουρισμό συγχωριανούς σας που καθιστούν την επίσκεψη στη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου, πραγματικό εφιάλτη.

 

Η οικογένεια μου και εγώ προσωπικά, έχουμε επιδοθεί σε εναν αγώνα κατα των κραχτών και άλλων δεινών που βασανίζουν τους επισκέπτες μας δυσφημούν το νησί μας, δυστυχώς χωρίς την παραμικρή δική σας συμβολή. Σας το επιστρέφουμε το “βραβείο” και θα επιθυμούσαμε να μην συμπεριληφθεί ποτέ ξανά η επιχείρηση μας σε ενα τέτοιο επικοινωνιακό δημοσιοσχετίστικο πανηγύρι, όπου διακρίνονται οι καταστροφείς και δυνάστες του ροδιακού τουρισμού.

 

Εδώ και 70 χρόνια, με πολύ υψηλά στάνταρτς ποιότητας, αισθητικής και παρεχομένων υπηρεσιών, δημιουργούμε σχέσεις ζωής με τους επισκέπτες μας και κανουμε το καλύτερο και για εμάς και για τον τόπο. Αλίμονο αν περιμέναμε μια βράβευση – πολύ περισσότερο μια βράβευση όπως η δική σας – για να ενισχύσουμε το γόητρό μας , αλλα ποσο μάλλον να στεκόμαστε στο ίδιο βάθρο με μια απο τις τραγικότερες φιγούρες του ροδιακού τουρισμού που επιμελώς εσείς καλύπτετε. Ντρεπόμαστε… Κι αυτο ειναι το λιγότερο που μπορούνε να πούμε.”

 

14568199_1610090839284881_1121295860126125626_n.jpg14440894_1610090782618220_628894410637238870_n.jpg14449814_1610090805951551_7111100456882473056_n.jpg

 


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
Δημοσιογραφία είναι η αποκάλυψη των εγκλημάτων της κάθε εξουσίας, του Ρόμπερτ Φισκ
Ο “Φύλακας άγγελος” στο Πάρκο των Ψυχών της Πάρνηθας, του Σπύρου Ντασιώτη
Τώνια Μοροπούλου: “Απέσυρα την υποψηφιότητά μου για λόγους ευθιξίας. Κανείς δεν θα σπιλώσει το όνομά μου”

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.