Αναγνώστες

Στείλτε το δικό σας κείμενο για την “Γιορτή της Μητέρας” και κερδίστε!

Spread the love

Την Κυριακή 11 Μαΐου γιορτάζουν οι μανούλες όλης της Γης. Τι σπουδαία αυτή η εικόνα… μανούλες όλης της Γης. Άλλες μικρής ηλικίας, αλλά γιαγιάδες με εγγόνια και τρισέγγονα, όχι πάντα όλες κατάλληλες για αυτόν τον μοναδικό και σπουδαίο ρόλο, αλλά πάντα δίνοντας ό,τι η φύση απαιτεί: πόνο για να γεννηθεί ένα μωρό.

 

Με αφορμή αυτή την καταπληκτική φωτογραφία της φίλης μου Μαρίας, η Πόρτα σας πάντα ορθάνοιχτη στο νέο, στρώνει το κόκκινο χαλί και σας ζητεί να μας στείλετε το κείμενο σας που θα αφορά στην Γιορτή της Μητέρας, είτε αυτό αφορά στην δική σας μητέρα, είτε σε οποιαδήποτε γυναίκα που σας εμπνέει το μητρικό φίλτρο. Ακόμα και μια φανταστική ιστορία θα γίνει δεκτή. Το κείμενο δεν θα πρέπει να ξεπερνά τις 700 λέξεις. Η αποστολή των κειμένων σας θα γίνεται σε ένα από τα παρακάτω μέιλ με την ένδειξη “Διαγωνισμός για την Γιορτή της Μητέρας” :  [email protected]. [email protected] & [email protected] . Ο διαγωνισμός ξεκινά από σήμερα και θα ολοκληρωθεί το ερχόμενο Σάββατο στις 8:00μμ. 

 

Το καλύτερο κείμενο θα δώσει την ευκαιρία σε έναν διαγωνιζόμενο να γίνει μόνιμος συνεργάτης της Πόρτας. 

 

Επιτυχία, λοιπόν.

 

 

Καλή τύχη και καλή έμπνευση!

SHARE
RELATED POSTS
High Definition και όχι Standard Definition Κυρία Digea, του Δημήτρη Κατσούλα
Ανθεστήρια, του Αριστομένη Λαγουβάρδου
Αυτή η φόρα μετράει…, της Όλγας Βλαχοπούλου
1 Comment
  • MadXDuke
    8 Μαΐου 2014 at 10:59

    Mia mesi klotsia sta antrika genitika organa prokalei pono iso me 900 VAS,pou isodynamei me 3200 spasmena osta, ‘i 160 genniseis morwn!!!

    Sevasmos se osous exoun faei klwtsia sta @@ loipon…

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.