Το σχόλιο της ημέρας

Στην αποψινή συγκέντρωση της Ρόδου δηλώνω: Ωσεί παρών!, του Κώστα Ε. Σκανδαλίδη

 

 

 

Κώστας Σκανδαλίδης 

 

 

oust.jpg

 

 

Στην αποψινή συγκέντρωση της Ρόδου

 

Δηλώνω: Ωσεί παρών!

 

Αφού όσα μας έχετε καταμαρτυρήσει, τίποτα δεν έχετε πάρει πίσω, άρα εξακολουθούν να ισχύουν.

Επομένως, εγώ ο Γερμανοτσολιάς, το πιόνι του Σόιμπλερ και των λοιπών δεξιοφρόνων της Γηραιάς Αλβιώνας, η φυσική συνέχεια του Τσολάκογλου ως προδότης της πατρίδας μου, παρά το γεγονός της ανωτέρας βίας να μην μπορώ να παραβρεθώ στην αποψινή συγκέντρωση των 20,30 στην Πλατεία Ακαδημίας των ξενοκίνητων «ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ», για λόγους υγείας, παρακαλώ να δεχθείτε το αίτημά μου να θεωρηθώ εντός των πλαισίων της συνταγματικής ανοχής ωσεί παρών μετά των άλλων αμετανόητων πατριδοκάπηλων και ετερόχθονων τζιχαντζιστών και ισλαμιστών του νεοφανούς χαλιφάτου εντός της ελληνικής επικράτειας.
Δηλώνω ωσεί παρών, ως διαστροφέας και μόνον των δημοκρατικών ιδεωδών και συνάμα ωσεί αντιφρονών στις νεολογισμικές αριστερές ιδεοληψίες τύπου «μη γνώτω η αριστερά μου τι ποιεί η δεξιά μου και τούμπαλιν».

 

Τέλος, αντιπαρέρχομαι τις αιτιάσεις της εθνικής ημών κυβερνήσεως, ότι δεν δύναμαι να τους φωνάζω «ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ» επειδή δηλώνω ψηφοφόρος του ενός και αδιαιρέτου ΠΑΣΟΚ (με όλους τους συντρόφους μου μέσα, όποιο τίτλο κι αν φέρουν), ενώ εκείνοι ως Εθνική Ελλάδος έχουν το δικαίωμα να μας γ….ούν τα μπρέκια και τα κ….βάρδουλα όταν – ας πούμε – βρίσκονται στην αντιπολίτευση να καίνε όποιο μαγαζί βρίσκουν μπροστά τους, άντε και καμιά Τράπεζα μαζί με τρεις ανθρώπους, να πετούν γιαούρτια σε πολιτικούς και να τους προπηλακίζουν και να συμπεριφέρονται ως τσέτες του 1922 ή ως χωροφύλακες του 1950 ή ως Θεοφιλογιαννάκοι της εθνοσωτηρίου ημών Χούντας των συνταγματαρχών, κατά το 1967-1974 ή ως μπολσεβίκοι του 1907 που κατέλαβαν την εξουσία!

 

Επαναλαμβάνω. Θέλω να δηλώσω ΩΣΕΙ ΠΑΡΩΝ στην αποψινή συγκέντρωση της Πλατείας Ακαδημίας και να φωνάξω νοερά «ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ, ΑΓΑΠΩ ΤΗ ΡΟΔΟ». Δεν ζήτησα να συμμετάσχω στην Ομάδα Σεξουαλικού Προσανατολισμού και Ταυτότητας Έκφρασης φύλου του ΣΥΡΙΖΑ. Εκεί έχετε το δικαίωμα να πιστεύετε και να κάνετε ό,τι θέλετε, όπως ΚΑΙ εγώ έχω το δικαίωμα να ΠΙΣΤΕΥΩ όπου θέλω και να λέω σε μια κυβέρνηση ισχνής μειοψηφίας (που απαρτίζεται, αλήθεια, από πόσες συνιστώσες;) να προσφέρουν υπηρεσίες στο ελληνικό έθνος με μία και μόνη πράξη σας: Να «ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ»!

 

Τώρα!

 

Πριν να είναι πολύ αργά, ακόμα και για τα γεωγραφικά μας σύνορα.

 

Είστε κυβέρνηση ανικάνων ανδρών!

 

Ρόδος, 15.6.2016

 

 

 

* Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.  

The article expresses the views of the author

iPorta.gr 

 


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
Περί εκλογών αποφθέγματα…
Ο Βαρουφάκης ως νέος σταρ και το Αγγελοπουλέϊκο, της Τζίνας Δαβιλά
Περιστολή δημόσιων δαπανών αντί φόρων, του Παναγιώτη Καρκατσούλη
Οι πτωχοπρόδρομοι Τσίπρας και Αντωνοπούλου και τα ρουσφετοχάρτια, του Παναγιώτη Καρκατσούλη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.