Πόρτα στην Πολιτική

Στα χωριά της Νότιας Ρόδου ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. Γιάννης Παππάς

.jpg
Spread the love

Με φορείς της Νότιας Ρόδου συναντήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην Απολακκιά ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. κ. Γιάννης Παππάς. Ο κ. Παππάς ενημερώθηκε για τα προβλήματα που απασχολούν τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής της νότιας Ρόδου προκειμένου να βοηθήσει όπως στο μέτρο του δυνατού τόνισε στην προώθηση λύσεων. Να σημειωθεί ότι κυρίαρχο θέμα στην συνάντηση αυτή ήταν αυτό της λειτουργίας του ΕΚΑΒ και του Κέντρου Υγείας της νότιας Ρόδου το οποίο συνεχίζει να υπολειτουργεί.

 

Την Κυριακή ο Γιάννης Παππάς περιόδευσε σε Ασκληπειό, Λάρδο, Λάερμα και Πυλώνα. Ο κ. Παππάς έτυχε θερμής υποδοχής εκ μέρους των κατοίκων γεγονός που επιβεβαιώνει την άποψη που επικρατεί ότη η Ν.Δ. ανακτά το χαμένο έδαφος και βαδίζει προς μία νέα εκλογική νίκη. Ο κ. Παππάς άκουσε αιτήματα αλλά και παράπονα κατοίκων και εξήγησε τις θέσεις της Ν.Δ. απαντώντας σε απορίες και ερωτήματα που του τέθηκαν. Τέλος ο κ. Παππάς υποσχέθηκε ότι η επίσκεψή του αυτή στα χωριά δεν ‘στιγμιαία’ αλλά θα είναι συνεχής όπως άλλωστε απέδειξε στα τελευταία χρόνια.

 

Κοντά σε παράγοντες και ποδοσφαιριστές του Ορφέα

 

Στην κοπή της πίττας της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ορφέα Ρόδου παραβρέθηκε ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. κ. Γιάννης Παππάς ο οποίος έιχε την ευκαιρία νηξα συζήτηση με την διοίκηση του συλλόγου για προβλήματα που απασχολούν τον Ορφέα αλλά και το δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο. Στην συνέχεια ο κ. Παππάς μίλησε με τους ποδοσφαιριστές, δήλωσε ότι κατανοεί τις δυσκολίες που συναντούν λόγω έλλειψης γηπεδικών εγκαταστάσεων στην Ρόδο τους υπενθύμισε ότι παλαιότερα έχει ασχοληθεί ενεργά και έχει βοηθήσει την προώθηση θεμάτων που απασχολούν το ροδιακό ποδόσφαιρο και τέλος ευχήθηκε καλή επιτυχία στην προσπάθειά τους στο πρωτάθλημα.

 

 

 

.jpg

 

* Πολιτικό Γραφείο Ρόδου:

Συντάγματος Εθελοντών Δωδεκανησίων 26, 85100 Ρόδος (1ος όροφος Εμπορικού Κέντρου CAIRO PALACE) Τηλ. 22410 25033, 22410 25045, Φαξ: 22410 25045

 

* Πολιτικό Γραφείο Κω:
Βασιλέως Παύλου 31, 85300 Κως Τηλ. 6949 626400, 6948 670444

 

* Πολιτικό Γραφείο Αθηνών:
Λεωφ. Συγγρού 106, Κουκάκι (4ος Όροφος) Τηλ. 6949 808388

 

Mail: [email protected] / www.ioannispappas.gr 

 

fb: ioannis.pappas / ioannis.pappasb / twitter: Pappasayannis

 

 

 

SHARE
RELATED POSTS
Η “Νέα Ευρωπαϊκή Ατζέντα για τον Πολιτισμό” από τον Πανεπιστημιακό και Ευρωβουλευτή του ΠOTAMIOY κο Γιώργη Γραμματικάκη – video
Αμφίβολης αποτελεσματικότητας μέτρα. Μήπως οδηγούνται σε χρεοκοπία οι επιχειρήσεις;Προτάσεις, του Μιχάλη Καρχιμάκη
Το σύνδρομο της μικρής τυμπανίστριας, του Νίκου Βασιλειάδη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.